Tamam cnm simdi cep telefonundan giriyorum eve gidince ilk isim seni eklemek olacak :)benide eklermisin listeye?28 ocakta öğrenmiştim pozitif olduğunu
Canımmm dualarımız seninlee.Canlarim çok sağolun....inşallah güzel haberler veririm size...simdi kan verdim 1 saat sonra cikacak...dua edin...esimin de acil toplantisi cikti oda yok....iyi ki sizler varsınız...
İnşallah güzel sonuçlar alırsın dün hepimiz için dua ettimCanlarim çok sağolun....inşallah güzel haberler veririm size...simdi kan verdim 1 saat sonra cikacak...dua edin...esimin de acil toplantisi cikti oda yok....iyi ki sizler varsınız...
Tebrikler Rabbim tamamına erdirsin darısı bizlere inşallah benim idrar testi yapmaya hiç cesaretim yokSagolun arkadaşlar darısı başınıza inşallah rabbim hepinize yasatsin bu sevinci.belirti sormusunuz ama bir haftada pek bişey yaşamadım goguslerim ve kasiklarim igneleri kullandığımdan beri sizladigi için anlamadım sadece iki gündür ateş basıyor sonra buz kesiyorum.benim 15 yumurta toplandı 14 dollendi 9 tanesi beşinci güne geldi beş tanesi birinci kalite ydi bir tane transfer edildi e2 çok Yumoş toplandığı icin yuksekdi iki koyarsak çok zorlanrsin dediler dört tanesi donduruldu.26 Da transfer oldum cuma günü idrar testi yaptım yarım saat içinde silik çıktı bugün yaptım ilk beş dk içinde hemen silik çıktıkan vermeye kostuk :) prsmbe test ggünümdü
haklısın canım istede bende meraktan durabilsem ....günaydın arkadaşım.genelde sabah idrarı iyi sonuç verir derler.birikmiş idrar diye.ama benim sabah çıkmamıştı işte.idrar testlerine çok takılma
Tamam cnm simdi cep telefonundan giriyorum eve gidince ilk isim seni eklemek olacak :)
Canim inşallah güzel olur hersey habehaberet et öluyorum meraktanCanlarim çok sağolun....inşallah güzel haberler veririm size...simdi kan verdim 1 saat sonra cikacak...dua edin...esimin de acil toplantisi cikti oda yok....iyi ki sizler varsınız...
Canim ya bugun bende korkmayın başladı m iyi güzel diyordum ama içine bir korku düştü ya olmazsa diye. bugün evlilik yıldönümü muz bizim. son olsun istiyorum 2 kişi geçirdiği mız sonevlilik yıldönümüP pares66 kızzz ben de dayanamadım biliyosun ya 28 ocak transfer. 6 şubat test günü. bu sabah bi idrar testi yapayım dedim. tabi bişey çıkmadı. önce dedim ki bişey çıkmazsa üzülmiyicem ama tabiki snora baya üzüldüm... tabi o üzüntüyle uyuyunca rüyamda da doktorlar diyor gebelik yok..aman Allahım nasıl üzülüyorumm anlatamam...o üzüntüyle uyandıydımmm, eşim de kızdı ki niye test yapıyosun..işte merak ediyo insan. hele de gün yaklaştıkça korku heyacan gerilimmmmm
Off canim ya ne desem bosss ,Rabbim sabırlar versin,üzülme diyemem,çünkü üzüleceğini biliyorum,Arkadaslar sonuc 5.20 negatif
Canim ya bugun bende korkmayın başladı m iyi güzel diyordum ama içine bir korku düştü ya olmazsa diye. bugün evlilik yıldönümü muz bizim. son olsun istiyorum 2 kişi geçirdiği mız sonevlilik yıldönümü
Arkadaslar sonuc 5.20 negatif
Arkadaslar sonuc 5.20 negatif
Canım yaaa Rabbim güç kuvvet versin inşallah kendiliğinden gelir bebisinArkadaslar sonuc 5.20 negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?