Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Tesekkur ederim Cnm kalitesini bilmiyorum ama 3 tane dondurulmus um var...hayirlisi inşallah güzel olur hersey. ..

Kizlar normal adwt gunum persembe. Simdi lekelebneler oldu. Adet baslangicimda da boyle olur. Teste gitmeme gerwk bile kalmadan negatif ne yazik ki. Sabaha iyice kanama baslamazsa yine de yaparim test.

Kizlar normal adwt gunum persembe. Simdi lekelebneler oldu. Adet baslangicimda da boyle olur. Teste gitmeme gerwk bile kalmadan negatif ne yazik ki. Sabaha iyice kanama baslamazsa yine de yaparim test.
meraba neden hemen kestirip atıyosun belkide başka türlü bi kanamadır bence sabah erkenden git ve test yaptır en azından emin olursun...allah korusun da belkide tutundular ve düşme tehlikesi yaşıyosundur hemen müdahele ederler tutunma olduysa ..lütfen ihmal etme senin için ne hayırlıysa o olsun inşalahhh iyi geceler

Canım inşallah tutunmadan dolayıdır..hep en kötüsünü düşünüyoruz..Rabbim yar ve yardımcın olsun..inşallah yarın pozitif haberlerle gelirsin

Teşekkürler kızlar. Birazdan gidecegiz hastaneye. Simdi uyandim. Ben hep adet olurken boyle olurum ama tabi nasip kısmet. Bilmiyorum. Kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Neyse öğreneyim de sonucu bir an önce yuku gitsin artık üzerimden.

Gunaydin herkese nasilsiniz kizlar benim hala kasik ve bel agrim oluyor midem en ufak bisey yesem sanki dunyalari yemisim gibi rahatsiz oliyorum sanirim estrofemden onun disinda bir sikayetim yok sonucu ogrendim ama hala gun saymalar bitmedi 12si gelsede kese gorsem
halgan insallah guzel sonuclarla donersin

Gunaydin canım..benim arkadaşlarım da transfer sonrası bulantıdan sikayetciydi..sanırım onun nedeni kullandıkları jelmiş..bana da progestan bulantı yapıyor ama inşallah sen de kısa sürede atlatirsin..ne güzel bebislerin ben burdayım diyor

merhaba arkadaşım.bende hemen hemen senin gibiyim.normal herhalde bunlar.kese görmek için gittiğinde alttan mı bakacaklar?benimde 9şubat kese görme tarihim.üstten görünmezse alttan muayene olmak istemiyorum

arkadaşlar günaydın ben dün idrar testi yaptım 2.çizgi çok çok zor görünüyordu.2, 3 saat sonra butesti yaptıktan sonra beklettim ve 2.çizgi daha belirgin olmuştu.ama sabah koyu kahve akıntılarım oldu acaba adet mi olacagım test günüm cuma 6 şubat böyle olan arkadaşlar varmı ya merak ta kaldımmmmm.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…