Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Slm arkadaşlar bugün transfer sonrası 10.günüm kanda baktık.tuttu çok şükür :)allah'ım bekleyen herkese hayırlısıyla nasip etsin

Çok sevindim canım o mutluluğu bilirim gözün aydın Rabbim kucağına da almayı nasip etsin

Benim 10. günüm tuttu çok şükür bende de oldu pembe kırmızı akıntı.içini ferah tut.

Slm arkadaşlar bugün transfer sonrası 10.günüm kanda baktık.tuttu çok şükür :)allah'ım bekleyen herkese hayırlısıyla nasip etsin
Çok sevindim canım Rabbim sağlıkla kucaginiza almayi nasip etsin inşallah bize de bu güzel haberi vermek nasip olur

Amincanimm darısı bekleyenlerin başına...kacinci gün transfer edilmişti de 10 .gunde belli oldu cnm ...

Çok sevindim canım Rabbim sağlıkla kucaginiza almayi nasip etsin inşallah bize de bu güzel haberi vermek nasip olur
Çok teşekkür ederim.Amin arkadaşım allahım bekleyen herkesin yüzünü güldürsün.çok güzel bir duygu

Merhaba arkadaşlar benim transferimde ayın 19 unda oldu 5.gün bir tane transfer edildi.
bir hafta sorun olmadı, şu iki gündür aşırı bir kabız oldum ve birazda ıkındım.
herşey nasip kısmet bakalım bebişim tutunacak mı...
Allahım hakkımızda hayırlısını versin.

Transferin hayirli olsun insallah pozitif olur sonucun Bol kayisi ye ve sicak suyun icine bal koy ic cok iyi geliyor

Merhaba arkadaşlar bugün bana iyice umutsuzluk çöktü bu aksam igneyi yaparken ağladım...hicbirseye de dikkat etmek istemiyorum çünkü olmadığını düşünüyorum bosuna umutlanmak istemiyorum...

Merhaba arkadaşlar bugün bana iyice umutsuzluk çöktü bu aksam igneyi yaparken ağladım...hicbirseye de dikkat etmek istemiyorum çünkü olmadığını düşünüyorum bosuna umutlanmak istemiyorum...
Ah guzelim ayni duygular bendede var nasilsa olmadi diye dusuniyorum ama deli gibi olmasinida istiyorum su test gunumuz gelsede bir ohhh ceksek Allah emeklerkmizin karsilugini versin insallah yuzumuzu guldursun amin

Transferin hayirli olsun insallah pozitif olur sonucun Bol kayisi ye ve sicak suyun icine bal koy ic cok iyi geliyor

Teşekkür ederim esunger

Neden bu kadar umutsuz konuşuyorsun daha işin başındasın melalseda

Ah guzelim ayni duygular bendede var nasilsa olmadi diye dusuniyorum ama deli gibi olmasinida istiyorum su test gunumuz gelsede bir ohhh ceksek Allah emeklerkmizin karsilugini versin insallah yuzumuzu guldursun amin
cnm duygularima tercüman oluyorsun...rabbim yüzümü zu güldür...

Ca nim o biraz hormonlarla alakali. o okadar ilacin sonucu bu. sabırlı ol dua et kuran oku. olmasa da bi hayir vardir ama olacak de

daha
transfer olmadı m ama senin gibi hissediyorum olmayacak gibi gelsede yüreğim deli gibi ya olursa diye şimdiden heyecan li. allah bekleyen herkese nasip etsin çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…