Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

ay nasıl su serptin içime anlatamam. 5.gün embriyosu transfer edildi ve yarın test günüm. idrarda negatif çıktı bugün çok üzülmüştüm. ilk 3 gün kasık ve bel bölgemde ağrı olmuştuu şuan umutlandımm

Canim insanlh pozitif sonuc olur,suan sebi okadar iyi anliyorumki ,yarin bize guzel haberler vericeksin insanlh

Kizlar benim dunde yazmistum adet sancisi gibi agrim basladi. Esim gelmeye yakin basliyor sagdan batma yurudukce falan.

Ben 4. Günü idrarda gördüm çok şükür ama kan testi için beklemeyi düşünüyorum :) inşallah hepimiz çok güzel sonuçlar alırız.

Merhaba benimde te
test günüm 24 ü beşinci gün iki embriyo transferim oldu kasıklarımda ve belimde ağrım var birde bugün midem bulanıyor ama muhtemelen ilaçlardan diye düşünüyorum bu kadar erken mide bulantısı olmaz herhalde psikolojik de olabilir tabi sende Var mı bir belirti

ark test sonucunu aldin mi degerin kac cilti ben bugun kan verdim degerim 53 cikti sence hamilemiyim

Ben 4. Günü idrarda gördüm çok şükür ama kan testi için beklemeyi düşünüyorum :) inşallah hepimiz çok güzel sonuçlar alırız.
Gercektenmi cok sasirdimyaa,...iki embriyomu transfer ettiler sana,bide test normal testmiydi yoksa .15tl olanlar var kan testiyle ayni degerde onlardanmi

ark test sonucunu aldin mi degerin kac cilti ben bugun kan verdim degerim 53 cikti sence hamilemiyim
Supi arkadasin benim 33 cikti hamilesin dediler. Seninde cok güzel cikmis 53 hayırlı olsun tatlim. Bende yarin ikinci testi vercem sabah lütfen dua edin 60 in üstünde ciksin.

Merhaba arkadaşlar..bende 8.günümdeyim..çok heyecanlıyım salı günü test yaptırıcam.kasık ağrılarım oluyo benimde.o kadar yorum okudum ki ağrım olsa endişeliyim olmasa endişeliyim..kafam karıştı..kendimi dinlememeye çalışsamda aklım fikrim salı gününde..Rabbim hepimize anne olmayı nasip etsin..

kızlar sonucumu az önce aldım
11.gün:206
13.gün:614 çok şükür haftaya çarşamba ultrason randevusu verildi. Allah yardımcımız olsun
hayirli olsun kac tane yumos koydular..seninde benimkine yakin çıkmış
Allah yardimcin olsun..evet çok zor ama Rabbimin bir bildiği vardır. .inşallah birdaha ki sefere yüzün güler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…