- 5 Eylül 2013
- 2.412
- 535
- 198
Ya olumlu ya olumsuz sonuc, ikisine de hazirdim ama boyle sacma bi degere hazir degildim ne dusunecegimi bilemiyorum gercekten. Yukselse ise yarar bi degere ulasir mi yoksa tutanamiyor dusecek mi.. Falan filan...Canim sonucta 9.gunun bugun daha 3 gun var normal test gunune.o yuzden moralini bozup uzuntu yapma sakin
Belki gec dollenme olmustur umidini yitirme hemen,biliyorum cok arada kaldin ama duaet hayirlusi olsun insanlh canim. :)Ya olumlu ya olumsuz sonuc, ikisine de hazirdim ama boyle sacma bi degere hazir degildim ne dusunecegimi bilemiyorum gercekten. Yukselse ise yarar bi degere ulasir mi yoksa tutanamiyor dusecek mi.. Falan filan...
Doktorumun söylediği hamile bayanların %15 inin başına geldiğiydi. Tabi bu beni tatmin etmedi. Patoloji ye gönderdim Bebeğimi. Kromozomlarda sorun varmış. 47 kromozom varmış yani bebeğimin. Eşimle benden tahlil istendi . Bizde bişey çıkmadı çok şükür. Olumsuz sakın düşünme. Ben ilk hamileliğim de olumsuz çok düşündüm. Yani hep aklimda ya bişey olursa vardı. Oldu da. Pozitif düşün ben öyle yapıyorum artık. HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK inanıyorum buna sende inanEvet cnm benim ilk denemem. Cok sukur tuttu. Ama seninde dediigin gibi bu tarz seylerden cok korkuyorum. Kalbi durdu öldü vs.. gbi seylerden ya doktorlar neden belirtiyorlar mi peki o durumda.
kismetse bu sefer saglikla kucagina alirsin insallah cnmm
Belki gec dollenme olmustur umidini yitirme hemen,biliyorum cok arada kaldin ama duaet hayirlusi olsun insanlh canim. :)
canim estrofem bende kullandim ama test sonucundan bir gun once birakmami soylediler,ben progestan kullaniyorum 8saatte iki tane vajinal alitorum,bugunde drum folikasit verdi,estrofeme veda ettik tehlikeliymis onu gebeiken kullanmakPozitif sonuç alanlar estroferme devam ediyo mu acaba merak ediyorum hangi ilaçlar içiliyo hamileyken...
Aslında estrofem çokk askıda bir konu ben hala devam ediyorum hatta özellikle devam edeceksin diye tekrar edip duruyor doktorlarımcanim estrofem bende kullandim ama test sonucundan bir gun once birakmami soylediler,ben progestan kullaniyorum 8saatte iki tane vajinal alitorum,bugunde drum folikasit verdi,estrofeme veda ettik tehlikeliymis onu gebeiken kullanmak
Yapma idrar testi. Cikmama ihtimali cok yuksek. Bos yere moralini bozma bence.Merhaba kizlar bugun 3.gunum 5.gun idrarda baktirsam cikarmi 2 tane koyuldu
Umudunu yitirme. Hem doktorlar 12.gun tahlil istiyor bir bildikleri var elbet. Inşallah değer yükselecek. Rabbim ol desin yeter kiYa olumlu ya olumsuz sonuc, ikisine de hazirdim ama boyle sacma bi degere hazir degildim ne dusunecegimi bilemiyorum gercekten. Yukselse ise yarar bi degere ulasir mi yoksa tutanamiyor dusecek mi.. Falan filan...
Umudunu yitirme. Hem doktorlar 12.gun tahlil istiyor bir bildikleri var elbet. Inşallah değer yükselecek. Rabbim ol desin yeter kibol bol dua et.
Cevabın için sag ol..bazıları devam ediyo dikkatimi cekti gecenki denememde sonucu alınca bana da kes jele devam demişlerdi..sonra zaten olmadı deger düştü..bazı arkadaslar iğne de vuruluyo jel de var niye acaba..bu arada folbiol mu iyi ne almalıyım bitti folbiolum..pazartesi sonuç gunum hiçbir belirtim yok biraz ilaç şişirdi..inş.olumlu olur..canim estrofem bende kullandim ama test sonucundan bir gun once birakmami soylediler,ben progestan kullaniyorum 8saatte iki tane vajinal alitorum,bugunde drum folikasit verdi,estrofeme veda ettik tehlikeliymis onu gebeiken kullanmak
3.gün embriyosuysa 8.gun degerin normal inş.artacaktır canım..stres yapma ama sen aşırı karamsardın etkiler belki de..şu an pozitif sonucun ve bence artıcak..Allah razi olsun canim yaa... Bilmiyorum bu isin sonu nereye varicak. Ama az once preductor test yaptim silik ama bakinca gorunen bi cizgim cikti. Dun sabah normal idrar testinde negatifti. Umutlanamiyorum cok ama yine de icimden bi ses belki diyor. Sizinde dualariniza ihtiyacim var. Hamilelirinki kabul olurmus :)
Nedemek canim,burda herkes birbirine dest olmak icin burda. dun basladim ben folikasite drum bana FOLIC iod die bir folik asit verdi hergun bir tablet tok karnina aliyoum 550 mg 400u folik asit iceriyo 150si iyot iceriyo drum digerlerinden cok iyi oldugunu soyledi fiyati 27,5tl canim,ama sen druna danismadan kullanma yinedeCevabın için sag ol..bazıları devam ediyo dikkatimi cekti gecenki denememde sonucu alınca bana da kes jele devam demişlerdi..sonra zaten olmadı deger düştü..bazı arkadaslar iğne de vuruluyo jel de var niye acaba..bu arada folbiol mu iyi ne almalıyım bitti folbiolum..pazartesi sonuç gunum hiçbir belirtim yok biraz ilaç şişirdi..inş.olumlu olur..
canim biliyorum heycanlisin cok ,ama yapma bencede,ben yaptim evet ama keske yapmasaymisim diyorum cunki yapinca cokdaha sitres oluyo insan, benim 6.gunun sabahinda silik cizgi cikmisti ciktigi halde yinede sitres yapiyorsun,ve gunler hic gecmek bilmiyo,ama sen kafaya koyduysan yap ama sitres kacinilmaz bi hale geliyoMerhaba kizlar bugun 3.gunum 5.gun idrarda baktirsam cikarmi 2 tane koyuldu
Tesekkürler sorarım folbiolu sevmedim boğazıma yapışıyo sanki..Nedemek canim,burda herkes birbirine dest olmak icin burda. dun basladim ben folikasite drum bana FOLIC iod die bir folik asit verdi hergun bir tablet tok karnina aliyoum 550 mg 400u folik asit iceriyo 150si iyot iceriyo drum digerlerinden cok iyi oldugunu soyledi fiyati 27,5tl canim,ama sen druna danismadan kullanma yinede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?