Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Sorun olmaz takma kafana. Tam milimetrik hesap degil bunlar. Ortalama 2 kat.. tahlili verdigin saate gore bile fark eder.. 410 dan 765 olmasi gayet iyi bence.. cok canin sıkıldıysa 16. Gun yine yaptir ama 14. Gun yaptirdigin saatte ver kani..

günaydınlar sabah sabah moral bozucu olcak biraz ama, idrarda negatifi gördüm bu sabah. bugün 9. günüm. çoğu kişi silik görmüş 9. gün. ben de ordan cesaret buldum. gerçi ben ilk baştan beri olmadığını hissediyodum. öğlen de kan vermeye gidicem. biran önce sonuçlansın istiyorum artık bu durum. benim yawrularımın geleceği zaman bu zaman değilmiş demekki. umarım diğer arkadaşlardan güzel hbrler alırız.

niye oyle diyorsunki orasi hic belli olmaz canim,herkesin bunyesi farkli,idrarda cikmayipta kanda cikan oyle cok arkadaslar varki,pozitif dusunki pozitif olsun,sonucu gorenekadar yilmak peyok,

canım hemen şimdiden moralini bozma.idrarda görmeyip kanda pozitif alan çok arkadaş oldu.kandaki değerin belli düzeyde değilse idrarda çıkmaması normal.Kan verdiğinde güzel sonuçlarını beklicez.

ben de bekliyorum sonucumu dualarınızı eksik etmeyin canlar... cemrecinar sende olumsuz düşünme 9. gün kan da bile yeni yeni belli olurken idrar da çıkmayabilir üzülme kan testini yaptır inşallah güzel sonuçlar alabilmemiz dileğiyle bugün cuma Allah hayırlı sonuçlar nasip etsin

canım hemen şimdiden moralini bozma.idrarda görmeyip kanda pozitif alan çok arkadaş oldu.kandaki değerin belli düzeyde değilse idrarda çıkmaması normal.Kan verdiğinde güzel sonuçlarını beklicez.
Allah razı olsun arkadaşım. İyiki varsınız. destek gerçekten çok önemli bu dönemde. ve birbirimize destek olabilmek ne güzel. tıpkı senin şuan yaptığın gibi...

amin canım benim. Allah yüzümüzü güldürsün... HAYIRLI HABERLER ALALIM İNŞAALLAH... Senden umutluyum ben

Bu forumda o kadar cok dedik ki su idrar testine güvenip de moral bozmayin diye ama dinletemedik valla.. canim benim burda ka degeri 150 nin uzerinde olup idrar testi negatif olan insanlar var. Gereksiz bir test yuzunden boyle umitsizlige kapiliyorsunuz valla cok kiziyorum.. hele bi kan testi yaptir sonucu gor.. ondan sonra dersin zamani değilmiş diye.. anlastik mi??

tamam :) biliyodum fırça yiyceğimi ama, yine de paylaşmak istedim sizinle.bugün kan testi yaptırıcam iyi kötü bi sonuç alırım. öğlene kadar işteyim öğleden sonra kan vericem akşama doğru sonuç çıkar onu da paylaşırım sizinle

Allah razı olsun arkadaşım. İyiki varsınız. destek gerçekten çok önemli bu dönemde. ve birbirimize destek olabilmek ne güzel. tıpkı senin şuan yaptığın gibi...
ne demek canım bende günlerimi burayı okuyarak sizlerden bilgi alarak rahatlayarak geçirdim.o yüzden sende şimdi moralini bozmadan kan vericeksin ve inşallah güzel sonuçlar alıcaksın

Yaa ben hic idrar testi yapmadim aslinda hatıra saklamak icin niyetliydim ama yapmadim bi 6. Gun yaptim oda tekti zaten sonrada ha bugun alayik ha yarin derken 2 ay bitti

öle düşünme canım kan tahlılı yaptırmadan kendını üzme idrar tahlılı net cevap vermez bende idrarda pozitif çıktıgı halde kanda negatıf çıktı o yuzden takılma bunlara sonucunu alınca yuzun güler inş.

Yaa ben hic idrar testi yapmadim aslinda hatıra saklamak icin niyetliydim ama yapmadim bi 6. Gun yaptim oda tekti zaten sonrada ha bugun alayik ha yarin derken 2 ay bitti
Ben de hatira icin dusunuyordum. 10. Gun kan tahlili verdikten sonra preductor early yapmistim o kadar silik cikti ki.. hatta kuruduktan sonra belli oldu hayalet cizgi.. onu sakliyorum. Sen al bi tane eczaneden.. 2 aylikllen yaptigini kimseye soylemeyiz aramizda

Yaa hamileligi benden ilerde olan arkadaslar sizinde bulantiniz varmi ben cok kotuyum hicbisey yiyemiyorm oyle ac ac geziyorum anca kraker ayva elma salatalik falan sadece yiyebiliyorum su bile zor iciyorm sabah iki lokma tost yiyim dedim hoop banyoya zor attim kendimi allah yardimcim olsun yaa insalah uzun surmez bu durum

Selam kızlar benim de 20 aralık ta 1 tane blast embriyo transfer edildi,31.nde test tarihim inş 2015 mutlu bir başlangıç yaparım,umutluyum ama saatler durdu sanki hiç geçmiyorMübarek bu cuma gününde rabbim göbüşlerimizi doldursun inşş..

Ay canim ben de hic bulanti olmamasindan sikayetciyim.. hamile değilmişim gibi.. arada cok hafif bulantim oluyor karpuz cekirdegi yiyorum geciyo. Bi dene istersen.. bi de sabah yataktan kalkmadan uyaninca diyet krekerler var hani sunta gibi tatsiz tuzsuz form, onlardan ye bir iki tane.. ama yataktan kalkmadan yiyeceksin..

canım ya Allah yardımcın olsun benim de iki gündür hafiften oluyor özellikle yağlı yemeklere bakamıyorum bile ama senin kadar değilim tabi. Şöyle limonlu hafif sirkeli salata yesen iştahını da açar hem. Çünkü böyle devam edersen herhalde doktorun verdiği ilaçları alacaksın sen yine de biraz zorlasan canım

asmakilit P peneblen doktorm onzyd diye bi ilac verdi ama ondada hamilelik kategorisi b yaziyo yani cok emin olamadim almadm simdilik ama boyle devam edersm alicam heralde doktor verdigine gore bi zarari olmaz heralde ama biraz daha sabretmeye calisiyorm krakerle yasiyorm suan zaten

Canim bebek beslenmiyor diye hic korkma o senin depolarini sömürüyor.. ne yiyebiliyorsan onu ye.. daha 1 gram bile degil ne kadar besine ihtiyacı olabilir ki.. uzan dilen yorma kendini.. turşu da deneyebilirsin. O da aliyor bulantiyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…