ya anlamadim testmi yanlış acaba yoksa akşam ve sabah yapılması etkiliyor mu olmazsa yarın bide akşam yapayım diyorumben 8.gün akşam bakmıştım 2 çizgi çıkmıştı.ertesi sabah yani 9. gün tekrar bakmıştım tek çizgi.dua et arkadaşım hayırlısıyla olur inş.
ben zaten hiç düşünmedigim kadar olumluyum kendime kızıyor um uzulcem diye☺sakin ol.senin sağlığında önemli uyuyup dinlenmeye bak.inan ben hep olumlu düşündüm.iyiyi çağırmak istiyorum dedim.kafanı dağıtacak şeyler bul kendine.
arkadasim hayirli olsun darisi bekleyenlerin başınabaşına...llistemize ekledim...Sagolun arkadaşlar darısı başınıza inşallah rabbim hepinize yasatsin bu sevinci.belirti sormusunuz ama bir haftada pek bişey yaşamadım goguslerim ve kasiklarim igneleri kullandığımdan beri sizladigi için anlamadım sadece iki gündür ateş basıyor sonra buz kesiyorum.benim 15 yumurta toplandı 14 dollendi 9 tanesi beşinci güne geldi beş tanesi birinci kalite ydi bir tane transfer edildi e2 çok Yumoş toplandığı icin yuksekdi iki koyarsak çok zorlanrsin dediler dört tanesi donduruldu.26 Da transfer oldum cuma günü idrar testi yaptım yarım saat içinde silik çıktı bugün yaptım ilk beş dk içinde hemen silik çıktıkan vermeye kostuk :) prsmbe test ggünümdü
Hayırlısı ile kucağına da almayı nasip etsin Allahım.Sagolun arkadaşlar darısı başınıza inşallah rabbim hepinize yasatsin bu sevinci.belirti sormusunuz ama bir haftada pek bişey yaşamadım goguslerim ve kasiklarim igneleri kullandığımdan beri sizladigi için anlamadım sadece iki gündür ateş basıyor sonra buz kesiyorum.benim 15 yumurta toplandı 14 dollendi 9 tanesi beşinci güne geldi beş tanesi birinci kalite ydi bir tane transfer edildi e2 çok Yumoş toplandığı icin yuksekdi iki koyarsak çok zorlanrsin dediler dört tanesi donduruldu.26 Da transfer oldum cuma günü idrar testi yaptım yarım saat içinde silik çıktı bugün yaptım ilk beş dk içinde hemen silik çıktıkan vermeye kostuk :) prsmbe test ggünümdü
gözün aydın hadi bakalım ınşallah Rabbim bizlerede nasip etsin canımSagolun arkadaşlar darısı başınıza inşallah rabbim hepinize yasatsin bu sevinci.belirti sormusunuz ama bir haftada pek bişey yaşamadım goguslerim ve kasiklarim igneleri kullandığımdan beri sizladigi için anlamadım sadece iki gündür ateş basıyor sonra buz kesiyorum.benim 15 yumurta toplandı 14 dollendi 9 tanesi beşinci güne geldi beş tanesi birinci kalite ydi bir tane transfer edildi e2 çok Yumoş toplandığı icin yuksekdi iki koyarsak çok zorlanrsin dediler dört tanesi donduruldu.26 Da transfer oldum cuma günü idrar testi yaptım yarım saat içinde silik çıktı bugün yaptım ilk beş dk içinde hemen silik çıktıkan vermeye kostuk :) prsmbe test ggünümdü
Cnm pruloton igneyi bugün yapturdiysan ondan olabilir...o igneden sonra benimde ağrıyor...Kızlar sağ bacagim inanılmaz sizliyor ya ogleden beri hic geçmedi neden olabilir var mı yaşayan çok ağrıyor
iğneden önce de vardı canım o mu yapıyor ki ya? çok fena oldum. heyecan var mı sabah hemen gitcen mi inşallah iyi haber alırsınCnm pruloton igneyi bugün yapturdiysan ondan olabilir...o igneden sonra benimde ağrıyor...
günaydın arkadaşım.genelde sabah idrarı iyi sonuç verir derler.birikmiş idrar diye.ama benim sabah çıkmamıştı işte.idrar testlerine çok takılmaya anlamadim testmi yanlış acaba yoksa akşam ve sabah yapılması etkiliyor mu olmazsa yarın bide akşam yapayım diyorum
iğneden önce de vardı canım o mu yapıyor ki ya? çok fena oldum. heyecan var mı sabah hemen gitcen mi inşallah iyi haber alırsın
benide eklermisin listeye?28 ocakta öğrenmiştim pozitif olduğunuIkinci hamile haberimizle en GUNCEL LISTE
1.essunger 31ocak HAMİLE
2.melalseda 3 Şubat
3.halgan 4 Şubat
4.gdd 4 Şubat
5.ecrinnaz42 4 Şubat
6.sevecen86 5 Şubat HAMİLE
7.pares66 6 Şubat
8.YOosuN 6 Şubat
9.qaraqiz 6 Şubat
10.Ilyelizll 6 Şubat
11.halide25 6 Şubat
12.tebessumcu 8 Şubat
13.Hayrolsun 9 Şubat
14.umuttttt 10 Şubat
15.ilkgozagrim06 11 Şubat
allahım herşeyin hayırlısını versin arkadaşım.olumlu düşün boşver.ben zaten hiç düşünmedigim kadar olumluyum kendime kızıyor um uzulcem diye☺
ben de en az senin kadar heyecanlandim canım yaaa uyuya madim hemen haber ver bizeCnm dilek hanimi yada pinar hanimi arayip bir sor istersen...benimde ağrıyor ama bir iki saat sonra azalıyor genelde...heyecan ne kelime cnm yaa en zoru bugün galiba...sabaha ka dar kabuslar gördüm. ..0.0 ciktigini 300 ciktigini birinin bogazima atladığini....allahim yaa kafayi yiyecez resmen...inşallah sabahtan gidecez cnm...biz ilcedeyiz ile gidecegiz esim izin alip gelecek bir saate gideceğiz. ..rabbim yuzumuzu guldursun bize merhamet etsin...ne olur dua edin arkadaslar...
arkadaşım bende dayanamayıp 8.gün baktım çıkarsa ne ala dedim çıkmazsa üzülmem dedim.sen bilirsinKızlar 26.ocak transfer günü olan ben varim 10.gün test yapayim diyorum ne dersiniz
inşallah olumlu olur canım günler geçmiyor zaman durdu sankiallahım herşeyin hayırlısını versin arkadaşım.olumlu düşün boşver.
hayırlı olsun arkadaşımSagolun arkadaşlar darısı başınıza inşallah rabbim hepinize yasatsin bu sevinci.belirti sormusunuz ama bir haftada pek bişey yaşamadım goguslerim ve kasiklarim igneleri kullandığımdan beri sizladigi için anlamadım sadece iki gündür ateş basıyor sonra buz kesiyorum.benim 15 yumurta toplandı 14 dollendi 9 tanesi beşinci güne geldi beş tanesi birinci kalite ydi bir tane transfer edildi e2 çok Yumoş toplandığı icin yuksekdi iki koyarsak çok zorlanrsin dediler dört tanesi donduruldu.26 Da transfer oldum cuma günü idrar testi yaptım yarım saat içinde silik çıktı bugün yaptım ilk beş dk içinde hemen silik çıktıkan vermeye kostuk :) prsmbe test ggünümdü
evet geçmez ama örgü ördüm ben.o biraz kafa dağıttı.şimdide kese göreceğimiz günü beklemek çok zor geliyorrinşallah olumlu olur canım günler geçmiyor zaman durdu sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?