Canım ya cok üzüldüm. Benim de 10.gun degerim 34 çıktı 13.gun degegirim 3 düşmüştü. Belki seninde tutmuş ama düşmüş olabilir. Çünkü 5 ve uzeri gebelik oluşmuş olarak soylemislerdi. Hayırlısı insallah ikinci de tutar ve hic birakmaz.Arkadaslar sonuc 5.20 negatif
Cnm inşallah birgün hiç ummadığın anda gelir meleğin.üzülme desekte biliyoruz üzüleceksin hayırlısı nı rabbim bilr dilerim son negatifin olur bu haber Cnm yaArkadaslar sonuc 5.20 negatif
Canim hastaneyi ara bence. benim benimarkadasim ilk ilkogrendiginde 4 4cikmisti gebelik yok demişlerdi bebeği bebeğim bebegi1yasindaArkadaslar sonuc 5.20 negatif
Cnm gununden önce yapinca belki oluyor ama bizimki sanmıyorumCanim hastaneyi ara bence. benim benimarkadasim ilk ilkogrendiginde 4 4cikmisti gebelik yok demişlerdi bebeği bebeğim bebegi1yasinda
inşallah canım öyleydi düşüncem hep ama niyeyse bir garibim bugünCanım benim, çoook mutlu , sağlıklı ve hayırlı uzun bir evliliğiniz olsun inşallahhh...ve gönlünü ferah tut her şey güzel olacak...bir dahaki yıldönümünüzde yavruşunla beraber kutluyacaksınız..her şey güzel olacak.bunu sık sık tekrar et.
Insallah canım. Heyecanla bekliyorum.halgan yarın senin test günü herhalde,inşallah senden de müjdeli haberi alıcaz :)
Cnm gununden önce yapinca belki oluyor ama bizimki sanmıyorumogleden sonra arayacam inşallah
Canim benimde ilk denememde 6 cikmisti sonra giderek dusmustu kimyasal gebelik demisti doktor...Cnm gununden önce yapinca belki oluyor ama bizimki sanmıyorumogleden sonra arayacam inşallah
Inşallah perşembe günü kat kat artmış olarak değerini alırsın canım..çok çok üzüldüm ama bu da bir imtihan..hala bir umut var canım..0 ile bir değer çıkmamış..bebişin sımsıkı tutunsun sanaArkadaşlar doktoru aradim ilaclari birakma persembe testi tekrarla dedi...benim hic umudum yok ama allahtan umit kesilmez...rabbim sabrimizi artirsin...inşallah bir mucize olur...
Inşallah bu sefer olur canım. .ilki benim de kimyasaldı..hayırlı haberlerini bekliyoruz..Merhabalar 2.tup bebek denemem ilkinde kimyasal gebelik olmustu..dun transferim oldu 2 tane blastokist yerlestirdiler 12 subat test gunum listeye beni de eklermisinizzz
canım allahtan ümit kesilmez.benim aşılamalarda hiç bir değer çıkmıyordu.yine sende 5 çıkmış.dualarımız sizinle.sabret arkadaşımArkadaşlar doktoru aradim ilaclari birakma persembe testi tekrarla dedi...benim hic umudum yok ama allahtan umit kesilmez...rabbim sabrimizi artirsin...inşallah bir mucize olur...
belli olmaz canım hiç ya bak 4 çıkmış ti adeti 2 gün gecince hamile lik yok dediler bebek 1 yaşında şimdi yüreğini ferah tutArkadaşlar doktoru aradim ilaclari birakma persembe testi tekrarla dedi...benim hic umudum yok ama allahtan umit kesilmez...rabbim sabrimizi artirsin...inşallah bir mucize olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?