Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Nasıl yani transferden sonra 5.gün mü başladın test yapmaya ve pozitif gördün... Kaç embriyo transfer edildi? Bu kadar erken idrarda çıktı ise çoğul gebelik olabilir canım... İnşallah gönlüne göre olur herşey...

bugün 8. günüm yarın test yaptıracağım heyecan dorukta....inş. , inş miniğim benimledir....

İnşallah canım seninledir merak etme sen böyle pozitif olduktan sonra seni bırakıp gitmez annesiiii...

Ben de 4.gun gördüm idrarda. Tek embriyo. yerleşme zamanına bağlı sanırım.

Aynen o.. valla Allah yardimcin olsun.. ben daha 1 kere vuruldum soluma oturamuyorum.. yatiyorum kalkamiyorum.. cok fena bi igneymis.. dilerim tez zamanda kurtulursun.. dua edicem bol bol sana..
Baştan beri progestanla popomu delik desik ettiler şimdi de 3 günde bir proluton. Nasıl bi aci nasıl bi ağrı mahvetti dün beni. Sabah akşam da jel kullanıyorum o da Çökelek gibi çıkıyo sonradan sonraya baygınlık geldi bana. Ins bebisler iyi olur cektiklerimize değer

Grip oluyoruk galiba hapsirik tiksirik burnim bogazlarim ne yapmaliki ya

Aynı durumdayım canım bende ılık suya bal limon sıkıp içiyorum. Ihlamur ve sirke ile ağız gargarası...
Çok geçmiş olsun...

Vee allahima cok sukur ki keselerimizi gorduuukkk :) ikizlerimiz olucak insalah rabbin kucagimiza almayi nasip etsin herkese yasatsin bu duyguyu 5 yildir bu anin hayalini kuruyoduk rabbim devamini getrsin insalah

Allah'ım ne mutlu sana... Sağlıkla kucağına alırsın inşallah yavrularını... Tüm bulutlar senin hadi gezin canım...

Grip oluyoruk galiba hapsirik tiksirik burnim bogazlarim ne yapmaliki ya
Aman kuzum dikkat et.. gunde 1 bardak nar suyu iç veya nar ye.. karalahanayi incr ince kiy, tuzla ov, azcik beklet, yıka.. sonra limon zeytinyagi koy salata niyetine ye.. tarhana corbasi yaparsan sarimsakli yap.. yapmazsan sarimsak koyacagin baska bi yemek yap..

Vee allahima cok sukur ki keselerimizi gorduuukkk :) ikizlerimiz olucak insalah rabbin kucagimiza almayi nasip etsin herkese yasatsin bu duyguyu 5 yildir bu anin hayalini kuruyoduk rabbim devamini getrsin insalah
Maşallah maşallah ben de cok arzu etmiştim ikiz olmasini.. Hayirli evlatlar olsunlar insallah.. bi de biri kiz biri erkek oldumu var yaa... ayyy bayram olur tam..

Rabbim devamini getirsin kucagina aldigin gunleride gostersin tez vakitte banada gostersin benimde dursaydi bu cumartesi ese gormeye gitcektim olmadi ne yazik ki

benim transfer tarihim aralik 16sali gunuydu,pazar sabahi yani 5.gun sabahi test yaptim pozitifti,ertesi sabah yine yaptim birazdaha netti cizgi,az once hemsire aradi beni ayni durumu onada anlattim pozitifse tutmustur dedi ama tabi bizim icin kan testi onemli dedi, Evet canim iki embriyo yerlestirildi benimde test gunum yarin insanlah guzel haberler vericem sizlere

Cok tesekkurler herkese.. Sunu anladim ki herseyin bi vakti saati var biz 5 yildir ugrasiyorz bu e. Denememizdi demekki buzamanda nasipmis rabbim herkesin gonlune gore versin insalah tez zamanda isteyen herkese nasip etsin...

Hadi inşallah 16 aralık benim OPU günüm 21 aralıkda transfer :)

Yarın da inşallah kan testi ile kesinleştireceksin hamişliğini canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…