- 24 Eylül 2012
- 5.000
- 5.462
- 448
Fitil dediğn ne ben crione jel kullanıyorum çoknrahatsız edici gece uyandırıyo acıyla tahriş de yanma da fazla ama mecburuz galiba gelenleri temizle yıka suyla kurut iyi geliyor..kızlar progestan fitil sizde de kaşıntı yapıyor mubende özellikle geceleri çok kaşıntı yapıyo hafifde tahriş olmuş.günde 3 tane kullanıyorum.
Ne güzel her sey yolunda işte..inş.2 si de tutar...belirti bende de yok..Merhaba bekleye bekleye fenalık geciren arkadaslarım. Pko hastası olduğum icin olgunlasma surecı sıkıntılı ve uzun gecti. Tamam bitti oh derken hormonlar tavan yaptı ve transfer 2 ay ertelendi. Yetmemiş gibi 19 yumurtadan kala kala 2 tanecik susam kaldı. 2si de 5. gün embriyosu olarak donduruldu. 5 gün önce ikisinide transfer ettiler. Aslında 2 mi 1 mi cok kararsız kaldım. Hatta doktorumun dediğine göre ısrarla asla olmazı basarmısım. Gittiğim tüp bebek merkezinde 35 yas altı kadınlara 2 embriyo transferi gercekleştirmiyorlar. Yani sonuc olarak 5 gündür olumlu belirti kovalıyorum :) Evde sıkıntıdan patladım. Sigarayı da bıraktım... Tüp bebek hakkında tüm soru paylaşım ve geyiklere açığım :))
Fitil dediğn ne ben crione jel kullanıyorum çoknrahatsız edici gece uyandırıyo acıyla tahriş de yanma da fazla ama mecburuz galiba gelenleri temizle yıka suyla kurut iyi geliyor..
Benimde 10 kasimda transferim oldu.4. Denemem cok korkuyorumm yine negatif almaktan belirtiniz varmi benim.belim agriyo ama bel agrisi bi belirti degil beli agriyan genelde negatif oluyo cok umutsuzum
Dondurulmuş embryo ile c. Tesi transferim oldu artık beklemedeyim ama çok sıkılıyorum...
3 gün önemli dedi Dr ama yinede hep yatma dedi. Yatınca sıkılıyorum daha ilk günlerdeyim...
Varmı benim gibi olan arkadaşlar?
12. Gun yapmustim benimde idrar testimde cikmamusti kanda cikmisti ve degerim gunden gune artti ve hamileyim simdi canim ins seninde oyle olur
Embriyo 6 gunlukken tutunmaya basliyor, 9. Gun tutunma tamamlaniyor ve beta hcg salgilanmaya basliyor.. gelişimin 1. Ve 2. Haftalari yazio google da arat.. bi Powerpoint sunusu var orda cok ayrintili acikliyor.Kızlar normal hayatınıza ne zaman döndünüz? Hep böyle mi gececek? Otur yat evde azıcık tur at...Araba kullanan var mı?Baska bir sorum daha var. Transfer sonrası tutunma aralıgını bilen var mı?
benimki fitil canım.progestan küçük hap şeklinde vajinal fitil.jel de yapıyo demek kaşıntı.bende de fitil çok yapıyo.uykumdan uyandırıyo kaşıntısı soğuk su çarpıyorum bende biraz ama uyanınca zor uyuyorum bidaFitil dediğn ne ben crione jel kullanıyorum çoknrahatsız edici gece uyandırıyo acıyla tahriş de yanma da fazla ama mecburuz galiba gelenleri temizle yıka suyla kurut iyi geliyor..
Embriyo 6 gunlukken tutunmaya basliyor, 9. Gun tutunma tamamlaniyor ve beta hcg salgilanmaya basliyor.. gelişimin 1. Ve 2. Haftalari yazio google da arat.. bi Powerpoint sunusu var orda cok ayrintili acikliyor.
Kızlar normal hayatınıza ne zaman döndünüz? Hep böyle mi gececek? Otur yat evde azıcık tur at...Araba kullanan var mı?Baska bir sorum daha var. Transfer sonrası tutunma aralıgını bilen var mı?
canım ben transferin ertesi günü işe başladım. arabayla gidip geliyorum işe. normal hayata devam edebiliyoruz zaten. Sadece ağır kaldırmamaya çok yorulmamaya ve yükseğe uzanmamaya dikkat etsen yeter.
Arkadaşlar nerden çıkarıyorsunuz bunları benim sonucumu öğrenene kadarki çektiğim bel ağrısını bir ben bilirim ve soncum pozitifti hatta öğrendikten sonra yine devam etti şimdi yok çok şükür lütfen böyle ispatlanmayan şeyler üstünden kendinizi strese sokmayın bel ağrısı her zaman olumlu olmadığı gibi olumsuz da değilyapma ya beli agrıyanın negatıf olma olasılıgı mı varmıs yahubunu duymamıstım
cok tesekkurler. sen ne durumdasın umarım sonuc olumludur
Arkadaşlar nerden çıkarıyorsunuz bunları benim sonucumu öğrenene kadarki çektiğim bel ağrısını bir ben bilirim ve soncum pozitifti hatta öğrendikten sonra yine devam etti şimdi yok çok şükür lütfen böyle ispatlanmayan şeyler üstünden kendinizi strese sokmayın bel ağrısı her zaman olumlu olmadığı gibi olumsuz da değil
canım benim de fitil aynen kaşıntı yaptı bende de ama ben özelikle tahriş etmemeye çalıştım şimdi daha iyiyim, galiba senin kaşımaktan tahriş olmuş bence çok elini sürme bir de çok sık çamaşır değiştir öyle ilaçlı kalmamaya çalış geçer inş.benimki fitil canım.progestan küçük hap şeklinde vajinal fitil.jel de yapıyo demek kaşıntı.bende de fitil çok yapıyo.uykumdan uyandırıyo kaşıntısı soğuk su çarpıyorum bende biraz ama uyanınca zor uyuyorum bida
evet cnm çok şükür 7 haftam bitmek üzere. Allah hepimize tattırsın inşallah evlat sevgisini..
Canim ben gunde sekiz saat arayla iki tane kullaniyorum,ama hic oyle kasinti gibi bir durumla karsilasmadim,dr una danis istersen alerji olmus olabilirsinkızlar progestan fitil sizde de kaşıntı yapıyor mubende özellikle geceleri çok kaşıntı yapıyo hafifde tahriş olmuş.günde 3 tane kullanıyorum.
amin cnm hepimiz inşallahAllah'ım korusun nazarlardan inşallah. Umarım cok kolay sıkıntısız bır hamılelık gecırır bebegını alırsın kucagına
Saol canim ya dediklerine dikkat edecegim.dedigin gibi bazen dayanamayip kasiyorumcanım benim de fitil aynen kaşıntı yaptı bende de ama ben özelikle tahriş etmemeye çalıştım şimdi daha iyiyim, galiba senin kaşımaktan tahriş olmuş bence çok elini sürme bir de çok sık çamaşır değiştir öyle ilaçlı kalmamaya çalış geçer inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?