Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Evet kendimi dinliyorum biseylerle mesgul olmaliyim eczaneye gidecegim ilaclarim azaldi disari cikmis olurum hem hareket olur evet dusununce 3 gunluk hamileyim ve benimle kalirlar insallah

canım bu süreç zor ve yaşamayan bilemez , ön zorlu zamanı da beklemek. İğneleri vurunmak kontroller vs geçiyorda 12 gün beklemek zor ne yazikki. İnşallah Allah hayırlısı ile pozitif haberler almanı nasip eder. Benim bu 2. tüp olacak zannediyorum ki o yüzden konuya bakış açım değişti. 12 gün evde zaman geçirirken neler yapacağımı şimdiden planlıyorum ki bugün daha reglin 3. günü. Uzun protokol benimki. Rahat ol , netice de Allah ne derse o olacak. Tedbir senden takdir Allahtan.

Merhaba ,

Benimde 3.tüp bebek denemem ve 3.günümdeyim 1.denememde hamile kaldım 6.haftada maalesef düştü 2.tüp bebek denemem kimyasal gebelik oldu ... Daha sonra genetik test yaptırdık kendimize ve bir problem çıkmadı . Umarım bu sefer olur...

Evet belirsizlik insani cok yoruyor benimde 3. Denemede bir prensesim oldu Rabbime binlerce sukurler olsunki simdi kardes icin ugrasiyorum ilk deneme negatifti bu 2. Denemem yani toplamda 5. Tedavim oluyor insan daha once yasasa bile sanki ilkmis gibi heyecan ve stres oluyor bende oldu en azindan Rabbim hepimizin hakkinda hayirlisini versin insallah seninde son denemen olur bebegine kavusursun

İnşallah canım. Zor ve yorucu bir süreç ve bu süreci inşallah hayırlısı ile pozitif sonuçlarla neticelendireceğiz :)

Sağol CNN aesuninş 53, post: 38961734, member: 635177"]Mrb Hayirli olsun az kalmis insallah guzel sonuclanir [/QUOTE]
Sagol cnm amin ins

[QUOTECNN rife1991, post: 38961944, member: 645434"]Canım sen kışla baskent hastanesi ndemi yaptirdin dr kim[/QUOTE]

Ever cnm tayfun bey

bugün 8. günüm idrarda silik çizgi çıktı kanda ise 82.2 darısı isteyen herkesin başına
Hayirli olsun cok sevindim Rabbim tamamina erdirsin saglikli sihhatli kucagina al insallah darisi bizim basimiza insallah

Son düzenleme:
bugün 9.günüm cuma test günüm adet ağrılarım artıyor göğüsler şiş inşlh pozitif sonuç alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…