Belirti varmi acaba sendeInsallah canım. Heyecanla bekliyorum.
Yok canımm. Sadece adet belirtilerim var biraz ama beirtti de aramiyorum. Adet de olsam sasırmam yani. Bu saatten sonra ne olacaksa olsun :)Belirti varmi acaba sende
Canım üzülme benim de ilki 19du deger düştü kimyasal oldu tutunma savası olmuştu fakat ben aşırı takmış gün saymıştım eger öyle yapmasam olurdu belki de 2.de asla takma kafana biraz dinlen donmuşun varsa dene onlar kolay tutuyor..Arkadaslar hepiniz sagolasin inşallah sizler güzel haberler alırsınız...olmadi rabbim nasip etmedi...ne diyelim hayırlısı...
8. Gunde cikmayip aslinda hamile olan cok kisi var keske acele etmeseydin moralini bozma test gununde tekrar yap insallah hamilesindirKızlar bugün transferimin 8. Günü dayanamadım gittim kan testi yaptırdım ve sonuç negatif sanırım tutunamadı bebiş
inş. Canım Cumartesi asıl test günüm inş. O zaman mutlu haberi alırım8. Gunde cikmayip aslinda hamile olan cok kisi var keske acele etmeseydin moralini bozma test gununde tekrar yap insallah hamilesindir
Benim de cumartesi test günüm,çok zor tutuyorum kendimi test yapmamak icinİnş
inş. Canım Cumartesi asıl test günüm inş. O zaman mutlu haberi alırım
Yapma canım insan üzülüyor ister istemez ikimizde cumartesiyi beklicez mecbur :)Benim de cumartesi test günüm,çok zor tutuyorum kendimi test yapmamak icin
canım geçmiş olsun sıkma canını ama ben derim ki başka bir merkezde daha beta HCG baktır.çünkü ben biliyorum ki bebeği 5 haftalık olupta sonucu negatif diyen merkez.Rabbim den asla ümidinide kesme O ki kuru dala can verir Oki kayanın başında demet demet çiçek çıkartır.Rabbim seninde hepimizin de yardımcısı olsun inşalllahhhhhhh.....Arkadaslar hepiniz sagolasin inşallah sizler güzel haberler alırsınız...olmadi rabbim nasip etmedi...ne diyelim hayırlısı...
evet halideciğim insan merak ediyor ya belki silik çıkar diye ümit işte ...canını sıkma bence çünkü daha erken canım...P pares66 kızzz ben de dayanamadım biliyosun ya 28 ocak transfer. 6 şubat test günü. bu sabah bi idrar testi yapayım dedim. tabi bişey çıkmadı. önce dedim ki bişey çıkmazsa üzülmiyicem ama tabiki snora baya üzüldüm... tabi o üzüntüyle uyuyunca rüyamda da doktorlar diyor gebelik yok..aman Allahım nasıl üzülüyorumm anlatamam...o üzüntüyle uyandıydımmm, eşim de kızdı ki niye test yapıyosun..işte merak ediyo insan. hele de gün yaklaştıkça korku heyacan gerilimmmmm
cnm sagolasin uzulmemeye çalışıyorum ama olmuyorCanım üzülme benim de ilki 19du deger düştü kimyasal oldu tutunma savası olmuştu fakat ben aşırı takmış gün saymıştım eger öyle yapmasam olurdu belki de 2.de asla takma kafana biraz dinlen donmuşun varsa dene onlar kolay tutuyor..
yani sadece rahim duvarı ilacı verip 1hafta sonra bakıyo ve transfer gününü söylüyo 1300 ödedik biz...ilaçlar da 50tl yi geçmez..zaten 3 ay bekle toparlan ama şansın yüksek donmuşlarda..kaç tane vardı canım kalite nasıldıcnm sagolasin uzulmemeye çalışıyorum ama olmuyor...donmuslarim var ama maddi olarak bunda çok acildik toparlanmamiz biraz zaman alacak... dondurulmuslarin transferinde tedavi süresi ne kadar oluyor...bizimsehir disinda gittigimiz merkez ne kadar gidip geliriz tahmini...birde maddiyati nasil bilgi verebilir misin arkadaşım?
Üzülme demek yanlış oldu haklısın üzül ağla açıl zaten en iyi öyle geçiyo yaşadığım için biliyorum arkası pozitif olur inş..cnm sagolasin uzulmemeye çalışıyorum ama olmuyor...donmuslarim var ama maddi olarak bunda çok acildik toparlanmamiz biraz zaman alacak... dondurulmuslarin transferinde tedavi süresi ne kadar oluyor...bizimsehir disinda gittigimiz merkez ne kadar gidip geliriz tahmini...birde maddiyati nasil bilgi verebilir misin arkadaşım?
Kaçıncı günündü canım 0 mı çıktı kaç çıktı 3.gun embriyosıysa belki erkendir..bi de transfer günü sayılmaz..Kızlar bugün transferimin 8. Günü dayanamadım gittim kan testi yaptırdım ve sonuç negatif sanırım tutunamadı bebiş
Canım 5. Gün embriyosu transferimde 8. Günü o Yüzden moralim bozuk zaten 5.gün embryosunun belli olması gerekmez miydi olsaydı eğer diyip duruyorumKaçıncı günündü canım 0 mı çıktı kaç çıktı 3.gun embriyosıysa belki erkendir..bi de transfer günü sayılmaz..
0.03. Çıktı bu arada canımKaçıncı günündü canım 0 mı çıktı kaç çıktı 3.gun embriyosıysa belki erkendir..bi de transfer günü sayılmaz..
Canim valla ben de tecrübesizim bu konuda,yarin 9. Günüm kan verip bakayim diyorum ama0.03. Çıktı bu arada canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?