Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Arkadaşlar geçen ay düşük olmustu bende. Bu ay adetim 8 gündür geçiyor. Beta 1.20 progesteron degeri ise 0.67 çıktı bu konuda bilgisi olan var mi testi sağlık ocağında yaptirdim doktora henüz gitmedim lütfen yardımcı olun.

geçmiş olsun öncelikle..telaş yapma ilaçların etkisinden oluyor tabiki bide stresten ..benim de ilk denemeden sonra 45 gün sonra olmuştu adetim sonraki aylarda da hep 5-6 gün geciktiği oldu belli bi süre sonra düzene girdi ...rahat olmaya çalış biliyorum çok zor ama

Gunaydin herkesee, transferin 3. Gunu bugun. Ama sanki benimle degiller gibi . Cok mutsuz, umutsuz basladim ggune.

Kızlar dün aksama kadar kustim. Progestan igne yan etki yapti. Migrenim tuttu. Doktor birak dedi. O kadar kpruydum ki. Her seyin en obe.lisi saglik olecegim sandim. Anck kendime geldim. Bir taraftan da kusmak zararbvermis midir diyorum bebeklerime.

Gunaydin herkesee, transferin 3. Gunu bugun. Ama sanki benimle degiller gibi . Cok mutsuz, umutsuz basladim ggune.
Daha teste çok var neden bu kadar umutsuzsun moralini yüksek tut tabii ne kadar yapabilirsen zor bir bekleme süreci ama inşallah güzel sonuclansin bebeğini uzme

Simdi ben transferden sonra bi kac dakika sedyede kaldim. Sonra yan sedyeye aldilar beni ayaga kaldirmadan surunerek. O ara ben islaklik hissettim kendimde. Acaba diyorum o surecte cikma ihtimali var mi yoksa transferden once bi sey yerlestiriyolar ya rahmi acmak icin onun islakligi mi?

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin bebeğine bişey olacagini sanmam canım merak etme

O bende de oldu hemşire ye sordum altimami isiyorum sikisikliktan yoksa bebklermi islakligi hayır sdedi transferden önce rahim agizni solisyonla temizloyolar onun islakligini hisseediyosun dedi merak etme yani

O bende de oldu hemşire ye sordum altimami isiyorum sikisikliktan yoksa bebklermi islakligi hayır sdedi transferden önce rahim agizni solisyonla temizloyolar onun islakligini hisseediyosun dedi merak etme yani
Benim de aklima o geldi ama simdi kurgulayacagim ya, psikolojimi bozacagim ya nerede olumsuzluk varsa ben ordayim. Bi de cogunluk yazmis kasik agrisi, mide bulantisi fln. Benim dunn kasiklarim epey agriyodu bugun bi seyim yok. Hey Allahim sen aklimiza mukayyet ol

Benimde ilk 4 gün acayip belim kasiklarim ağrıdı sonra geçti şimdi sanki hiç bişey yok nerdeyse transfer olduğumu unutucam belirti olması gerekmiyo zaten belirti dediğimiz şeylerde ilaçların etkisi hep kendini stres yapma en zararlıdır stres aslında inşallah hepimizin ki güzel sonuclanir

Degerin negatif canım...sen yeni bi deneme yapıcaktın yapmadın mı

Hiç alakası yok böyle komik şeylere inanmayın rahim anında kendini kapıyor zaten nereye çıkacaklar onlar yer bakıyo içerde..ben masadan indim yürüdüm wcye yaptım çişimi giyindim çıktım ...15dakika bile sürmedi çıkmam..

Cnmmm yaaa geçmiş olsun...allah sifa versin. ..korkma olacaksa allahin izni ile hicbirsey olmaz...hem hamilelik te kusmayi bircok kisi yasiyor zarar vermez yani...icini ferah tut inş herşey Güzel olur...benimde dünden beri adet olacak gibi agrim var hatta dün gece sanci ile uyandim adet oldum sandım dogru tuvalete kostum..hayirlisi ile bir atlatsak su bekleme surecini..

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin bebeğine bişey olacagini sanmam canım merak etme
Surekli migren agrilari mahvetti canim. Progestanin ignesini birktim. Fitil frvam edicem. Allah hepimize kolaylik versin. Dun agridan kafami duvaralara vuracaktim. Allahim yuzumuze baksin hepimizin.

Kızlar zaman durdu sanki..Bu 2.denemem daha sakin olurum sandım hep ama maalesef...yine aklımda deli sorular bir an önce test günü gelse de sonuç belli olsa istiyorum transferin hemen ardından ben de kendim kalktım masadan..yürüdüm odama geçtim wc ye gittim..ama bazı hastanelerde uygulamaları okudukça önce acaba mi diyorum ama sonra takdir diyorum..kaderim de varsa böyle de tutar Rabbim sonuç bekleyen herkese müjdeli haber vermeyi nasip etsin

Bugun ankaradan kkaleye gidicem. 1 saat. 6. Gunum bir sey olmaz de mi yolculuktan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…