Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

kızlar progestan fitil sizde de kaşıntı yapıyor mu bende özellikle geceleri çok kaşıntı yapıyo hafifde tahriş olmuş.günde 3 tane kullanıyorum.
Fitil dediğn ne ben crione jel kullanıyorum çoknrahatsız edici gece uyandırıyo acıyla tahriş de yanma da fazla ama mecburuz galiba gelenleri temizle yıka suyla kurut iyi geliyor..

Ne güzel her sey yolunda işte..inş.2 si de tutar...belirti bende de yok..

Fitil dediğn ne ben crione jel kullanıyorum çoknrahatsız edici gece uyandırıyo acıyla tahriş de yanma da fazla ama mecburuz galiba gelenleri temizle yıka suyla kurut iyi geliyor..

Aynı problemi bende yasadım. 4.gunden itibaren azaldı bende. Doktorum bazı ciltlerde koku ve kasıntı yaptıgını normal oldugunu soylemıstı. Problem yok korkma sakın :)

Kızlar normal hayatınıza ne zaman döndünüz? Hep böyle mi gececek? Otur yat evde azıcık tur at...Araba kullanan var mı?Baska bir sorum daha var. Transfer sonrası tutunma aralıgını bilen var mı?

Benimde 10 kasimda transferim oldu.4. Denemem cok korkuyorumm yine negatif almaktan belirtiniz varmi benim.belim agriyo ama bel agrisi bi belirti degil beli agriyan genelde negatif oluyo cok umutsuzum

yapma ya beli agrıyanın negatıf olma olasılıgı mı varmıs yahu bunu duymamıstım

benımde 5.gunum ve benımde dondurulmus embrıyo. bende cok sıkılıyorum sankı ustume bı okuz oturmus nefes alamıyorum bazen

Kızlar normal hayatınıza ne zaman döndünüz? Hep böyle mi gececek? Otur yat evde azıcık tur at...Araba kullanan var mı?Baska bir sorum daha var. Transfer sonrası tutunma aralıgını bilen var mı?
Embriyo 6 gunlukken tutunmaya basliyor, 9. Gun tutunma tamamlaniyor ve beta hcg salgilanmaya basliyor.. gelişimin 1. Ve 2. Haftalari yazio google da arat.. bi Powerpoint sunusu var orda cok ayrintili acikliyor.

benimki fitil canım.progestan küçük hap şeklinde vajinal fitil.jel de yapıyo demek kaşıntı.bende de fitil çok yapıyo.uykumdan uyandırıyo kaşıntısı soğuk su çarpıyorum bende biraz ama uyanınca zor uyuyorum bida

canım ben transferin ertesi günü işe başladım. arabayla gidip geliyorum işe. normal hayata devam edebiliyoruz zaten. Sadece ağır kaldırmamaya çok yorulmamaya ve yükseğe uzanmamaya dikkat etsen yeter.

canım ben transferin ertesi günü işe başladım. arabayla gidip geliyorum işe. normal hayata devam edebiliyoruz zaten. Sadece ağır kaldırmamaya çok yorulmamaya ve yükseğe uzanmamaya dikkat etsen yeter.

cok tesekkurler. sen ne durumdasın umarım sonuc olumludur

yapma ya beli agrıyanın negatıf olma olasılıgı mı varmıs yahu bunu duymamıstım
Arkadaşlar nerden çıkarıyorsunuz bunları benim sonucumu öğrenene kadarki çektiğim bel ağrısını bir ben bilirim ve soncum pozitifti hatta öğrendikten sonra yine devam etti şimdi yok çok şükür lütfen böyle ispatlanmayan şeyler üstünden kendinizi strese sokmayın bel ağrısı her zaman olumlu olmadığı gibi olumsuz da değil

icimizi ferahlattıgın icin cok mersi. dedigin de cok dogru. ben ki herkesin söyledigine takılmam ama bu donem baska donemmis. kim ne derse dikkatlice okuyorum . Arkadasımızda eminim olumsuz etki yapacagını dusunerek soylememistir ama dikkat etmek gerekli tabiki. o kadar zor sureclerden gectik ve etrafta bunu yasayan tanıdık kısı sayısı oldukca az. Bu yuzden deneyımlerını dogru sekılde aktaranların verdıgı enerjı paha bıcılemez

canım benim de fitil aynen kaşıntı yaptı bende de ama ben özelikle tahriş etmemeye çalıştım şimdi daha iyiyim, galiba senin kaşımaktan tahriş olmuş bence çok elini sürme bir de çok sık çamaşır değiştir öyle ilaçlı kalmamaya çalış geçer inş.

kızlar progestan fitil sizde de kaşıntı yapıyor mu bende özellikle geceleri çok kaşıntı yapıyo hafifde tahriş olmuş.günde 3 tane kullanıyorum.
Canim ben gunde sekiz saat arayla iki tane kullaniyorum,ama hic oyle kasinti gibi bir durumla karsilasmadim,dr una danis istersen alerji olmus olabilirsin

Saol
Saol canim ya dediklerine dikkat edecegim.dedigin gibi bazen dayanamayip kasiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…