- 28 Ağustos 2010
- 917
- 862
- 208
Canım benim çok zor bir durum,Rabbim sabrini verir inşallah,dondurulmusun varsa tekrar denersin bol şans12.gün betahcg değerin 0,81 cikti.yıkıldım ama yapacak bsy yok olmadi.ilk denememizdi çok inaniyodun olucagina.nasip olmadi.çok zor bi süreç atlatmaya calisiyorum.hala adet olmadim mucizelere inanmak istiyorum ama kabullendim durumu.Allah bekleme sürecinde olan herkese hayirli güzel sonuçlar nasip etsin
Yaaa ne çok sevindim,hayirli olsun,ayni gün transfer olmusuz benim dondurulmus 5.gün embriyosuydu acaba ben de yarin test yapsam ni,belirtilerin nasildi canimCanlarr subayın ilk haberi benden gelsin rabbime sonsuz hamdu senalar olsun Hamileyim...geçen hafta bugün transfErim olmuştu prsmbe test günümu sabah idrar testinde silik çizgi çıkınca koşup kan verdim degerim 61.58 çıktı hala soklardayiz rüya gibi crsmba tekrarliycakmisim testi..rabbim hepinize nasip etsin inşallah canı gönülden d
Çok tesekkur ederim 8 tane yumurtam dollendi ama hic donduramadilar kaliteli deilmiş embriyolar. Bi tane birinci kalite vardi onuda transfer ettiler olmadi.dondurulmusumuz olsaydi biraz teselli olcakti ama simdi herşey sil bastan
ben 8.gün akşam bakmıştım 2 çizgi çıkmıştı.ertesi sabah yani 9. gün tekrar bakmıştım tek çizgi.dua et arkadaşım hayırlısıyla olur inş.arkadaşlar günaydın bugün benim transfer olalı 8. günümdü yine kendimi tutamadım idrar testi yaptım ama yine çıkmadı.tabiki tek tek tek çizgi ve ben çooookkkkk merak ediyorum acaba olsa silikte olsa çıkarmıydı belki.Rabbim yardımcımız olsun inşallahhhhhhhhh.....
evet yaaaaaa aynen arkadaşım.kanda yükseldi şimdide keseyi bekliyoruz.9 şubatta gidecem bakalım.alttan muayene olmak istemiyorum.o gün üstten görünmezse beklicem biraz daha.ama beklemek çokkkkk zor.İnşallah canım allahım sizlere de nasip etsin ama inan iş o takvimi yapmakla bitmiyormuş. Sürekli değer yükselmiş mi kese, kalp, bebek aklında bunlar oluyor. Uyurken bile keyifli bir uykum yok artık sürekli dikkat etmek gerekiyor. Değer mi tabiki sonuna kadar.
ayyy hayırlısıyla allahım herkese nasip etsin doğum takvimini canımCnm maşallah ne kadar erken öğrenmiş sin...ben 9.gun test yaptim cikmadi sonra gününe kadar bekleyecem dedim herşey nasip kısmet...yarin bu saatlerde öğrenmiş olacam inşallah...bende o takvime cok ozeniyorummm yaaa bende istiyorum
sakin ol.senin sağlığında önemli uyuyup dinlenmeye bak.inan ben hep olumlu düşündüm.iyiyi çağırmak istiyorum dedim.kafanı dağıtacak şeyler bul kendine.Ben zaten farkındayım canım ama bu ilk basamak ilki olunca devamı gelir gibi geliyor. Suan bile o moddayim uyuyamiyorum ya yanlış bir hareket yaparsam diye sürekli uyaniyorum ki normalde hiç uyanmam
Canim sizde sorun neydi,farkli tüp bebek yöntemleri varmis onu da arastir istersenÇok tesekkur ederim 8 tane yumurtam dollendi ama hic donduramadilar kaliteli deilmiş embriyolar. Bi tane birinci kalite vardi onuda transfer ettiler olmadi.dondurulmusumuz olsaydi biraz teselli olcakti ama simdi herşey sil bastan
dimi yaaaa?kanda görmekle bitmiyor iş.hala kırmızı akıntı geliyor doktorumu aradım bi tane iğne dedi onu yaptırdım.dediğin gibi kalp atımını bir duysaydık hayırlısıyla.Evet cumartesi ogrendim hamile o,dugumu insallah 12subatta kese yada keseleri gorecegim sonrada kalp atisini duysam bir oh desem hala diken ustundeyim beklemelerin sonu gelmiyor Allah hepimizin yardimcisi olsun insallah
Cok gecmis olsun canim. Ben de iki ay evvel negatifi gördüm. Toparlandim ikinciyi denedim. Carsamba gunu ogrenecegim sonucu. Tekrar toparlanirsin cabucak. Evlat aski insanin hemn toparlanmasini sagliyor. Allahim sabir versin.Farklı derken.bende bsy yok gibi görünüyor ama eşimin hareketli spermi az ondan olmuyo normal yollardan.bizimki kisa protokoldü mikro enjeksiyon yöntemiyle yapildi
İmsi yöntemi falan varmis sanirim,sperm sorunu olan hastalarda iyi sonuç veriyormusFarklı derken.bende bsy yok gibi görünüyor ama eşimin hareketli spermi az ondan olmuyo normal yollardan.bizimki kisa protokoldü mikro enjeksiyon yöntemiyle yapildi
Hayırlı olsun canım. Cok sevindim darisi basiniza. Ne gibi helirtilerin vardi?Canlarr subayın ilk haberi benden gelsin rabbime sonsuz hamdu senalar olsun Hamileyim...geçen hafta bugün transfErim olmuştu prsmbe test günümu sabah idrar testinde silik çizgi çıkınca koşup kan verdim degerim 61.58 çıktı hala soklardayiz rüya gibi crsmba tekrarliycakmisim testi..rabbim hepinize nasip etsin inşallah canı gönülden d
İmsi yöntemi falan varmis sanirim,sperm sorunu olan hastalarda iyi sonuç veriyormus
Ben ayni yerde yaptirdim. Ama ben doktordan da merkezden de memnundum o yüzden.Teşekkürler.bizde üç ay ara vermeyi düşünüyoruz sonra tekrar.ayni merkezdemi yaptirdiniz ikinciyi.farklı biyerdemi yaptirsak ayni yerle devammi etsek napsak onu düşünüyoruz simdiden
slm kızlar ..8nci günüm idrar testi yaptım sabah hiç bişi çıkmadı...zaten olmayan umudumda bitti sanırım ..kan veremeye gitmek bile istemiyorum..hayırlısı olsun
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah tamamına erdirsin AllahCanlarr subayın ilk haberi benden gelsin rabbime sonsuz hamdu senalar olsun Hamileyim...geçen hafta bugün transfErim olmuştu prsmbe test günümu sabah idrar testinde silik çizgi çıkınca koşup kan verdim degerim 61.58 çıktı hala soklardayiz rüya gibi crsmba tekrarliycakmisim testi..rabbim hepinize nasip etsin inşallah canı gönülden d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?