- 2 Şubat 2015
- 752
- 1.457
- 43
test Gününü bekle bence canımCanim valla ben de tecrübesizim bu konuda,yarin 9. Günüm kan verip bakayim diyorum ama
Tesekkur ederim Cnm kalitesini bilmiyorum ama 3 tane dondurulmus um var...hayirlisi inşallah güzel olur hersey. ..yani sadece rahim duvarı ilacı verip 1hafta sonra bakıyo ve transfer gününü söylüyo 1300 ödedik biz...ilaçlar da 50tl yi geçmez..zaten 3 ay bekle toparlan ama şansın yüksek donmuşlarda..kaç tane vardı canım kalite nasıldı
İnşallah 3tane çok iyi arkadasımın 2 ydi 1 i kaldı ve 2gun önce pozitif çıktı..Tesekkur ederim Cnm kalitesini bilmiyorum ama 3 tane dondurulmus um var...hayirlisi inşallah güzel olur hersey. ..
Maşallah cnm allah kucagina almayi da nasip etsin inşallah. ..İnşallah 3tane çok iyi arkadasımın 2 ydi 1 i kaldı ve 2gun önce pozitif çıktı..
Yani cıkması lazımdı tabi ama birini okumuştum sonradan 10.gunde deger çıkmıştı..nasip hayırlısı olsun ben 9.gun yaptım testi çıkmıştı..sen yinele 10.gün..0.03. Çıktı bu arada canım
9.gün blastsa çıkmaması imkansız 1gun fazla beklemek eziyet ben 2 denememde de 9.gün yaptırdım..Canim valla ben de tecrübesizim bu konuda,yarin 9. Günüm kan verip bakayim diyorum ama
meraba neden hemen kestirip atıyosun belkide başka türlü bi kanamadır bence sabah erkenden git ve test yaptır en azından emin olursun...allah korusun da belkide tutundular ve düşme tehlikesi yaşıyosundur hemen müdahele ederler tutunma olduysa ..lütfen ihmal etme senin için ne hayırlıysa o olsun inşalahhh iyi gecelerKizlar normal adwt gunum persembe. Simdi lekelebneler oldu. Adet baslangicimda da boyle olur. Teste gitmeme gerwk bile kalmadan negatif ne yazik ki. Sabaha iyice kanama baslamazsa yine de yaparim test.
Canım inşallah tutunmadan dolayıdır..hep en kötüsünü düşünüyoruz..Rabbim yar ve yardımcın olsun..inşallah yarın pozitif haberlerle gelirsinKizlar normal adwt gunum persembe. Simdi lekelebneler oldu. Adet baslangicimda da boyle olur. Teste gitmeme gerwk bile kalmadan negatif ne yazik ki. Sabaha iyice kanama baslamazsa yine de yaparim test.
Gunaydin canım..benim arkadaşlarım da transfer sonrası bulantıdan sikayetciydi..sanırım onun nedeni kullandıkları jelmiş..bana da progestan bulantı yapıyor ama inşallah sen de kısa sürede atlatirsin..ne güzel bebislerin ben burdayım diyorGunaydin herkese nasilsiniz kizlar benim hala kasik ve bel agrim oluyor midem en ufak bisey yesem sanki dunyalari yemisim gibi rahatsiz oliyorum sanirim estrofemden onun disinda bir sikayetim yok sonucu ogrendim ama hala gun saymalar bitmedi 12si gelsede kese gorsem
halgan insallah guzel sonuclarla donersin
Cnm inşallah guzel haberlerle gelirsin...rabbim yüzünü guldursun...Kan verdim bir iki saate cıkarmış sonucu. Artık her şeyin hayırlısı kızlar.
hadi hayırlısı bakalım arkadaşım.bekliyoruz güzel haberleriniKan verdim bir iki saate cıkarmış sonucu. Artık her şeyin hayırlısı kızlar.
Yani cıkması lazımdı tabi ama birini okumuştum sonradan 10.gunde deger çıkmıştı..nasip hayırlısı olsun ben 9.gun yaptım testi çıkmıştı..sen yinele 10.gün..
merhaba arkadaşım.bende hemen hemen senin gibiyim.normal herhalde bunlar.kese görmek için gittiğinde alttan mı bakacaklar?benimde 9şubat kese görme tarihim.üstten görünmezse alttan muayene olmak istemiyorumGunaydin herkese nasilsiniz kizlar benim hala kasik ve bel agrim oluyor midem en ufak bisey yesem sanki dunyalari yemisim gibi rahatsiz oliyorum sanirim estrofemden onun disinda bir sikayetim yok sonucu ogrendim ama hala gun saymalar bitmedi 12si gelsede kese gorsem
halgan insallah guzel sonuclarla donersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?