Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Arkadaslar sonuc 5.20 negatif
Canım ya cok üzüldüm. Benim de 10.gun degerim 34 çıktı 13.gun degegirim 3 düşmüştü. Belki seninde tutmuş ama düşmüş olabilir. Çünkü 5 ve uzeri gebelik oluşmuş olarak soylemislerdi. Hayırlısı insallah ikinci de tutar ve hic birakmaz.

Arkadaslar hepiniz sagolasin inşallah sizler güzel haberler alırsınız...olmadi rabbim nasip etmedi...ne diyelim hayırlısı...

insa
inşallah canım öyleydi düşüncem hep ama niyeyse bir garibim bugün

muhakkak ara canim 0 çıkmamış ya ümit iste. inan o okadar üzüldüm ki kisenden ümit leniyordum ben bugun zaten bir umutsuzluk çökmüştu sabahtan beri.
Cnm gununden önce yapinca belki oluyor ama bizimki sanmıyorum ogleden sonra arayacam inşallah

melalseda yine de doktoruna sor canım. Belki de yükselecek değerin. Benim oncekinde 0.43tü doktor yine de iki gun sonra tekrarla demisti.

Arkadaşlar doktoru aradim ilaclari birakma persembe testi tekrarla dedi...benim hic umudum yok ama allahtan umit kesilmez...rabbim sabrimizi artirsin...inşallah bir mucize olur...
Inşallah perşembe günü kat kat artmış olarak değerini alırsın canım..çok çok üzüldüm ama bu da bir imtihan..hala bir umut var canım..0 ile bir değer çıkmamış..bebişin sımsıkı tutunsun sana

Merhabalar 2.tup bebek denemem ilkinde kimyasal gebelik olmustu..dun transferim oldu 2 tane blastokist yerlestirdiler 12 subat test gunum listeye beni de eklermisinizzz
Inşallah bu sefer olur canım. .ilki benim de kimyasaldı..hayırlı haberlerini bekliyoruz..

Arkadaşlar doktoru aradim ilaclari birakma persembe testi tekrarla dedi...benim hic umudum yok ama allahtan umit kesilmez...rabbim sabrimizi artirsin...inşallah bir mucize olur...
canım allahtan ümit kesilmez.benim aşılamalarda hiç bir değer çıkmıyordu.yine sende 5 çıkmış.dualarımız sizinle.sabret arkadaşım

belli olmaz canım hiç ya bak 4 çıkmış ti adeti 2 gün gecince hamile lik yok dediler bebek 1 yaşında şimdi yüreğini ferah tut

GUNCEL LISTE

syagmrts 28 ocak HAMİLE
essunger 31ocak HAMİLE
melalseda 3 Şubat (NEGATİF )
halgan 4 Şubat
gdd 4 Şubat
ecrinnaz42 4 Şubat
sevecen86 5 Şubat HAMİLE
pares66 6 Şubat
YOosuN 6 Şubat
qaraqiz 6 Şubat
Ilyelizll 6 Şubat
halide25 6 Şubat
tebessumcu 8 Şubat
Hayrolsun 9 Şubat
umuttttt 10 Şubat
ilkgozagrim06 11 Şubat
pamukelma 12 şubat

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…