Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Transfer anında kaç milimdi peki..8üstü olmalıymış benim 10da oldu..6milim ince ama Allah bilir canım hayırlısı olsun

Allahım hepimize yardım etsin canım. Hic takma kafanı. Ben de daralıyorum bunalıyorum ama sabrediyorum en azindan etmeye calısıyorum. Insallah güzel haberler alacagız.
Transfer anında kaç milimdi peki..8üstü olmalıymış benim 10da oldu..6milim ince ama Allah bilir canım hayırlısı olsun
cnm transfer den bir gün once 14 mm di zaten...yani normaldi...sjmdi 6 mm olmasina anlam veremedim ben...

B

Canımmm lutfen moralini bozma. Yapmamamız gereken tek şey stres. Ben hiç bilmiyorum rahim kalınlığımı. Zaten onemli olan 4 ve 5. Gunmus. Bugun ve yarin tutunacak bebeklerimiz bize.
Rahim kalınlığı çok önemliymiş ilkinde bilmiyordum ben...embriyo çok çok kaliteli olsa bile rahim duvarı kalın olmalı kolayca sokulup tutunsun diye..estroferm kalınlaştırıyo ben transfer öncesi nar suyu içtim bayaga..rahim 3çizgi olmalıymış transferde...en az 8 olmalıymış..tabi ki istisnalar vardır ...

Kızlar iyi akşamlar..sonunda transferim gerçekleşti..sanırım bu bekleme süreci hepsinden daha zor..Rabbim bu yolda olan herkese çifter çifter Nasip etsin..benim 2.denemem ama bu deneme de ilk defa biraz ağrı hissettim.transfer esnasında sizde de oldu mu??

Benim agrim olmadi canım. Yalnizca mesanem dolu degildi, doldurdular yanma oldu biraz. Benim de cuma transferim oldu. Bekliyoruz bakalım. Insallah güzel haberler aliriz. Bu arada benim de ikinci tedavim.

Canim anlamadim gitti valla...estroferme hangisi bilmiyorum crione jel oksapar igne aspirin birde bir bant kullanıyorum su an birde 4 gunde bir proluton igne yaptırıyor um...
İlaçların iyi canım bant estrofermle aynı işlevde.. inş..pozitif alırsın sonucunu allahım nasip etsin düşünme bi şey rahatına bak ye iç hamilelik bulantı vb kötü son rahat gunlerin yani :)

Agrı normal sonuçta bi işlem ilk gun bende de olmuştu..hayırlı sonuçlar inş..bekleyen herkes pozitif sonuç alır ♥

İlaçların iyi canım bant estrofermle aynı işlevde.. inş..pozitif alırsın sonucunu allahım nasip etsin düşünme bi şey rahatına bak ye iç hamilelik bulantı vb kötü son rahat gunlerin yani :)
Canimsin yaaa ne güzel dedin yaa allah razı olsun içimi rahatlattin...insallah dedigin gibi olur...cok dua et cnm...

cnm benimde biraz ağrım oldu ama geçiyor rahat ol dinlen inşallah herşey cok güzel olur...

Benim agrim olmadi canım. Yalnizca mesanem dolu degildi, doldurdular yanma oldu biraz. Benim de cuma transferim oldu. Bekliyoruz bakalım. Insallah güzel haberler aliriz. Bu arada benim de ikinci tedavim.

Cnm benimde mesane dolu değil dediler ve doldurdular tabi beni o an görmen lazimdi nasil yani nasil dolduracaksiniz falan demeye basladim...bende zannediyordum bir tek kendim...halgan cnm herseyimiz cok benziyor inşallah birlikte yazariz burda hamileyiz diye...:)

inşallah hayırlısı haberlerini alırız canım..cevap verdiğinn için teşekkür ederim

doldurdular derken canım? ???

doldurdular derken canım? ???
Cnm mesaneyi su ile dolduruyorlar boş olduğu için :)...cok basit bir islem cnm merak etme bende korkmustum ama korkacak birsey yokmus sen sıkışık git cnm...
Evet canım. Ben ilkinde cok sıkışmıştım perisan oldum. Bu kez daha az sıkısayım.derken hiç sıkışmamışim :) Her isim yarım. Güzel sonuçlar alalım lütfen bu kez. Allah bizim de baksın yuzumuze.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…