Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Negatif alan arkadaşlarım sizin adınıza çok üzüldüm inşallah en kısa sürede pozitifleri görürsünüz.

Merhaba arkadaşlar benimde dün transferi m oldu 3 subat test günüm heyecan ve dua ile beklemeye basladik....hamile arkadaslara cok sevindim bastan sona okudum topigi...olmayanlara üzüldüm allah tez zamanda onlara da yasatsin anneligi...12 günü nasil geçiriyor sunuz tavsiyelerde bulunun arkadas lar...yada bekleyenler neler yapıyorsun....

Kizlar bisey sorcam size normalde dün adet günüm dü ama olmadim halen hadi bi kac gun gecikebilir diyorum ama sol kasigimda igne gibi batma var dun gece den bu yana ve hic adet belirtim yok. Sizce niye

Kizlar bisey sorcam size normalde dün adet günüm dü ama olmadim halen hadi bi kac gun gecikebilir diyorum ama sol kasigimda igne gibi batma var dun gece den bu yana ve hic adet belirtim yok. Sizce niye
Benim kizimda adetim gecmisti ve sol kasigimda batma vardi negatif denemelerimde adetim gununde gelmisti herkesin belirti farkli oluyo ama insallah seninde pozitif oldugu icindir

Benim kizimda adetim gecmisti ve sol kasigimda batma vardi negatif denemelerimde adetim gununde gelmisti herkesin belirti farkli oluyo ama insallah seninde pozitif oldugu icindir
Yalnız ben transfer yaptirmadim tedaviye adet oldugumda baslicaz. İnşallah gerej kalmaz

Canım nasıl geçiyor bekleme sürecin benim annem Yanımda kızım şuan kreşte bende dinleniyorum geziyorum evin içinde test tarihim 2 Şubat ama çok bekleyemeyeceğim haftaya cuma yaptırcam sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…