bugün test günümdü sonuç 0,01 negatif çıktı. 5.gün embriyosu ve ilk denememdi. %60-%65 demişlerdi herşey çok iyiydi yıkım oldu benim için resmen...
Saol canim iste devami gelmiyor gebeligimin hic bir nedenide yok bu pgt nasil olcak merak ediyorum ya hepsi hastalikli cikarsa ne yaparim allahim 3 taneden biri veya ikisi iyi ciksa hicbiri iyi cikmazsa yeniden yumurta toplama cok zor bir surec hem maddi hem manevi allahim yardim etMerhaba canım inan ki çok üzüldüm sana şuan ne desek boş biliyorum ama lütfen üzme kendini önemli olan sensin sen iyi ol ki yeni denemeler yapabilesin vazgeçmek yok savaşa devam
Arkadaşlar maalesef düşmüş bebeğim değer 33 den 14 e düştü cok mutsuzum.
Amin canım allah yardımcın olsun inşallah anlıyorum hem maddi hem manevi yıkıcı bir durum maddi olarak birşey diyemem ama manevi olarak sonuçlar çıkmadan hemen karamsarlığa kapılma canım ne olur önce bir testler yapılsın sonrasını o zaman düşün şuan sadece allaha sığın ve iyi düşün rabbim yardımcın olsun duacınımSaol canim iste devami gelmiyor gebeligimin hic bir nedenide yok bu pgt nasil olcak merak ediyorum ya hepsi hastalikli cikarsa ne yaparim allahim 3 taneden biri veya ikisi iyi ciksa hicbiri iyi cikmazsa yeniden yumurta toplama cok zor bir surec hem maddi hem manevi allahim yardim et
Amin allah razi olsun bakalim dondurulmusum oldugu icin subat gibi yapcak 3 taneden insallahsaglam cikar cok saolAmin canım allah yardımcın olsun inşallah anlıyorum hem maddi hem manevi yıkıcı bir durum maddi olarak birşey diyemem ama manevi olarak sonuçlar çıkmadan hemen karamsarlığa kapılma canım ne olur önce bir testler yapılsın sonrasını o zaman düşün şuan sadece allaha sığın ve iyi düşün rabbim yardımcın olsun duacınım
İnşallah canım inşallah dediğim gibi kendini harab etme lütfen herşeyden önce sen önemlisin sen güçlü olmazsan hiçbirşey olmaz dikkat et kendineAmin allah razi olsun bakalim dondurulmusum oldugu icin subat gibi yapcak 3 taneden insallahsaglam cikar cok saol
Transfer sonrasi prengly igne kullanan oldumu ya dun transferin 7. günüydü evde test yaptim cok silikte olsa ikinci cizgiyi gordum bugün bir yerde okuyunca transferden birgun sonra yapilan prengly aklima geldiGerci uyardiniz beni cok guvenmemem konusunda eger bu kadar erken ciktiysa prengly etkisi olabilir kanaatindeyim
Saol canim cok saol toparliycam insallah allahin izniyleİnşallah canım inşallah dediğim gibi kendini harab etme lütfen herşeyden önce sen önemlisin sen güçlü olmazsan hiçbirşey olmaz dikkat et kendine
Kizlar herkese iyi aksamlar bugun kendiligimden gidip 3 test yaptirdim doktor istememisti direk keseyi gormeye cagirmisti ben bugun bidaha yaptirdim 165 den 77 dusmus doktoruma gittim cok sasirdi 4. Denememde boylelikle sona erdi artik embriyolarima genetik tarama istiyor son asama bu diyor cok yikildim bugun rabbim sizlere saglikli bebisler nasip etsin hepiniz destek oldunuz cok sagolun
Evet var ama genetik tani yapilicak embriyolara belki sagliksizda cikabilir sagliklida bilmiyorum evet cok zor her denemede hamile kaliyorum ve devami gelmiyor hic bi sorunumuzda yok ama olmuyor tek geriye kalan bebeklerin genleri ne cikicak bakalim rabbim insallah bu denememizde nasip eder insallah sol canim destegin icincnm rabbım sabır versın çok zor bir durum allah dayanma gucu versin dondurulmuşun varmı bari inş bu son denemen olur bende baslıcam hemen bu adetle dondurulmuş tedavıye..
Rabbim yar ve yardımcın olsun . Çok zor ama dayanma kuvveti de var sende eminim buna. Demek ki doğru zamanı bu değilmiş . İnşallah bir daha toplamaya gerek kalmadan meleğine kavuşursun ..Saol canim iste devami gelmiyor gebeligimin hic bir nedenide yok bu pgt nasil olcak merak ediyorum ya hepsi hastalikli cikarsa ne yaparim allahim 3 taneden biri veya ikisi iyi ciksa hicbiri iyi cikmazsa yeniden yumurta toplama cok zor bir surec hem maddi hem manevi allahim yardim et
bugün test günümdü sonuç 0,01 negatif çıktı. 5.gün embriyosu ve ilk denememdi. %60-%65 demişlerdi herşey çok iyiydi yıkım oldu benim için resmen...
Arkadaşlar maalesef düşmüş bebeğim değer 33 den 14 e düştü cok mutsuzum.
Kizlar herkese iyi aksamlar bugun kendiligimden gidip 3 test yaptirdim doktor istememisti direk keseyi gormeye cagirmisti ben bugun bidaha yaptirdim 165 den 77 dusmus doktoruma gittim cok sasirdi 4. Denememde boylelikle sona erdi artik embriyolarima genetik tarama istiyor son asama bu diyor cok yikildim bugun rabbim sizlere saglikli bebisler nasip etsin hepiniz destek oldunuz cok sagolun
gunaydin canim,dualarim seninle umuyorumki guzel haberler verceksinbol sanslar :)Gunaydin herkese mutlu pazarlar kizlar bugun 12.gunum pazar oldugu icin dr. Yarina test vermisti ama ben acile gidiyorum umarim iyi haberlerle gelirim...
Amin inşallah canım şu kesecikleri de bir görseydik hala inanamıyorumAyy canim yaa cok sagol saglikli olsunda insalah sorunsuz bi sekilede goruruz sonra kalp atislarinida duyariz insalah rabbim kucagimiza almayi nasip etsin saglikli hayirli bi sekilde sen benden once goruceksin insalah
aaa canım ciddi misin çok kötü oldum ya özellikle seni yakından takip ediyordum hiç aklıma bile gelmezdi.Biz ne desek boş tabi Rabbim dayanma,sabır gücü versin sana inşallah toparlarsın kendini diğer bebeklerin için güçlü olman lazım umarım onlar da annelerini üzmezler canım benimKizlar herkese iyi aksamlar bugun kendiligimden gidip 3 test yaptirdim doktor istememisti direk keseyi gormeye cagirmisti ben bugun bidaha yaptirdim 165 den 77 dusmus doktoruma gittim cok sasirdi 4. Denememde boylelikle sona erdi artik embriyolarima genetik tarama istiyor son asama bu diyor cok yikildim bugun rabbim sizlere saglikli bebisler nasip etsin hepiniz destek oldunuz cok sagolun
İnşallah guzel haber verirsin canim o kadar cok ihtiyacim varki... Güzel seyler duymaya.Gunaydin herkese mutlu pazarlar kizlar bugun 12.gunum pazar oldugu icin dr. Yarina test vermisti ama ben acile gidiyorum umarim iyi haberlerle gelirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?