Ne guzel hayirli olsun insallah saglikla kucaginada alirsin yavrulariniKizlar bugun kese gormeye gittim ikiz geliyor hayirlisiyla dua edin bana sag salim alayim kucagima
Hayirli olsun Allah tamamina erdirsin insallahHerkese selam ben bu ay donmus embriyolarla ikinci tüp bebek denemesi yaptim. Dün kan testi yaptim sonuc poZitif. Her gün bu forumları okuyan ve belirti arayıp duran biri olarak hissettiklerimi size yazmak istedim. Benim 4 gunluk embriyo transferiydi hastanede yarım saat yattim sonra tuvalete kalktim sonra bir 15 dakka daha yatip cıktım. 3 gün evden cıkmadim. Ama yatmadim surekli. Dorduncu gunden itibaren her gün birkac saat işlerim icin dısari ciktim. Toplanti, dogumgunu vs. Ama kesinlikle hayat tempomu düşürdüm. Aynı saatlerde yatıp aynı saatlerde kalkip ilac saatlerimin duzenli olmasına hep dikkat ettim. Bol su içtim. Sıcak duş yapmadim. Her gün bir kivi yedim nedense iyi geldigini dusundum onun:) esim hep yanımdaydı bana yardım etti cok. Crinone jelden sonra hep 15 dk yürüdüm. Bende transfer sonrası hep kucuk kucuk bel agrısı oldu. Ama bende fitik baslangici vardi ona yoruyordum. Ve adet agrısına benzer ama cok daha azaltılmış halinde sızlamalar batmalar old tüm bekleme süreci boyunca. Yuzumde cok sivilce oldu. Goguslerim dolgunlasti. Ama ben hep ilaclarin etkisi oldugunu dusunuyordum ve cok umutsuzdum. Surekli bu konu aklımdaydı ve baya gergin sinirli stresli ve negatiftim ozellikle transferin 10. Günü itibariyle. Regl ve test günün yaklastıkca her regl öncesinde oldugu gibi başımın soluna agrı saplandi. Bagırsaklar hareketlendi tamam dedim regl oluyorum yine olmadi. Dün kan testinde aldigim pozitif sonucu oyle beklemiyordum ki hala şaşkınlığımı atlatamadim. Umarim buradaki herkes en kısa zamanda bebeklerine kavuşur. 2 yıldır bu süreci yasıyorum yasamayan bilmez. Herkese bol sabır, bol şans ve guzel haberler diliyorum:)
Canım allah korusun ohss olmuş olmayasın. Doktorunla bu konuyu mutlaka görüş derim.Cnm yaa seninde transfer den sonra şişkinliği n olmusmuydu benim karnim 6 aylik gibi sis hemde kaskati...kötü bir sey olacak diye korkuyorum...
Kizlar bugun kese gormeye gittim ikiz geliyor hayirlisiyla dua edin bana sag salim alayim kucagima
Canım maşallah darısı başıma inşallah. Keseyi alttan mı gördünüz ben daha erken diye gitmek istemiyorum. 7-8. haftada gitmek istiyorum. Bu arada beta hcg değerlerin yüksek miydi? Benim transferin 7. günü beta hcg 61,95'ti 2 gün sonra 122,27 çıktı. Yarın bat ve son kez kan vericem sonra muayene için tarih belirleyeceğiz senin kandaki artışlar 2 kattan fazla mıydı?
Günaydın kızlar..birazdan hastaneye gideceğiz. .ve transferim yapılacak..benim için de bir dua eder misiniz...
Allah yardimcim olsun herşey yolunda gitsin pozitif sonuclansin insallahGünaydın kızlar..birazdan hastaneye gideceğiz. .ve transferim yapılacak..benim için de bir dua eder misiniz...
canım evet vajinal muayeneyle gördük 5. haftamda kan değerim 15. gun 1069 du sonra yaptırmadım daha 1 hafta sonrada kalp atışı için gidicem ..
Canım benimde yarın 13. gün olucak 500 üstü çıkar muhtemelen 15. günde 1000 küsur olur o zaman değerim seninki gibi. Bende rica edicem bakalım 7-8. haftada gelsem olur mu diye. Alttan muayene olmak istemiyorum bu ilk zamanlar.
Cnm bugün sabahtan doktoru aradim bir muayene ol bakalım dedi burda bir doktor tavsiye etti aslinda gelmemi istedi ama eşim de cok izin aldigi icin bu süreçte tekrar gitmek istemedik oda burda bir doktor tavsiyesinde bulundu...gittim muayene oldum renkli ultrason istedi şimdilik birsey yok dedi sol yumurtaliklarin cok büyümüş o ağrı sislik yapıyor dedi cok asiri ağrın olursa gel dedi birde cuma gel bir daha bakayim dedi...ultrason sonucu kendi doktor uma da gonderecem bakalim o ne diyecek...Canım allah korusun ohss olmuş olmayasın. Doktorunla bu konuyu mutlaka görüş derim.
Benim 2 ay önce 26 yumurtam toplandi,haliyle şişlik nefes almakta güçlük yaşadım,yani ohss olacaktim,doktorum transferi 2 adet dönemi erteledi,çünkü betahcg bu durumu daha da tetikliyormus,ve 2 ay gecti ben dün transfer oldum çok şükür şişlik falan kalmadi cok rahatimCnm yaa seninde transfer den sonra şişkinliği n olmusmuydu benim karnim 6 aylik gibi sis hemde kaskati...kötü bir sey olacak diye korkuyorum...
Benim 2 ay önce 26 yumurtam toplandi,haliyle şişlik nefes almakta güçlük yaşadım,yani ohss olacaktim,doktorum transferi 2 adet dönemi erteledi,çünkü betahcg bu durumu daha da tetikliyormus,ve 2 ay gecti ben dün transfer oldum çok şükür şişlik falan kalmadi cok rahatim
İnsallah canim,o kadar emek çekiyoruz Rabbim kucağimizi doldursun inşallahbende erteldedgınde cok uzulmustum ama 1 ay sonra trasnfeerım oldu senınd epzorıtıf haberlerını alalım ınsallah
Canımmm lutfen moralini bozma. Yapmamamız gereken tek şey stres. Ben hiç bilmiyorum rahim kalınlığımı. Zaten onemli olan 4 ve 5. Gunmus. Bugun ve yarin tutunacak bebeklerimiz bize.Simdi doktor um la konuştum hersey normal dedi...ama rahim kalınlığı konusunda ben yine tereddüt teyim...allahim yardim et...
B
Canımmm lutfen moralini bozma. Yapmamamız gereken tek şey stres. Ben hiç bilmiyorum rahim kalınlığımı. Zaten onemli olan 4 ve 5. Gunmus. Bugun ve yarin tutunacak bebeklerimiz bize.
Canim kendini uzme zaten dr rahim kalinligin olmasi gereken olcuye gelmeseydi tarnsferini yapmazdi insallah bebegin sıkı sıkï tutunsun sanaBilmiyorum yaaa kendimi kötü hissediyorum saatlerdir internet ten araştırıyorum net birseyde yok...kac gündür iyydi moralim alt üst oldu bu mesele ile...cnm inşallah bizi birakmazlar bebislerim iz...allahim yardim et bize....
Allahım hepimize yardım etsin canım. Hic takma kafanı. Ben de daralıyorum bunalıyorum ama sabrediyorum en azindan etmeye calısıyorum. Insallah güzel haberler alacagız.Bilmiyorum yaaa kendimi kötü hissediyorum saatlerdir internet ten araştırıyorum net birseyde yok...kac gündür iyydi moralim alt üst oldu bu mesele ile...cnm inşallah bizi birakmazlar bebislerim iz...allahim yardim et bize....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?