- 5 Eylül 2013
- 2.412
- 535
- 198
hayırlısı olsun canım. GÜZEL HABERLER ALIRSIN UMARIMbugün 8. günüm yarın test yaptıracağım heyecan dorukta....inş. , inş miniğim benimledir....
inşallah cnm dualarınızı bekliyorum...hayırlısı olsun canım. GÜZEL HABERLER ALIRSIN UMARIM
merhaba benimde bugun transferimin 8.gunu,cuma test gunum,ve 3gundur her sabah tesst yapiyorum pozitif cikiyor cok heycanliyim,ve dun cok karnim ve belim agirdi adet olucam sandim ama olmadim,ve ara ara sag ve sol tarafimda igne gibi batmalar oluyor benim,umarim herkesin pozitif cikar :)
bugün 8. günüm yarın test yaptıracağım heyecan dorukta....inş. , inş miniğim benimledir....
Beni de adetinin 8.9.gunu gel demislerdiBenim 4.gunu yani persembe gunu randevun var
Canimbbenim 4. Gunu yani persembe randevum var muayene edicrk rahim temizse dondurulmus tedviye baslicaz bu adetimle
Ben de 4.gun gördüm idrarda. Tek embriyo. yerleşme zamanına bağlı sanırım.Nasıl yani transferden sonra 5.gün mü başladın test yapmaya ve pozitif gördün... Kaç embriyo transfer edildi? Bu kadar erken idrarda çıktı ise çoğul gebelik olabilir canım... İnşallah gönlüne göre olur herşey...
İnşallah canım seninledir merak etme sen böyle pozitif olduktan sonra seni bırakıp gitmez annesiiii...
Aa ayni zamanlarda olmus herhalde transferimiz bende istanbul tup bebek merkezi aret kamar a gidiyorumBenim de Istanbul tüp bebek Dr.Emre karatekelioğlu
11 aralık benim senin ne zaman oldu transferin ?Aa ayni zamanlarda olmus herhalde transferimiz bende istanbul tup bebek merkezi aret kamar a gidiyorum
Ben de 4.gun gördüm idrarda. Tek embriyo. yerleşme zamanına bağlı sanırım.
Baştan beri progestanla popomu delik desik ettiler şimdi de 3 günde bir proluton. Nasıl bi aci nasıl bi ağrı mahvetti dün beni. Sabah akşam da jel kullanıyorum o da Çökelek gibi çıkıyo sonradan sonraya baygınlık geldi bana. Ins bebisler iyi olur cektiklerimize değerAynen o.. valla Allah yardimcin olsun.. ben daha 1 kere vuruldum soluma oturamuyorum.. yatiyorum kalkamiyorum.. cok fena bi igneymis.. dilerim tez zamanda kurtulursun.. dua edicem bol bol sana..
Geçmiş olsun canim geçen hafta da ben oldum başımı kaldiramadim.bol meyve yedim , tarhana çorbası bi de nane limon bunlarla atlattimGrip oluyoruk galiba hapsirik tiksirik burnim bogazlarim ne yapmaliki ya
Grip oluyoruk galiba hapsirik tiksirik burnim bogazlarim ne yapmaliki ya
Vee allahima cok sukur ki keselerimizi gorduuukkk :) ikizlerimiz olucak insalahrabbin kucagimiza almayi nasip etsin herkese yasatsin bu duyguyu 5 yildir bu anin hayalini kuruyoduk rabbim devamini getrsin insalah
Aman kuzum dikkat et.. gunde 1 bardak nar suyu iç veya nar ye.. karalahanayi incr ince kiy, tuzla ov, azcik beklet, yıka.. sonra limon zeytinyagi koy salata niyetine ye.. tarhana corbasi yaparsan sarimsakli yap.. yapmazsan sarimsak koyacagin baska bi yemek yap..Grip oluyoruk galiba hapsirik tiksirik burnim bogazlarim ne yapmaliki ya
Maşallah maşallah ben de cok arzu etmiştim ikiz olmasini.. Hayirli evlatlar olsunlar insallah.. bi de biri kiz biri erkek oldumu var yaa... ayyy bayram olur tam..Vee allahima cok sukur ki keselerimizi gorduuukkk :) ikizlerimiz olucak insalah rabbin kucagimiza almayi nasip etsin herkese yasatsin bu duyguyu 5 yildir bu anin hayalini kuruyoduk rabbim devamini getrsin insalah
Rabbim devamini getirsin kucagina aldigin gunleride gostersin tez vakitte banada gostersin benimde dursaydi bu cumartesi ese gormeye gitcektim olmadi ne yazik kiVee allahima cok sukur ki keselerimizi gorduuukkk :) ikizlerimiz olucak insalahrabbin kucagimiza almayi nasip etsin herkese yasatsin bu duyguyu 5 yildir bu anin hayalini kuruyoduk rabbim devamini getrsin insalah
benim transfer tarihim aralik 16sali gunuydu,pazar sabahi yani 5.gun sabahi test yaptim pozitifti,ertesi sabah yine yaptim birazdaha netti cizgi,az once hemsire aradi beni ayni durumu onada anlattim pozitifse tutmustur dedi ama tabi bizim icin kan testi onemli dedi, Evet canim iki embriyo yerlestirildi benimde test gunum yarin insanlah guzel haberler vericem sizlereNasıl yani transferden sonra 5.gün mü başladın test yapmaya ve pozitif gördün... Kaç embriyo transfer edildi? Bu kadar erken idrarda çıktı ise çoğul gebelik olabilir canım... İnşallah gönlüne göre olur herşey...
İnşallah canım seninledir merak etme sen böyle pozitif olduktan sonra seni bırakıp gitmez annesiiii...
ayyy canim insanlah hayirla sonuclanir,benimde yarin test gunum,randevum 10:20cok heycanliyim,senin andevun kactabugün 8. günüm yarın test yaptıracağım heyecan dorukta....inş. , inş miniğim benimledir....
benim transfer tarihim aralik 16sali gunuydu,pazar sabahi yani 5.gun sabahi test yaptim pozitifti,ertesi sabah yine yaptim birazdaha netti cizgi,az once hemsire aradi beni ayni durumu onada anlattim pozitifse tutmustur dedi ama tabi bizim icin kan testi onemli dedi, Evet canim iki embriyo yerlestirildi benimde test gunum yarin insanlah guzel haberler vericem sizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?