Bu söylediğini o kadar çok kişiden duydum ki hatta tanıdığım bile var başta tüp bebek yaptırıp sonradan doğal yolla gebelik oluyor bilmiyorum bana çok ilginç geliyorÇok ayrıntıyı bilmiyorum cnm. Ama asıl bomba ikizler 6 aylıkken ablam kendiliğinden hamile kaldı şuan o da 5 aylık
Allah'ın mucizeleri. Yeter ki ol desin. Darısı bize de olur inşallahBu söylediğini o kadar çok kişiden duydum ki hatta tanıdığım bile var başta tüp bebek yaptırıp sonradan doğal yolla gebelik oluyor bilmiyorum bana çok ilginç geliyor
Amin insallah. ..Allah'ın mucizeleri. Yeter ki ol desin. Darısı bize de olur inşallah
Gebelik bolumunde agustos anneleri kisminda tup bebek agustos anneleri acabiliriz bence de.. burada transfer sonrasi konusulur orda gebelik mevzusu.. ama burda eylul annelerimiz de var onlar da gelsin.Merhabalar kızlar. ..maşallah sayfamizda bol bol hamiş oldu..ve olmayada devam ediyo...ama başlık transfer sonrasi bekleme olduğu icin bence konular biraz karışıo..tam cvplar alamiyoruz bazen..ben diyorumki bir tüp bebek ağustos anneleri die topik açsak..hamilelugimizin aşamalarını paylassak...gebelik bölümündeki agustos annelerine baktim tabi normal gebeliklerde oldugu icin cok kalabalik..nasil yapalim fikriniz varmi..
Evet kizlar bencede iyi fikir,sonuc icin bekleyen bir kac arkadasimiz kaldi zaten,onlarida bekleyelim sonra hep birlikte yeni acacagimiz topige geceriz olurmuGebelik bolumunde agustos anneleri kisminda tup bebek agustos anneleri acabiliriz bence de.. burada transfer sonrasi konusulur orda gebelik mevzusu.. ama burda eylul annelerimiz de var onlar da gelsin.
Güzel bi fikir tüp bebek baska bi şey zor elde ediliyor cunku telaşı ayrı oluyor..ilaçlar var o yüzden bu sürec paylaşılmalı..destek oluruz birbirimize ne yiyoruz ne içiyoruz napıyoruz...bana da nasipse eylüle olcak o yüzden agustos ve eylül başlığı acın belki ben de katılırım :)Merhabalar kızlar. ..maşallah sayfamizda bol bol hamiş oldu..ve olmayada devam ediyo...ama başlık transfer sonrasi bekleme olduğu icin bence konular biraz karışıo..tam cvplar alamiyoruz bazen..ben diyorumki bir tüp bebek ağustos anneleri die topik açsak..hamilelugimizin aşamalarını paylassak...gebelik bölümündeki agustos annelerine baktim tabi normal gebeliklerde oldugu icin cok kalabalik..nasil yapalim fikriniz varmi..
Ben açtım 2015 Temmuz Ağustos ta doğum yapacak tüp bebek anne Adayları diye forum beklerim:)Merhabalar kızlar. ..maşallah sayfamizda bol bol hamiş oldu..ve olmayada devam ediyo...ama başlık transfer sonrasi bekleme olduğu icin bence konular biraz karışıo..tam cvplar alamiyoruz bazen..ben diyorumki bir tüp bebek ağustos anneleri die topik açsak..hamilelugimizin aşamalarını paylassak...gebelik bölümündeki agustos annelerine baktim tabi normal gebeliklerde oldugu icin cok kalabalik..nasil yapalim fikriniz varmi..
3 ocakta benimde sonucum var inşallah yetişirim size allahım yaarken bile heycanlanıyorum inşalah rabbim nasip etsin tüm sonuç bekleyenlere:)Ben açtım 2015 Temmuz Ağustos ta doğum yapacak tüp bebek anne Adayları diye forum beklerim:)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...tup-bebek-anne-adaylari.782607/#post-38565310
Hayır tabikide bebeğe zararı yok. Bulantı herşeyin yolunda gittiğini gösterir. 2 gündür hafiften olsa bende de var. Benim için bulantı erken ama ilk hamileliğim de de erken başlamıştı. Ama senin zamanı diye düşünüyorum.Kizlar gunaydin... test sonucu bekleyenler bu hafta pozitif gorurler insallah.
Hamile arkadaslarada kolayliklar :)
Simdi benim bulantim cok kotu olmaya basladi. Benim gibi olanlar var mi ögüruyorum sadece kusmuyorum.
doktorum keseyi gordukten sonra estrofem e basladi bantlari cikarttirdi.
bide progestan vajinal aksamlari 2 tane crinone jel sbhlari 1 tane atiyorum. Ignem ve diger haplarimda devam ama Sizce progestan ve estrofem in zarari varmidir? Bunlar bulanti yapiyor olabilir mi? Ogurmenin bebege bir zarari var midir?
ayh cok korkuyorum..
Adet olsan bile tahlil yap bence. Kanaması olupta hamile olan bikaç kişiyi okumuştum. Hayırlısı olur inşallah.Evettttt kızlar birçoğunuz biliyorsunuz yarın test günümdü ama maalesef bu sabah adet oldum...
Adet olsan bile tahlil yap bence. Kanaması olupta hamile olan bikaç kişiyi okumuştum. Hayırlısı olur inşallah.
Kaç estroferm içiyosun peki...zararı var diyen de var yok diyen de var muallakta bana devam et dediler...gunde 3 criorin jel mi kullanıyosun benimki 2 jel..iğne yok bende bugün öğrendim zaten..Kizlar gunaydin... test sonucu bekleyenler bu hafta pozitif gorurler insallah.
Hamile arkadaslarada kolayliklar :)
Simdi benim bulantim cok kotu olmaya basladi. Benim gibi olanlar var mi ögüruyorum sadece kusmuyorum.
doktorum keseyi gordukten sonra estrofem e basladi bantlari cikarttirdi.
bide progestan vajinal aksamlari 2 tane crinone jel sbhlari 1 tane atiyorum. Ignem ve diger haplarimda devam ama Sizce progestan ve estrofem in zarari varmidir? Bunlar bulanti yapiyor olabilir mi? Ogurmenin bebege bir zarari var midir?
ayh cok korkuyorum..
Üzme kendini vardır bir zamanı elbet. Adet kanaması olupta hamile olanı okumuştum ama seni çokta ümitlendirmek istemiyorum. Sonucunu mutlaka Paylaş merak ediyorum cnm.Canım lekelenme değil ki bildiğin kırmızı kan
Bu şekil kanaması olup hamile olan var mı ki?
Hastaneyi aradım zaten bugün mutlaka kan testi yapalım dedi öğleden sonra gideceğim...
Sonucunu aldinmi canim güzel haberini bekliyoruz.Canım lekelenme değil ki bildiğin kırmızı kan
Bu şekil kanaması olup hamile olan var mı ki?
Hastaneyi aradım zaten bugün mutlaka kan testi yapalım dedi öğleden sonra gideceğim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?