hayırlı olsun canım inşallah güzel haberlerle gelirsin bizeherkese merhaba..
kızım 28 aylık tüp bebek tedavisi ile oldu 9 seneden sonra
kardeş için dondurulmuş embriyolarımızı değerlendirdik pazartesi günü 2 adet 5. gün embriyosu transfer edildi..normalde çarşamba günü test günüm ama ben salı gününe randevu aldım varsa çıkar diye kızımda da bir gün önceden yapmıştım :)
rabbim hayırlı haberler almamızı nasip etsin
İnsallah canım hepimiz alalım müjdeli hayırlı haberler..bugün idrar testi yapacaksin sanırım insallah çift çizgi görürsün canımhayırlı olsun canım inşallah güzel haberlerle gelirsin bize
Canım bende 2. Denemeyi bu ay yapicam inşallah adet olmayi bekliyorum muhtemelen ayin 23 gibi baslarim.henüz olmadım canım, şimdi ağrım da yok, bekliyorum bakalım, sen ne durumdasın?
Canım ne yaptin inşallah pozitif çıkmıştır.bugun 10. gun kan testi yaptirmayi dusunuyorum acilde ins pozitif olur
canım kan testi yaptırdık 10. gün bugün ve 3.gün embriyosu transfer edilmişti 36 çıktı sonucum sizce nasıl test kağıdında pozitif yazıyor bu bile heyecanlandırdı beni
hayırlı haberlerini alırız inşallah dualarım seninle canım...kızlar kan verdim saat 1 gibi çıkcak sonuç cok heyecanlıyım inş bu sefer yuzum guler
canım kan testi yaptırdık 10. gün bugün ve 3.gün embriyosu transfer edilmişti 36 çıktı sonucum sizce nasıl test kağıdında pozitif yazıyor bu bile heyecanlandırdı beni
:) canım benim çok saol Rabbim seninde bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah hepimiz mutlu olalımDeğerin güzel bence canım, inşallah 12.gün artmış olur:) dualarım seninle
canım hayırlı haberlerle gel inşallah sonucunu bekliyoruzkızlar kan verdim saat 1 gibi çıkcak sonuç cok heyecanlıyım inş bu sefer yuzum guler
Bugun transferin 3. Gunu belim cok agriyor ve ayaklarimi isitamiyorum adet olacak gibi kasiklarimda agri var zamanda gecmiyo sanki saatler durmus
Evet kendimi dinliyorum biseylerle mesgul olmaliyim eczaneye gidecegim ilaclarim azaldi disari cikmis olurum hem hareket olur evet dusununce 3 gunluk hamileyim ve benimle kalirlar insallahayaklarına ılık su torbası koyabilirsin , zamanı da düşünme :) Zamana takıldığın an başka şeylere de takılırsın canım. Dekorasyon dergisi falan aldır eşine karıştır sayfalarını. Bugün 3 günlük hamilesin unutma :) Keyfini çıkar :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?