- 20 Nisan 2014
- 56
- 36
- 23
Canimm benim transferim 2 aralikta oldu. Bir hafta var aramizda sanirim.11 aralık benim senin ne zaman oldu transferin ?
sabah giderim cnm bnde bakalım hayırlısı inş güzel sonuçlar alırız da devamı da güzel olur...ayyy canim insanlah hayirla sonuclanir,benimde yarin test gunum,randevum 10:20cok heycanliyim,senin andevun kacta
hadi hayırlı olsun bebisler..bu gün bende gittim..simdi geldim eve..bizimki 1 tane gözüktü. .ama ikizler bazen supriz yapar dedi dr...benim zaten 1 oglum var Allah sağlık versin..Vee allahima cok sukur ki keselerimizi gorduuukkk :) ikizlerimiz olucak insalahrabbin kucagimiza almayi nasip etsin herkese yasatsin bu duyguyu 5 yildir bu anin hayalini kuruyoduk rabbim devamini getrsin insalah
Sagol canim insalah saglikla kucagimiza aliriz.. Bendr biri 6, birinde 6.5 yaziyo heralde onlardir sormayi unuttum 6 haftalik dedi.. Bide bana progestan igneyi ve clexan igne onu da biraktirdi ama progestan vajinadan devam estrofemide biraktirdi.. 2hafta sonra gel dedi bidaha banadahadi hayırlı olsun bebisler..bu gün bende gittim..simdi geldim eve..bizimki 1 tane gözüktü. .ama ikizler bazen supriz yapar dedi dr...benim zaten 1 oglum var Allah sağlık versin..
dr un boyutu hakkinda bişey dedimi..benimki demedide..kagida bakiyorum 7.81 mm yazio..internette 1-3mm olur bu haftada dio..seninle transfer gunlerimiz arasinda 1 gün var die hatirliorum..sende kaç yazio...
ha bu arada balik yagi verdi progestron igne devam haplari da devam bide folik asit..8 ocak inşallah kalp atışına randevu verdi
o zaman bunlar kesenin boyutu olsa gerek simdi anladim.igneden oturamiom artik ama devam dedi napalim..Sagol canim insalah saglikla kucagimiza aliriz.. Bendr biri 6, birinde 6.5 yaziyo heralde onlardir sormayi unuttum 6 haftalik dedi.. Bide bana progestan igneyi ve clexan igne onu da biraktirdi ama progestan vajinadan devam estrofemide biraktirdi.. 2hafta sonra gel dedi bidaha banada
hAyirli olsun cok sevindim.bende sali gunu keseyi gormeye gidecegim.umarim banada ikiz der.Vee allahima cok sukur ki keselerimizi gorduuukkk :) ikizlerimiz olucak insalahrabbin kucagimiza almayi nasip etsin herkese yasatsin bu duyguyu 5 yildir bu anin hayalini kuruyoduk rabbim devamini getrsin insalah
Canım sonucum 281 çıktıııGamzecim ne yaptin test sonucunu aldin mi tatlim merak ettim güzel haberlerini bekliyorum.
Ayy canım cok sevindim. Insallah güzel haberlerini bekliyoruz.Canım sonucum 281 çıktııı
Cok sevindim , maşallah :)) Allah hayırlısıyla kucağına almayı büyütmeyi nasip etsin :))))Sagol canim insalah saglikla kucagimiza aliriz.. Bendr biri 6, birinde 6.5 yaziyo heralde onlardir sormayi unuttum 6 haftalik dedi.. Bide bana progestan igneyi ve clexan igne onu da biraktirdi ama progestan vajinadan devam estrofemide biraktirdi.. 2hafta sonra gel dedi bidaha banada
canımm ya nasıl sevindim hep aklımdaydın bugün çok şükür inşallah kalp atışını da duyarsın peki kese boyu falan,bir sonraki randevu bir şey dedi mi bunlarla ilgiliVee allahima cok sukur ki keselerimizi gorduuukkk :) ikizlerimiz olucak insalahrabbin kucagimiza almayi nasip etsin herkese yasatsin bu duyguyu 5 yildir bu anin hayalini kuruyoduk rabbim devamini getrsin insalah
Rabbim o kadar hikmet sahibi ki bak 5 yıl beklemişsin ama şimdi 2 bebeğin var o günlerin acısını çıkar bebişlerinle inşallah.Bir de kontrolünü alttan mı yaptı acaba?Vee allahima cok sukur ki keselerimizi gorduuukkk :) ikizlerimiz olucak insalahrabbin kucagimiza almayi nasip etsin herkese yasatsin bu duyguyu 5 yildir bu anin hayalini kuruyoduk rabbim devamini getrsin insalah
hosgeldin aramiza arkadasim,insanlah seninde sonucun pozitif olur ,belirtilere takilma herkeste farkli oluyor,sadece pozitif dusun ve hamileymis gibi bebislerinle konus,pisikoloji ve pozitif olmak cok onemli,bol sanslar arkadasim,test icin cok erken davranmissin,ben kendime kiziyordum erken yaptigim icin, ama sen benden hizli ciktinherkese merhabaa kizlar pazartesi 1 adet blast embriyom transfer edildii bu başlığı cok sevdim hemen hemen herkes pozitif yazmiss inss benimde pozitif olur ilk gun sayilmiyormus bugun 3. gunum idrar tahlili yaptimm tabiki negatif cikti 3. gun oldugu icin her sonuca hazirim sadece meraktan yerimde duramiyorum hic bir belirtim yok ara ara sanci oluyor karnimda oda kasigimda degil birde cok uyuyorum istahimda tavan yaomis durumdaa
Ben çıkmaz diye yaptım onun için çıkmasaydı üzülmeyecektim. Eğer sende üzülmem diyorsan deneyebilirsin. Ama gününü beklemek daha mantıklı olabilirAaaaaaa nasıl yaniii benim transfer pazar günü 13:30 da yapıldı. 2 adet 5.gün embriyosu...
Yarın sabah 5.günüm olacak acaba denesem mi?
Vee allahima cok sukur ki keselerimizi gorduuukkk :) ikizlerimiz olucak insalahrabbin kucagimiza almayi nasip etsin herkese yasatsin bu duyguyu 5 yildir bu anin hayalini kuruyoduk rabbim devamini getrsin insalah
Yok cnm çok istememe rağmen devam edemiyorum. istanbula 1.5 saat mesafede oturuyorum. Bulunduğum yerde bir doktora devam edicem inşallah. Sen devam edeceksin?Canimm benim transferim 2 aralikta oldu. Bir hafta var aramizda sanirim.
Cok sukur ki guzel sonuclar aldik ikimzde.
doktoruna devam edicekmisin hamilelikte peki?
Sagol canim insalah cumlemize evet alttan muayene etti.. Biraz korktm ama bisey olmaz insalahRabbim o kadar hikmet sahibi ki bak 5 yıl beklemişsin ama şimdi 2 bebeğin var o günlerin acısını çıkar bebişlerinle inşallah.Bir de kontrolünü alttan mı yaptı acaba?
Tekrak sagol canim allah herkese nasip etsin insalah. Iki hafta sonra cagirdi tekrar iste bakalim.. Kese boyuda soylemedi ama ultrasonda biri 6cm biri 6.5 yaziyo onlardir heraldecanımm ya nasıl sevindim hep aklımdaydın bugün çok şükür inşallah kalp atışını da duyarsın peki kese boyu falan,bir sonraki randevu bir şey dedi mi bunlarla ilgili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?