- 5 Ekim 2014
- 234
- 201
- 133
- 38
Hayırlı olsun inşallah guzel sonuclanirBiraz once trasnferim yapildii, evde dinlenme asamasindayimmmm. Rrabbim sonunu mutlulukla sonbuludrsun insallah
Aradilar canım 10 u işlem görmüş 8 tanesi döllenmişCnm hastaneden aradilar mi yum lar ne durumda ???bugün aramış olmalari lazim???
sonrasında nasıl dayandiniz ben asilama da sıkışık olunca zor dayandim yarım saatEvet canım. Ben ilkinde cok sıkışmıştım perisan oldum. Bu kez daha az sıkısayım.derken hiç sıkışmamışim :) Her isim yarım. Güzel sonuçlar alalım lütfen bu kez. Allah bizim de baksın yuzumuze.
Maşallah canim hadi hayirlisi..Aradilar canım 10 u işlem görmüş 8 tanesi döllenmiş
Takma canık.kafana. altina sirgu versinler yapiver tutamazsan.sonrasında nasıl dayandiniz ben asilama da sıkışık olunca zor dayandim yarım saat
Ben hiç dayanmadım transfer sonrası hemen tuvalete girdim sonra da giyinip çıktım...sonrasında nasıl dayandiniz ben asilama da sıkışık olunca zor dayandim yarım saat
alttaki takvimi gorunce bir kez daha anladım tamamen nasip olduğunu. sonrası nasıldı canım ne kadar yattın nasıl hareket etti nBen hiç dayanmadım transfer sonrası hemen tuvalete girdim sonra da giyinip çıktım...
dua et canım hersey yolunda gitsinMaşallah canim hadi hayirlisi..
korkma tuvalete izin veriyor lar...yani yardimci oluyorlatr...
öyle olacak artık☺Takma canık.kafana. altina sirgu versinler yapiver tutamazsan.
Cnm hadi hayırlısı bebisini al gel...Katıl aramiza...allah yardimcin olsun...rabbim isteyen herkese nasip etsin...kimseyi evladin ne varligi ile ne de yokluğu ile imtihan etmesin...gunaydin kizlar insallah ben de bugun transfer olup bekleme surecine giricem. heyecanliyim :) Rabbim bu yolda emek veren herkese hayirlisaglikli ve guzel ahlakli evlatla versin insallah... Dualarinizda bana da yer ayirirsaniz sevinirimm. Sevgilerrrr
Hayirli olsun insallah simsiki tutunsun bebegin sana bekleyenler kulubune hosgeldingunaydin kizlar insallah ben de bugun transfer olup bekleme surecine giricem. heyecanliyim :) Rabbim bu yolda emek veren herkese hayirlisaglikli ve guzel ahlakli evlatla versin insallah... Dualarinizda bana da yer ayirirsaniz sevinirimm. Sevgilerrrr
ben oyle bisey yasamadim bilmiyorum insallah kazi calismalari baslamistir yerlesiyodur bebegin ondandir dr arayip sorsaydin canim icin rahatlargünaydın kızlarDün transferim olmuştu...akşama doğru progestan koyarken elime çok az kan gibi akıntı geldi...daha önce başına gelen var mı?Benim ilk denememde böyle bişey yaşamamıştım....
dr'um şehir dışındaydı canım...bugun henüz bişi yok...bugün de tekrarlarsa aramayı düşünüyorum....inşallah olumsuz bişey değildir....çünkü daha 1 günlükben oyle bisey yasamadim bilmiyorum insallah kazi calismalari baslamistir yerlesiyodur bebegin ondandir dr arayip sorsaydin canim icin rahatlar
Degildir insallah devami olmadigina gore sorun yoktur moralini bozma transferde belki tahris olmusturdr'um şehir dışındaydı canım...bugun henüz bişi yok...bugün de tekrarlarsa aramayı düşünüyorum....inşallah olumsuz bişey değildir....çünkü daha 1 günlük
çok teşekkür ederim canım...inan içim rahatladıDegildir insallah devami olmadigina gore sorun yoktur moralini bozma transferde belki tahris olmustur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?