Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Kızlar normal hayatınıza ne zaman döndünüz? Hep böyle mi gececek? Otur yat evde azıcık tur at...Araba kullanan var mı?Baska bir sorum daha var. Transfer sonrası tutunma aralıgını bilen var mı?
Ben 2günden sonra evden çıktım zaten 2gunde evde yatmadım çok...2gün önce avm ye gittim biraz dolaştık..sadece agır iş yok agır kaldırma yok ben normal yaşıyorum işe gitmedim çünkü yoğun bi işim var..hastande de odaya yürüyerek gittim giyinip çıktık 1 saat yol geldim..ben olacaksa olacak napsak vesile nasip diyorum ama beslenmeme dikkat ettim..b
Embriyo 6 gunlukken tutunmaya basliyor, 9. Gun tutunma tamamlaniyor ve beta hcg salgilanmaya basliyor.. gelişimin 1. Ve 2. Haftalari yazio google da arat.. bi Powerpoint sunusu var orda cok ayrintili acikliyor.
Tatlım tam anlamadım yani transferden sonraki 6gün mü yoksa embriyo 6günlükken mi yani blastsa transferin ertesi günü mü tutunuyo acaba..bazı arkadaslar 8.gun kanda öğrenebiliyo o videoyu izlicem çok merak ediyorum içerde napıyolar köftehorlar :))

Embriyo 6 gunlukken basliyo tutunmaya.. yani blast transferinin ertesi gunu tutunma basliyo 4. Gunu tamamlaniyor ve hcg salgilanmaya basliyor..

Ama hemen heveslenme kana gecmesi 1 gunu buluyor. Ben bu hesaba gore kan tahlili verdigimde cikmadi kanda

Kızlar merhaba uzun süredir sizlere yazamadım ben yokken konuşulan herseyi okudum pozitif sonuç alan tüm arkadaşlarımı tebrik ederim. Bu arada ben bebegimin kalp atışını dinledim dün çok güzel bir duygu allah herkese nasip etsin herkes ağlar ben kahkaha atmak istedim o anda :) çok garip bir duyguymus şükürler olsun Rabbime. Bi de kaşıntı hakkında konusmussunuz ben de yaşıyorum vajinal kasinti ve tahriş fitil den dolayı doktora bişey kullanarak geçse diye sordum kesinlikle olmaz dedi bilginiz olsun kızlar iç çamaşırı sürekli degistirmek kuru tutmak ve sadece şu ile yıkamak yeterli bilgi vermek istedim

Canim bilgi icin cok saol.fitil bende cok kasinti yapiyor ozellikle gece uykumdan kaldiriyor gunde 3 tane kullaniyorum.su ile yikiyorum.bende herhangi bir ilac kullanmak tehlikeli olur diye kullanmiyorum.yan etkileri arasinda kasinti yaziyor o yuzden ekstradan sormadm doktora.senin bebisin hayirli olsun Allah devaminida guzelce getirsin insallah amin

Kizlar aranızda eşi mikrotese olan varmi. Yani sperm degeri sıfır cikap teseyle bulunan ve hamile kalan.

Canım ya inşallah kucağına aldığın gün de böyle kahkaha atarsın daha biz duyamadığımız için nasıl bir duygu çok merak ediyorum ama ben hem ağlayıp hem gülerim herhalde biraz anormal tepkiler verebiliyorum sen yine iyisin:))

Kizlar aranızda eşi mikrotese olan varmi. Yani sperm degeri sıfır cikap teseyle bulunan ve hamile kalan.
Benim esim mikrotese olmustu canim ama sperm bulunamadi daha sonra dogal yoldan cikti sayili sayidaydi ama tup bebek yaptirmamiza yetti suan hamile adayiyim :)) sali gunu keseyi gorecegiz insallah

Once tahlil günü beklendi, sonra artiş, sonra keseyi bekledik, sonra kalp atişlarini.. şimdi şu en hassas 12 hafta bitse diyorum.. 12 hafta bitince 20. Haftaya yaklassak da hareketlerini hissetsem diyecegim.. sonra ay bi doğsaydi.. doğacak nasipse; 40'ı bi ciksaydi.. 40'ı cikacak hayirlisiyla, konussaydi, yuruseydi, çişini soyleseydi, okula başlasaydi, bi okulu bitirseydi...... iş bulsaydi, evlenseydi, çocuğu olsaydi, çocuğu buyuseydi...... Rabbim hayirlisini versin.. hiç bitmeyecek bi macera.. başladi hayirlisiyla..

Aynen cnm annelik hiç bitmek bilmeyen yürek carpintisi rabbim inşallah hayırlısıyla kucagimiza almayi o günleri görmeyi nasip etsin

Benim esim mikrotese olmustu canim ama sperm bulunamadi daha sonra dogal yoldan cikti sayili sayidaydi ama tup bebek yaptirmamiza yetti suan hamile adayiyim :)) sali gunu keseyi gorecegiz insallah
Mucize gibi cok sevindim. Benim esimde bulundu hemde cok miktarda ama tup bebek yaptik ilki tuttu ama dustu. Senin eşin ne teshisi konulmustu. Mesala benim eşimin inmemiş testis ameliyati olmus 5 yasinda o yuzden.

O kadar guzel ve dogru yazmışsın ki ... Olumsuz düşünmemeye çalışarak kalp atışını duyacağım gunü bekliyorum . Ama ister istemez aklıma geliyor cunku yumurta kalitem ortaydi. Rabbim hepimiz icin hayırlısını versin , sağlıkla kucağınıza alıp büyütelim :)

Amin canm inşallah allah tüm isteyen herkese nasip etsin :)

Rica ederim tatlım bi çok kişi yaşıyor diye bilmeni istedim ben bi ara öyle kotuydum ki anlatamam Amim canm allah razı olsun :)

Ay canm okurken öyle heyecanlandim ki anlatamam allahım hepimize nasip etsin bu tatlı telaş lari bu maceranın ortalarında olmayı çok isterdim doğup kucağıma alma kısmı sonrası gelir allahın izni ile

Mucize gibi cok sevindim. Benim esimde bulundu hemde cok miktarda ama tup bebek yaptik ilki tuttu ama dustu. Senin eşin ne teshisi konulmustu. Mesala benim eşimin inmemiş testis ameliyati olmus 5 yasinda o yuzden.
Hayirli saglikli evlatlar nasip etsin Allah isteyen herkese. Inan kalp atisini duymadan hatta kucagima almadan anne olacagim diyemiyor insan. Esimde azfc delesyonu varmis ama detayli bilgiyi sali gunu verebilirim sana sonuclar tup bebek merkezinde incelrmeyi dusunuyorum bebekken atesli hastalik gecirmis ondan olsa gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…