Iyiyim canim pzt gunu doktora gitcez tekrar. Eger 2. Kesede bebek gorunmeZ veya buyumemisse onun dusmesini saglayaxaklarmis veya kendiliginden kuculmesini bekleyecekmis. Hala kese etrafinda kanlanma var tutunmaya calisiyor bebegin sana dedi.Canim ne yaptın .iyimisin hayırlı haberlerini bekliyorum...
mrb canim insallah guzel haberlerle geliyorum her defasinda. Pzt gjnu ikinci kesenin akibeti belli olacak. Simdilik dua etmektwn baska carem yok@AlxFa inşallah bir sorun yoktur inşallah bebeğin ya da bebeklerin seninledir. güzel haberlerini bekliyoruz canım.
evet kızlar, transfer sonrası bekleyen arkadaşlar, nasılsınız, neler yapıyorsunuz? benim 5.günüm bugün
göğüslerimde acı dışında bir belirtim yok ama zaten 1 ton iğne ilaç kullanıyorum onların etkisidir. yine de ben hamileyim diye düşünüyorum
Canim ben onceki hamileligimde 120 cikan beta hcg ile teat yaptim. Icimde kalmasin bi de cift cizgi nasil oluyormus gormek istedim. Cok cok cooookk silik cizgi cikti.Canim dayanamayıp idrar testi yaptım negatif ..
Herseyde bir hayir vardir diyip yeniden gucunu topla ve yeniden basla canim. Dualarimiz seninle..Negatif sonucum.Ilk denememdi ve onun getirdiği acemiliklerde vardı.Bekleme süremi en iyi şekilde geçirip belkide doktordan hastahaneye kadar daha doğru seçimlerle yoluma devam edeceğim inşaallah.Hakkımızda hayırlısı inşaallah.
inşallah canımCanim ben onceki hamileligimde 120 cikan beta hcg ile teat yaptim. Icimde kalmasin bi de cift cizgi nasil oluyormus gormek istedim. Cok cok cooookk silik cizgi cikti.
300 civarlarindayken de kipkirmizi degildi ama 2.kirmizi cikiyordu. Yok hassasmis yok bilmemneymis yalan. Guya 20 nin uzerinde oluyorsa cikarmis. Tecrube ettim yok oyle bisey. Insallah sende tecrube edeceksin. Kanda pozitifi al eve gel idrar testi yap ne gorwceksin..
Canim ben onceki hamileligimde 120 cikan beta hcg ile teat yaptim. Icimde kalmasin bi de cift cizgi nasil oluyormus gormek istedim. Cok cok cooookk silik cizgi cikti.
300 civarlarindayken de kipkirmizi degildi ama 2.kirmizi cikiyordu. Yok hassasmis yok bilmemneymis yalan. Guya 20 nin uzerinde oluyorsa cikarmis. Tecrube ettim yok oyle bisey. Insallah sende tecrube edeceksin. Kanda pozitifi al eve gel idrar testi yap ne gorwceksin..
Inşallah canım hala adet görmedim ama ağrımCanim ben onceki hamileligimde 120 cikan beta hcg ile teat yaptim. Icimde kalmasin bi de cift cizgi nasil oluyormus gormek istedim. Cok cok cooookk silik cizgi cikti.
Canim Sağol inşallah ..sen suan hamilesin sanırım. Allah tamamına erdirsin ...Canim ben onceki hamileligimde 120 cikan beta hcg ile teat yaptim. Icimde kalmasin bi de cift cizgi nasil oluyormus gormek istedim. Cok cok cooookk silik cizgi cikti.
Benim okadar belim agridiki yerimden kalkamadim ama negatif olduyapma ya beli agrıyanın negatıf olma olasılıgı mı varmıs yahubunu duymamıstım
İnşallah adet olmamış sindir. Icini ferah tut cikar inşallah.selam kızlar, ben dün erken sonuç veren hassas gebelik testlerinden yaptım "not pregnant" çıktı, yani negatif çok üzüldüm çok ağladım, bu sabah testi atarken kutusuna bir baktım son kullanma tarihi geçmiş, bi tuhaf oldum, internetten araştırdım son kullanma tarihi geçsede doğru yanıt verebiliyormuş, valla içim karmakarışık, yarın adet günüm ve ağrılarım başladı adet olcam gibi, pazartesi de test günüm, bakalım ne olcak
henüz olmadım canım, şimdi ağrım da yok, bekliyorum bakalım, sen ne durumdasın?İnşallah adet olmamış sindir. Icini ferah tut cikar inşallah.
canım nasılsın benimde test günüm yarın 10. gün olacak idrarda sabah çok silik ikinci çizgi çıktı kan vermeye korkuyorum ya yarın ne olacak bakalımhenüz olmadım canım, şimdi ağrım da yok, bekliyorum bakalım, sen ne durumdasın?
valla nasıl olayım canım, benim test günüm yarın ama ben yurtdışındayım burda pazar günleri test için kan almıyorlar maalesef, pazartesi vercem o yüzden, ben perşembe sabahı yani 9. günümde erken gebelik testlerinden yaptım negatif çıktı, çok üzüldüm ağladım falan, birdaha yapmadım, bugün adet günüm henüz olmadım, eğer adet olmazsam yarın sabah yani 12. günümde yine idrar testi yapcam, dün çok hafif kasık ağrım vardı normal adet belirtisi yani, adet olurum bugün diye düşündüm ama olmadım, hiçbir belirtim de yok bugün, hayırlısı artık biraz kabullendim gibi.canım nasılsın benimde test günüm yarın 10. gün olacak idrarda sabah çok silik ikinci çizgi çıktı kan vermeye korkuyorum ya yarın ne olacak bakalım
canım ben transferi il dışında oldum hemen 2.5 saat yol geldik ve o gün annem babam süprz yapıp 12 saatlik yoldan bana geldiler ben şok oldum bilmiyorlar çünkü işte sandılar beni akşam geldim hiç yatmadım normal geçti günlerim 7gün kaldılar belli etmemek için belkide belirtileri dinlemedim ama inan hiç dinlenmedim yatak ser yemek hazırla hepsini yaptım 3. gün işede gittim öğretmenim ama annemler gittiği günden beri belirtiler başladı kasıklarımda ağrı oluyor ama sürekli değil başkada bir şey yok hala kimsenin haberi yok buarada :) idrar üç gündür silik çıkıyor bugün daha belirgin ama silikti yani tam kırmızı olmadı hiç yarın direk kan vercem sanırım meraktan kurtulayım seninde bebeğin inşallah geç yerleşmiştir hala çabalıyordur tutunmaya ve seninle olur inşallah sende muhakkak sonucunu yaz rabbim nasip eder inşallah hepimizevalla nasıl olayım canım, benim test günüm yarın ama ben yurtdışındayım burda pazar günleri test için kan almıyorlar maalesef, pazartesi vercem o yüzden, ben perşembe sabahı yani 9. günümde erken gebelik testlerinden yaptım negatif çıktı, çok üzüldüm ağladım falan, birdaha yapmadım, bugün adet günüm henüz olmadım, eğer adet olmazsam yarın sabah yani 12. günümde yine idrar testi yapcam, dün çok hafif kasık ağrım vardı normal adet belirtisi yani, adet olurum bugün diye düşündüm ama olmadım, hiçbir belirtim de yok bugün, hayırlısı artık biraz kabullendim gibi.
canım idrarda negatif çıksada kanda pozitif çıkabiliyor ama idrarda silik de olsa pozitif çıktıysa kanda da pozitif çıkıyor, tebrik ederim şimdiden Allah tamamına erdirsin inşallah, sen sabah yine ilk idrarınla test yap, yine çıkarsa kesin pozitif, sonucunu bekliyorum mutlaka, ama içimden geçeni söyleyim tutumuş senin yavru inşallah, hiç belirtin varmıydı?
oooo canım 3 kere pozitif çıktı yani tebrik ediyorum, üç kez hata çıkacağını zannetmiyorum, canım bhcg idrara geç karıştığı için silik çıkıyormuş önce, yeteri miktarda karıştığında net kırmızı oluyormuş, senin erkenden karışmaya başlamış idrara maaşallah. ben annemlerin yanında misafirdim Ankara'da o yüzden ailem biliyor, ama bende hiç yatmadım yatmanın iyi olduğunu da düşünmüyorum, transferim oldu eve geldim 3-5 saat istirahat ettim sonra kalktım annemlerle yemek yedim çay içtim falan, yani öyle yatarak geçirmedim 3 gün sonra da uçak yolculuğu yaptım evime geldim, demek kasıklarında ağrı oluyodu, bende olmadı, bakalım hayırlısı senin adına çok sevindimcanım ben transferi il dışında oldum hemen 2.5 saat yol geldik ve o gün annem babam süprz yapıp 12 saatlik yoldan bana geldiler ben şok oldum bilmiyorlar çünkü işte sandılar beni akşam geldim hiç yatmadım normal geçti günlerim 7gün kaldılar belli etmemek için belkide belirtileri dinlemedim ama inan hiç dinlenmedim yatak ser yemek hazırla hepsini yaptım 3. gün işede gittim öğretmenim ama annemler gittiği günden beri belirtiler başladı kasıklarımda ağrı oluyor ama sürekli değil başkada bir şey yok hala kimsenin haberi yok buarada :) idrar üç gündür silik çıkıyor bugün daha belirgin ama silikti yani tam kırmızı olmadı hiç yarın direk kan vercem sanırım meraktan kurtulayım seninde bebeğin inşallah geç yerleşmiştir hala çabalıyordur tutunmaya ve seninle olur inşallah sende muhakkak sonucunu yaz rabbim nasip eder inşallah hepimize
canım çok nadir böyle sancı ama anlık birşeyler gibi yani belkide ben öyle düşündüm yoksa belirgin bir şey olmadı şişlik sızı falan hiç bir şey yok yani boşlukta gibi oldum dedim opudan sonraki gün çok ağrı hissetmiştim transfer gayet normal bir oly gibi geldi buarada transferim de narkozlu oldu opu gibi :) canım sen normal ucuz test alıp deneseydin birdaha belki hassas testte tarih geçmesi sorunduroooo canım 3 kere pozitif çıktı yani tebrik ediyorum, üç kez hata çıkacağını zannetmiyorum, canım bhcg idrara geç karıştığı için silik çıkıyormuş önce, yeteri miktarda karıştığında net kırmızı oluyormuş, senin erkenden karışmaya başlamış idrara maaşallah. ben annemlerin yanında misafirdim Ankara'da o yüzden ailem biliyor, ama bende hiç yatmadım yatmanın iyi olduğunu da düşünmüyorum, transferim oldu eve geldim 3-5 saat istirahat ettim sonra kalktım annemlerle yemek yedim çay içtim falan, yani öyle yatarak geçirmedim 3 gün sonra da uçak yolculuğu yaptım evime geldim, demek kasıklarında ağrı oluyodu, bende olmadı, bakalım hayırlısı senin adına çok sevindim
hala adet olmadım canım, sabaha kadar da olmazsam sabah ilk idrarla yapcam bir testcanım çok nadir böyle sancı ama anlık birşeyler gibi yani belkide ben öyle düşündüm yoksa belirgin bir şey olmadı şişlik sızı falan hiç bir şey yok yani boşlukta gibi oldum dedim opudan sonraki gün çok ağrı hissetmiştim transfer gayet normal bir oly gibi geldi buarada transferim de narkozlu oldu opu gibi :) canım sen normal ucuz test alıp deneseydin birdaha belki hassas testte tarih geçmesi sorundur
çok üzüldüm canım ya, Allah tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallahArkadaşlar maalesef sonuCum negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?