canım benimde transferden sonra ağrılatım vardı şimdi onlar geçti ağrım çok az var belkide ağrım hiç yok ben uyduruyorumdur.... sadece göğüslerim deli gibi büyüdü.... vücudumda başka bi değişiklik yok .... ümidim bitmeye başladı....Başlarda öyleydim ama hiç gebe gibi hissetmeyince üzüldüm bir kaç gündür.
Lale merhababenimde test tarihim cuma bende bu sabah test yaptım ve negatifi aldım senin belirtiler neler
Lale merhaba
Hicbir belirti yok biraz kasik agrisi o da herzaman degil. Benimde idrar negatif cikti. Cuma gunu haberleselim test sonuclarimizi paylasalim. Sendeki belirtiler nedir?
Aynı durumdayız benimde bugün beşinci günüm ve kaşık ağrım yok gibi ilk gunlerdeki ağrılar gitti resmen sadece batmalar var sol tarafimda sen daha önce test yapacaksın inşallah pozitiftir Banada umut olursunBenim ilk iki gün karın ağrısı yoğundu, kasıklarıma ara ara ağrılar girip çıkıyordu adet ağrısı gibi. 5. günden beri bişiy yok gibi yani olanı da ben mi uyduruyorum diyorum. Sonunda kafayı yemem inşallah. Benim genelde sol kasığa ince bir sızı şeklinde giriyor ağrılar.
Dualarim seninle .umarim pozitif sonuc aliriz. Peki islemini nerede yaptirdin? Transferi yapan doktorum cem demirel memorial atasehirde fakat kendi doktorum onur basegmez . Ikiside muhtesem doktorlar umarim hepimizin verdigi emekler bir mucizeye goturur bizi:) unutmadan kana kac embriyo transfer edildi?canım benim ilk 5 gün sağ kasığım ağrıyodu sonra o ağrı geçti 9.güne kadar da adet sancılarım vardı bugün oda kayboldu 10.günüm göğüs şişkinliğini hiç saymıyorum çünkü iğnelere başladğmdan beri var .haberleşelim canım mutlaka inşlh hakkımzda hayrlısı olur
canım ben zeynep kamilde yaptırdım 4.gün embriyosu 1.kalite 1 tane transfer edildi.Benimde dualarım seninle ve bizm gibi olanlarla canım inşlh pozitif sonuç alırızDualarim seninle .umarim pozitif sonuc aliriz. Peki islemini nerede yaptirdin? Transferi yapan doktorum cem demirel memorial atasehirde fakat kendi doktorum onur basegmez . Ikiside muhtesem doktorlar umarim hepimizin verdigi emekler bir mucizeye goturur bizi:) unutmadan kana kac embriyo transfer edildi?
Aynı durumdayız benimde bugün beşinci günüm ve kaşık ağrım yok gibi ilk gunlerdeki ağrılar gitti resmen sadece batmalar var sol tarafimda sen daha önce test yapacaksın inşallah pozitiftir Banada umut olursun
Selamlar ,
Benimde 5.günüm gerçekten çok korkuyorum test yapmaya hafif hafif regl aağrıları başladı içime bir karamsarlık geldi gerçekten ...Beklemek çok ama çok zor dimiiiiii
Benimde26 inş hicccc gelmezKızlar sizin regllar ne zaman benim beklenmeyen adet tarihim 28'i. :)
Insallah guzel sonuclansin hayirliaiyla bebegin seninledir insallahMrb arkadaşlar yarin benim test günüm inşa güzel haberle donerim
aaa ne kadar güzel .... çok sevindim yaaa..... harika bi haber...... sen benden 2 gün sonra transfer olmuştum..... ay heyecanlandım....Kızlar hamileyim. Dayanamadım test yaptım 1 dakika içinde 2. çizgi belirmeye başladı. Yarın sabah kan vericem.
Aaa cok sevindim hayirli olsun insallah saglikla sihatli bebegini kucagina al cok sevindim darisi bana ve bekleyen tum arkadaslara insallahKızlar hamileyim. Dayanamadım test yaptım 1 dakika içinde 2. çizgi belirmeye başladı. Yarın sabah kan vericem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?