Bugün kan testi yaptırdım. Sonuç 2 çıktı yani negatif.
Pozitif sonuç alan arkadaşlar, Allah kucağınıza almayı da nasip etsin hayırlısıyla. Darısı da bizlere olsun inşallah.
çok üzüldüm yaa hayırlısıKizlar çok üzgünüm sonucum negatifff
Peşpeşe negatif duyunca çok üzüldüm yaa hayırlısı
Bu mubarek gunde hayirlisiyla insallah guzel haber verirsin bizlerekızlar kan verdim sonuç 13:30 da dualarınızı bekliyorum
Kan sonucum 61.95 kızlar darısı başınıza.
kızlar çok üzgünüm b-hcg 2.6 olmadı ilk deneme hayal kırıklığı
Bugün kan testi yaptırdım. Sonuç 2 çıktı yani negatif.
Pozitif sonuç alan arkadaşlar, Allah kucağınıza almayı da nasip etsin hayırlısıyla. Darısı da bizlere olsun inşallah.
Kizlar çok üzgünüm sonucum negatifff
beta hcg <1,20
beta hcg <1,20
Benim kizimda adetim gecmisti ve sol kasigimda batma vardi negatif denemelerimde adetim gununde gelmisti herkesin belirti farkli oluyo ama insallah seninde pozitif oldugu icindirKizlar bisey sorcam size normalde dün adet günüm dü ama olmadim halen hadi bi kac gun gecikebilir diyorum ama sol kasigimda igne gibi batma var dun gece den bu yana ve hic adet belirtim yok. Sizce niye
Yalnız ben transfer yaptirmadim tedaviye adet oldugumda baslicaz. İnşallah gerej kalmazBenim kizimda adetim gecmisti ve sol kasigimda batma vardi negatif denemelerimde adetim gununde gelmisti herkesin belirti farkli oluyo ama insallah seninde pozitif oldugu icindir
Canım nasıl geçiyor bekleme sürecin benim annem Yanımda kızım şuan kreşte bende dinleniyorum geziyorum evin içinde test tarihim 2 Şubat ama çok bekleyemeyeceğim haftaya cuma yaptırcam sanırımBenim kizimda adetim gecmisti ve sol kasigimda batma vardi negatif denemelerimde adetim gununde gelmisti herkesin belirti farkli oluyo ama insallah seninde pozitif oldugu icindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?