Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Canlarım benim tutan tüp de sadece solda tek taraflı batma oluyordu oğlumda inşallah güzel haberler alacaksınız hayırlısıyla rabbimin izniyle .,,

Merhabalar,

İlk denememde çok heyecanlanıp 6. günü idrar testi yapmıştım ve çift çizgi hemen çıkmıştı. Ama bebeğim 5.ayında düştü maalesef. Bu da ikinci denemem. 13 ocakta dondurulmuşlarla transferim yapıldı. 6. ve 7. günlerde idrar testi yaptım ve negatif çıktı. O günden beri hiçbir ilacımı içmiyorum. Hatta yarın test günüm. Onu bile yaptırmayı düşünmüyordum. Forumda yazılanları okuyana kadar. Yarın sabaha randevu aldım. Gidip kan vereceğim. Ama hiç umudum yok.

[Gözün ay="Lovely35, post: 39003648, member: 472120"]Kızlar hamileyim. Dayanamadım test yaptım 1 dakika içinde 2. çizgi belirmeye başladı. Yarın sabah kan vericem.[/QUOTE]

Gozun aydin inşallah kandada güzel bir sonuç alirsin cnm

transferden sonra 12. gün hayırlısı artık bir iki ay sonra tekrar deniycem

Canım benim Allah hakkımızda hayırlısını versin. Çok üzülüyorum emeklerimizin karşılığını alamayınca. Çok şükür ki deneme gücümüz var iyi veya kötü. Allahım diğer denemende inşallah sağlıklıca nasip eder arkadaşım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…