- 1 Aralık 2014
- 251
- 260
- 73
- 36
Aynı durumdayız benimde bugün beşinci günüm ve kaşık ağrım yok gibi ilk gunlerdeki ağrılar gitti resmen sadece batmalar var sol tarafimda sen daha önce test yapacaksın inşallah pozitiftir Banada umut olursun
Canlarım benim tutan tüp de sadece solda tek taraflı batma oluyordu oğlumdaBenim ilk iki gün karın ağrısı yoğundu, kasıklarıma ara ara ağrılar girip çıkıyordu adet ağrısı gibi. 5. günden beri bişiy yok gibi yani olanı da ben mi uyduruyorum diyorum. Sonunda kafayı yemem inşallah. Benim genelde sol kasığa ince bir sızı şeklinde giriyor ağrılar.
Benimde kizimda sol da batma oluyodu kendimi heveslendirmek istemiyorum ama insallah pozitiftirCanlarım benim tutan tüp de sadece solda tek taraflı batma oluyordu oğlumdainşallah güzel haberler alacaksınız hayırlısıyla rabbimin izniyle .,,
Kızlar hamileyim. Dayanamadım test yaptım 1 dakika içinde 2. çizgi belirmeye başladı. Yarın sabah kan vericem.
Kızlar hamileyim. Dayanamadım test yaptım 1 dakika içinde 2. çizgi belirmeye başladı. Yarın sabah kan vericem.
Tekrar hayirli olsun canim Allah tamamina erdirsin insallah saglikla sihatli kucagina al yavrunu cok sevindim ayyy darisi benim ve tum arkadaslarin basina insallahKan sonucum 61.95 kızlar darısı başınıza.
kızlar çok üzgünüm b-hcg 2.6 olmadı ilk deneme hayal kırıklığı
Canım rabbim hayırlısını versin inşallah, bugün kaçıncı günün? Geç döllenme olabilir mi sordun mu?
transferden sonra 12. gün hayırlısı artık bir iki ay sonra tekrar deniycem
kızlar çok üzgünüm b-hcg 2.6 olmadı ilk deneme hayal kırıklığı
Allah tamamına erdirsin inşallah, çok sevindim ya. canım bu kaçıncı gün değerin?Kan sonucum 61.95 kızlar darısı başınıza.
allah en kısa zamanda nasip etsin canım, bunun şuanda pek tesellisi yok biliyorum, Allah tekrar deneyecek maddi manevi güç ve imkan versin inşallahkızlar çok üzgünüm b-hcg 2.6 olmadı ilk deneme hayal kırıklığı
Allah tamamına erdirsin inşallah, çok sevindim ya. canım bu kaçıncı gün değerin?
maaşallah ikiz falan geliyo heralde, benim 13. gün değerim 100 çıktıCanım bugün 7. gün. Geçen hafta perşembe transferim olmuştu.
Amin canım saol napalım hayat devam ediyor seni tebrik ederim inşallah sağlıkla kucağına alırsınallah en kısa zamanda nasip etsin canım, bunun şuanda pek tesellisi yok biliyorum, Allah tekrar deneyecek maddi manevi güç ve imkan versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?