Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Mrb arkadaslar bugun transferin 8.gunu ilk gunle birlikte ikigundur sabahlari adet agrisiyla uyaniyordum hemen geciyordu bugun gecmedi adet olcak gibiyim boyle olan varmi lutfen yardim edin korkuyorum
Adet sancısı gebelik belirtileri arasinda. Bir çoğumuzun başina geldi. Genellikle iyi bir gelişme. Umarım senin içinde iyi olur. Inşallah bebeğin seninledir.

Adet sancısı gebelik belirtileri arasinda. Bir çoğumuzun başina geldi. Genellikle iyi bir gelişme. Umarım senin içinde iyi olur. Inşallah bebeğin seninledir.
Ayyy insallah oyledir basindan beri tum belirtilerim guzeldi her yazdigimda boyle guzel seyler duydum 4.5. Gunler asiri siskinliklerim vardi okadar pozitifimki umarim birsey olmaz bukadar guzel dusunmek bile korkutuyor esimi simdi eczaneye gonderdim hem biten ilaclarimi alcak hemde bana nekadar alabilirsen gebelik testi al gunde 1tane yapicam ayin 3ne kadar dedimmmtum bekleyenlere sabir versin guzel allahim bebeklerimize kavusalim insallah hayirlisiyla☺

Gebelik testlerine inanip moral bozma yok ama tamam mi??

Slm kizlar ben onceleri yazmistim ama son zamanlar sadece takip ettim benim 15 i tranferim oldu bugun 14.gunum drum 2hafta sonra evde test yap demisti ben yurtdisinda yasiyorum da ama ben 8.gunumden bugune toplam 4 defa test yaptim ilki cok silikti digerleride tam net deyil ama belliydi bayagi bugunde gittim baska marka aldim ayni cok net deyil ama belli bayagi hepsi yanlis olamaz diye aradim drumu tebrik ederim hamilesiniz dedi...ama benim kafam hala cok karisik 8 yildir evliyim bu 4.denemem sevinemiyorum deyidir belki diye birde ben tek gunde 6 tane alinan ultragoestan fitil kullaniyodum drum onuda birak bugun dedi sadece vitamin kulla dedi ama sizler hala kullaniyosunuz demi ilaclarinizi okudugumdan anladigim o...

lutfen yardim edin kafam cok karisti benim birakiymmi fitili dr 1 ay sonraya eco kontrol verdi

Orada gidebilecegin bir doktor yok mu canım?? Ikinci bir gorus alabilirsin..

Ben devam ediyorum ama şimdi sana devam et diyemem tabi ki. Doktorun doğru olanı bilir. Başka bir doktora gitme Şansın varsa birde onunla konuş derim.

Orada gidebilecegin bir doktor yok mu canım?? Ikinci bir gorus alabilirsin..

Canim aradim 2 normal 1 ozel.hastaneyi dedikleri kan testi yaptirman gerekiyo kesin sonuc icin ama bizce gerek yok dediler onuda ev doktorumun kagidi olmadan zaten yapamiyolar oda anca 1 haftada cikiyomus...ilac icin bilgi vermiyolar normal doktorunu ara dedi hepsi

Ben devam ediyorum ama şimdi sana devam et diyemem tabi ki. Doktorun doğru olanı bilir. Başka bir doktora gitme Şansın varsa birde onunla konuş derim.
Bende cok sasirdim canim birak deyince neden dedim gerek yok artik dedi yalnizca normal hamileliklere gore dusuk riski fazla oluyo tupbebekte dedi ona dikkat et dedi ne gel test yapalim ne baska bisey hic bisey demedi...ben 1 defada turkiyede yaptirmistim tutmamisti yarin o doktorumu arayip konusmayi deneyecegim bilgi verirse...arada adet sancisi gibi sancim oluyo gidiyo gunum 22 sindeydi gecti bayagi ama normalmi sizdede varmi krampta oluyo bazen bide ilk gunden buyana asiri gogus agrisi var

Bende de oluyor arada adet sancısı. Aşırı değil ama göğüs hassasiyeti var. Sakın ol ilk önce sonra stres yapma. Bebeğin seninle onu düşün ve rahatla. Bir an önce doktoruna konuş inşallah yardimci olur.

Ay çok garip hic boylesini duymamistim.. panik yapma bence de sakin ol.. gebelik testi pozitifse kaygi etme.. sanci hep var.. benim hala var.. kanama yoksa sorun da yoktur.. normal gebelik takibine ne zaman basliyorlar bulundugun ulkede?

selam kizlar...benimde bugün transferimin 6.gunu.düne kadar hersey süperdi dün inanılmaz bir kabızlık ve gaz oldu.neler yaptım akşama kadar varya.tabi moralim azcik bozulmustu bide akşam eşime sinirlendim ağla ağla fenalık geldi bugünde cok mutsuz hissediyoruum

İlaçların etkileri moral bozabiliyor sakin ol..gaz bende de çoktu hala var..bol su iç ki tutunsun canım kayısı ye bi de ..dua et yapacak bi şey yok..

İlaçların etkileri moral bozabiliyor sakin ol..gaz bende de çoktu hala var..bol su iç ki tutunsun canım kayısı ye bi de ..dua et yapacak bi şey yok..
doğru söylüyor sun dua etmek en güzeli.bide ben bugün anneme geldim sakinlesmek için 26aylık yigenim var burda o bana en guzel ilaç. eşin anlayissiz olunca stres bitmiyor

Selam kızlarr bişe sorcam simdii pazartesi opu oldum çarşamba transfer dediler kaç günlük olmus oldu şimdi bu bebeklerr

Üzme kendini vardır bir zamanı elbet. Adet kanaması olupta hamile olanı okumuştum ama seni çokta ümitlendirmek istemiyorum. Sonucunu mutlaka Paylaş merak ediyorum cnm.

Sonucunu aldinmi canim güzel haberini bekliyoruz.

Hepinize teşekkür ediyorum kader arkadaşlarım...
Dün hastaneye gittim ve kan testi yaptırdım... Sonuç tabiki de negatif...
Sonrasında Semra Hoca ile görüştüm... Tutmamasının herhangi bir sebebi yok maalesef dedi... Herşey yolunda gitse de sonuçta uyguladığımız herşey yapay, dolayısı ile vücut bunu bazen kabul ediyor bazen etmiyor dedi... Aslında kısmet değilmişe geliyor sonuç...
Doldurulmuş embriyolarımla hemen tedaviye başlamak istediğimi söyledim ama Semra hanım bence bir ay dinlen adet olsan da vücudunda hala hormon yüklü bir sonra ki adetinle başlayalım dedi...
Bakalım hayırlısı artık Ocak 28-29 gibi adet olurum sanırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…