3. testi ben de yapmadım ama artık yapamam o kesin ama anlamadığım önce 27 sonra 160 lar niye 3.de değer düşer oysa ne güzel gelişimleri vardı. Doktorun bunu aydınlatması lazım tabiMerak ettim arttimi diye allah demeki icime dogurmus
Hadi senden guzel haber bekliyoruz insalah..Gunaydin herkese mutlu pazarlar kizlar bugun 12.gunum pazar oldugu icin dr. Yarina test vermisti ama ben acile gidiyorum umarim iyi haberlerle gelirim...
Allah yardımcın olsun canım. Dayanma gücü versin vakti saati değilmiş demekMaleseffff sözün bittigi yerdeyimm
Benimde olmadı 1.20 cikti degerim cok uzgunum kizlar
Canim hersey guzel gidiyordu artik bebeklere genetik test yapicaklarmis yani bizde sorun gorunmeyice belki onlar sagliksiz olabilirmis bizim genlerimizden hastalik tasiyabilirmis3. testi ben de yapmadım ama artık yapamam o kesin ama anlamadığım önce 27 sonra 160 lar niye 3.de değer düşer oysa ne güzel gelişimleri vardı. Doktorun bunu aydınlatması lazım tabi
Anladim canim demek ki bizden yani genlerimizden hastalik tasiyor ki vucut atiyor ilerlemiyor 3 tanenin hepsi sagliksizsa diye korkuyorum ne bileyim cok zor aminn insallah son olur rabbimden dilegim buBenim kimyasal gebeligimde kurtaja kadar degerim hep artti ama o kadar yavas artti ki.. 60-80-110 iki gune bir boyle artti.. kese hic gorunmedi tabiim 7. Haftada deger 250 ya sabitledi.. kese gorunemedigi ve deger hic dusmedigi icin kurtaj yaptilar.. seninki kimyasal degil bence.. tutundu ama duramadi.. Rabbim oyle yaratmiski, 100% saglikli olmamasi nedeniyle vucut atiyor gebeligi.. dilerim bu son husranin olur E esma_kavak1907
Yaa cok uzgunumMaleseffff sözün bittigi yerdeyimm
Ben de son gunlerde hicbir belirti yoktu.. kaygi yok, üzüntü yok.. tamam mi arkadaşım.. iyi haberlerini bekliyoruz..Negatif alanlar için çok ama çok üzgünüm. Ben de iki kez aynı şeyi yaşadığım için çok iyi biliyorum o an nasıl kötü hissediyor insan. Ama şunu unutmayın olur mu: Hepsi geçiyor. Yani ben her ikisinde de bir daha hiç toparlayamam diye düşünmüştüm ama toparlıyor insan ve kaldığı yerden devam ediyor... Geçecek ve güzel günler gelecek inşallah...
Bu benim 3. transferim. iki tane 5 günlük embriyo transfer edildi ve bugün 5. günüm. Tek yaptığım sürekli kendimi dinlemek ve bir şey hissetmiyorum diye üzülmek. Hemşire ilaçlardan ara ara sancılar ve göğüslerde şişlik falan hissedebilirsin normal falan dedi. O bile yok düşünün... Pozitif sonuç alanlar bir şey hissetmiş miydiniz?
Ben de son gunlerde hicbir belirti yoktu.. kaygi yok, üzüntü yok.. tamam mi arkadaşım.. iyi haberlerini bekliyoruz..
canım hiç de belirti arama çünkü o kadar çok iğne ilaç kullanıyoruz ki hepimiz bunu yaşadık. Ben de hep belirti arıyordum ve yaşamayınca tutmadı galiba diyordum ama çok şükür hala belirti olmamasına rağmen tuttu.Ama en önemlisi ben hep rahattım ve bebeklerim benimle diye mutlu olup onlarla konuşuyorum.Strese girmemek en önemlisi bu süreçte arkadaşımİnşallah yapabilirim kaygısız ve üzüntüsüz geçirebilirim bu günleri. 5 gündür olmadı şimdi ne yapmalıyım, yeniden nerede ve nasıl deniyebilirim diye düşünüyorum uyandığım ilk anda( Hiç normal değil de işte önceki tecrübeler yüzünden bunlar.
Seni de tebrik ederim, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah arkadaşım..
canım hiç de belirti arama çünkü o kadar çok iğne ilaç kullanıyoruz ki hepimiz bunu yaşadık. Ben de hep belirti arıyordum ve yaşamayınca tutmadı galiba diyordum ama çok şükür hala belirti olmamasına rağmen tuttu.Ama en önemlisi ben hep rahattım ve bebeklerim benimle diye mutlu olup onlarla konuşuyorum.Strese girmemek en önemlisi bu süreçte arkadaşım
Yani okadar uzuldum okadar uzuldumki canim ne diyecegimi bilemiyorum,hayirlisi boyleymis demekten baska,umutsuzluklar yeni umitlerin kapisidir umidini yitirmeMaleseffff sözün bittigi yerdeyimm
Allah dayanma kudreti versin , inşallah bir sonraki sefer olur. Üzülmemen elde değil elbette ama bir sonraki seferi düşünerek lütfen kendini çok yıpratma , Rabbim dualarımızı kabul etsin , hepimizin yüzü gülsün inşallahMaleseffff sözün bittigi yerdeyimm
canim bu hafta cok nadir iyi haber aldik sen onlardan bitanesisin insanlh bende guzel haberler vericem sizlere CUMA yi dort gozle bekliyorumBen de son gunlerde hicbir belirti yoktu.. kaygi yok, üzüntü yok.. tamam mi arkadaşım.. iyi haberlerini bekliyoruz..
Umarim buseferki tutar,bende ayni durumu yasiyorum sabah test yaptim ikinci cizgi silik cikti umarim guzel haberler veririz ...:)Merhabalar ben aranıza yeni katıldım, sürekli takip ediyordum tutan ve tutmayanlarda belirtilerin neler olduğunu merak ediyordum tutanların hikayesini okudukça mutlu oluyor tutmayanlar içinse aynı üzüntüyü yaşamış biri olarak içim bir buruk oluyordu.Benimde bu 2. denemem 1.maalesef negatif sonuçlandı ayın 13ünde transferim gerceklesti bekleme sürecindeyim çok sabırsız ve bir o kadarda stresliyim.Bugun dayanamadım sabah idrar testi yaptım ilk etapta tek çizgiyi gördüm daha sonra belli belirsiz 2.cizgi görüldü kan testine 2 gün kaldı umut ve umutsuzluk arasında gelip gidiyorum pek fazla umudum yok ama Rabbimden ümit kesilmez hepimiz için hayırlısı olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?