Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Canım benim çok zor bir durum,Rabbim sabrini verir inşallah,dondurulmusun varsa tekrar denersin bol şans

Yaaa ne çok sevindim,hayirli olsun,ayni gün transfer olmusuz benim dondurulmus 5.gün embriyosuydu acaba ben de yarin test yapsam ni,belirtilerin nasildi canim

Çok tesekkur ederim 8 tane yumurtam dollendi ama hic donduramadilar kaliteli deilmiş embriyolar. Bi tane birinci kalite vardi onuda transfer ettiler olmadi.dondurulmusumuz olsaydi biraz teselli olcakti ama simdi herşey sil bastan

Çok tesekkur ederim 8 tane yumurtam dollendi ama hic donduramadilar kaliteli deilmiş embriyolar. Bi tane birinci kalite vardi onuda transfer ettiler olmadi.dondurulmusumuz olsaydi biraz teselli olcakti ama simdi herşey sil bastan
( Rabbim sabrini versin,gerçekten cok zor bi durum,bi an kendimi senin yerine koydum,ben de transfer sonrasi beklemedeyim

ben 8.gün akşam bakmıştım 2 çizgi çıkmıştı.ertesi sabah yani 9. gün tekrar bakmıştım tek çizgi.dua et arkadaşım hayırlısıyla olur inş.

İnşallah sen güzel haberler alirsin.ben memleketimdeydim sonucu ogrendigimde. esim kayinvalidem burada agliyo ben orda agliyodum telefonda.Allah kimseye hayal kirikligi yasatmasin

evet yaaaaaa aynen arkadaşım.kanda yükseldi şimdide keseyi bekliyoruz.9 şubatta gidecem bakalım.alttan muayene olmak istemiyorum.o gün üstten görünmezse beklicem biraz daha.ama beklemek çokkkkk zor.

ayyy hayırlısıyla allahım herkese nasip etsin doğum takvimini canım

Ben zaten farkındayım canım ama bu ilk basamak ilki olunca devamı gelir gibi geliyor. Suan bile o moddayim uyuyamiyorum ya yanlış bir hareket yaparsam diye sürekli uyaniyorum ki normalde hiç uyanmam
sakin ol.senin sağlığında önemli uyuyup dinlenmeye bak.inan ben hep olumlu düşündüm.iyiyi çağırmak istiyorum dedim.kafanı dağıtacak şeyler bul kendine.

Canim sizde sorun neydi,farkli tüp bebek yöntemleri varmis onu da arastir istersen

Evet cumartesi ogrendim hamile o,dugumu insallah 12subatta kese yada keseleri gorecegim sonrada kalp atisini duysam bir oh desem hala diken ustundeyim beklemelerin sonu gelmiyor Allah hepimizin yardimcisi olsun insallah
dimi yaaaa?kanda görmekle bitmiyor iş.hala kırmızı akıntı geliyor doktorumu aradım bi tane iğne dedi onu yaptırdım.dediğin gibi kalp atımını bir duysaydık hayırlısıyla.

Farklı derken.bende bsy yok gibi görünüyor ama eşimin hareketli spermi az ondan olmuyo normal yollardan.bizimki kisa protokoldü mikro enjeksiyon yöntemiyle yapildi

Farklı derken.bende bsy yok gibi görünüyor ama eşimin hareketli spermi az ondan olmuyo normal yollardan.bizimki kisa protokoldü mikro enjeksiyon yöntemiyle yapildi
Cok gecmis olsun canim. Ben de iki ay evvel negatifi gördüm. Toparlandim ikinciyi denedim. Carsamba gunu ogrenecegim sonucu. Tekrar toparlanirsin cabucak. Evlat aski insanin hemn toparlanmasini sagliyor. Allahim sabir versin.

İmsi yöntemi falan varmis sanirim,sperm sorunu olan hastalarda iyi sonuç veriyormus

Ha
Hayırlı olsun canım. Cok sevindim darisi basiniza. Ne gibi helirtilerin vardi?

Teşekkürler.bizde üç ay ara vermeyi düşünüyoruz sonra tekrar.ayni merkezdemi yaptirdiniz ikinciyi.farklı biyerdemi yaptirsak ayni yerle devammi etsek napsak onu düşünüyoruz simdiden

Teşekkürler.bizde üç ay ara vermeyi düşünüyoruz sonra tekrar.ayni merkezdemi yaptirdiniz ikinciyi.farklı biyerdemi yaptirsak ayni yerle devammi etsek napsak onu düşünüyoruz simdiden
Ben ayni yerde yaptirdim. Ama ben doktordan da merkezden de memnundum o yüzden.

Bende memnunumda tedavinin sonuna doğru ilgisizlestiler gibi hissettim ondan düşünüyorum.bi tane bile dondurulmus embriyo elde edememeleri embriyologun dusunduruyo.düşünmek için baya vaktimiz olacak bi karar vericez artik

slm kızlar ..8nci günüm idrar testi yaptım sabah hiç bişi çıkmadı...zaten olmayan umudumda bitti sanırım ..kan veremeye gitmek bile istemiyorum..hayırlısı olsun
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah tamamına erdirsin Allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…