Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Canlarim çok sağolun....inşallah güzel haberler veririm size...simdi kan verdim 1 saat sonra cikacak...dua edin...esimin de acil toplantisi cikti oda yok ....iyi ki sizler varsınız...

Tebrikler Rabbim tamamına erdirsin darısı bizlere inşallah benim idrar testi yapmaya hiç cesaretim yok

P pares66 kızzz ben de dayanamadım biliyosun ya 28 ocak transfer. 6 şubat test günü. bu sabah bi idrar testi yapayım dedim. tabi bişey çıkmadı. önce dedim ki bişey çıkmazsa üzülmiyicem ama tabiki snora baya üzüldüm... tabi o üzüntüyle uyuyunca rüyamda da doktorlar diyor gebelik yok..aman Allahım nasıl üzülüyorumm anlatamam...o üzüntüyle uyandıydımmm, eşim de kızdı ki niye test yapıyosun..işte merak ediyo insan. hele de gün yaklaştıkça korku heyacan gerilimmmmm

Canlarim çok sağolun....inşallah güzel haberler veririm size...simdi kan verdim 1 saat sonra cikacak...dua edin...esimin de acil toplantisi cikti oda yok ....iyi ki sizler varsınız...
Canim inşallah güzel olur hersey habehaberet et öluyorum meraktan

Canim ya bugun bende korkmayın başladı m iyi güzel diyordum ama içine bir korku düştü ya olmazsa diye. bugün evlilik yıldönümü muz bizim. son olsun istiyorum 2 kişi geçirdiği mız sonevlilik yıldönümü

Canım benim, çoook mutlu , sağlıklı ve hayırlı uzun bir evliliğiniz olsun inşallahhh...ve gönlünü ferah tut her şey güzel olacak...bir dahaki yıldönümünüzde yavruşunla beraber kutluyacaksınız..her şey güzel olacak.bunu sık sık tekrar et.

melalseda canım inan ki kendim kadar üzüldüm. Allah bizleri sınıyor. Şu an ne desek boş, anlamsız. Inşallah güzel haberi de yakın zamanda alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…