Inşallah canım..bizim için artık şafak doğan güneşçok korkuyorum..ama eninde sonunda bu gerçekle yüzleşmemiz lazım bu yolda maddi manevi emek veren herkes inşallah gönlündekini kucağına alır
Yeliz sen kan testi yaptirdin mi canım?
evet maalesef dayanamadım dün yaptırmıştım ben 10.gün sonuç negatifYeliz sen kan testi yaptirdin mi canım?
evet canım ...inşalahhh sizin güzel haberlerini duyarım hayırlısı olsun sizin içinerken mi test yaptın
Canım ben de senin gibiyim 10.gün değerim 5 sadece ama sonuçta negatif yada pozitif yazmıyor senin değerin kaçevet canım ...inşalahhh sizin güzel haberlerini duyarım hayırlısı olsun sizin için
bence yarın yaptırmalısınevet maalesef dayanamadım dün yaptırmıştım ben 10.gün sonuç negatif
Cok haklisın canim. Aslinda sormadan icimizi rahatlatmaları lazım. Insallah diğer tedavinde pozitif sonucu alırsin canım. Aklına takılan her seyi sormak senin en buyuk hakkin.Cnm hepsini sordum bu adet gecsin birdahaki adete gel dedi... bu tedavide biz hep doktora biraktik...suna su kadar para muhasebe dediler odedik hic sorgulamadik ben cok sorgulamaya calistim ama siz o kategoride degilsiniz sizin hersey iyi onu öyle olursa konusuruz diye gecistirdiler hep esimde sorgulama ne diyorlarsa onu yap dedi keske en basinda sorsaydim hepsini...ama maddi olarak cok acildik...artık sormadan sorusturmadan hicbirseye adim atmam...
Allahım bu yolda emek veren hepimize çok çok güzel sonuçlar nasip eder. Inşallah güzel sonuçlarınızı duyarız.Inşallah canım..bizim için artık şafak doğan güneşçok korkuyorum..ama eninde sonunda bu gerçekle yüzleşmemiz lazım bu yolda maddi manevi emek veren herkes inşallah gönlündekini kucağına alır
10uncu gün için senin değerin 5 ise yükselme ihtimalin olabilir canım 3ncü gün transferimi seninki geç tutunmadır innşalahh normalde 5 üzeri hamile sayılıyor...ama değerler 50 üzeri falan çıkması daha iyi bugünlerde böle durumlarda kimyasal gebelikte olabilir ki inşalahhhhhh senin geç tutunmadır bu forumda değeri 4 olup yükselen birisini okumuştum imkansız diye bişi yok ......inşalahhh 12nci gün değerin katlana katlana gider...benim değerim 1,7 yani hiç bi ihtimal yok..bide benim 2 tane 5nci gün embriyosuydu....allah yardımcın olsun canımCanım ben de senin gibiyim 10.gün değerim 5 sadece ama sonuçta negatif yada pozitif yazmıyor senin değerin kaç
arkadaşım senin adına gerçekten çok üzüldüm.ama hep hayırlısını dileyelim rabbimden.bundan sonraki süreçte allahım yardımcın olsun.Bugunde test yaptirdim 5.08 çıktı...nasipte yokmuş olmadi ...rabbim bekleyen herkesin yüzünü güldürsun...hayirlisi olsun hepimiz için...
hayırlı olsun arkadaşım.aynı dileklerimle amin inşallahhharkadaslar benim test tarihim yarindi ama Elhamdulillahhh bugun pozitif haberi aldik. Rabbim cumle muslumanin evladina icinde de bizlere hayirli saglikli ahlakli evlatlar versin jnsallahhh :)
Allah razi olsunn canimm.sen de hamissin massallahhh ban da dua et tatlim :)hayırlı olsun arkadaşım.aynı dileklerimle amin inşallahhh
arkadaslar benim test tarihim yarindi ama Elhamdulillahhh bugun pozitif haberi aldik. Rabbim cumle muslumanin evladina icinde de bizlere hayirli saglikli ahlakli evlatlar versin jnsallahhh :)
Hadi gözün aydın canım. Cok sevindim.arkadaslar benim test tarihim yarindi ama Elhamdulillahhh bugun pozitif haberi aldik. Rabbim cumle muslumanin evladina icinde de bizlere hayirli saglikli ahlakli evlatlar versin jnsallahhh :)
Ben de yarin tekrarlayacagin,insallah ikimizde sorunsuz atlatiriz,bol bol dua edelimBenim de degerim cok yuksek degil kızlar bildiginiz gibi. Ben de yarina bakacagim tekrar kanda. Hafif lekelenmelerim oluyor korkuyorum. Insallah hepimizin güzel sonuçları olur. Hepimiz birbirimiz için dua edelim.
halide25 canim hayirli olsun,rabbim kucagina almayi nasip etsin kac cikti degerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?