tatlım çok güzel yazmışsın aminnnnnnnnnnnBu mübarek Cuma akşamı hem kendime hem sizlere dua edeceğim kızlar, sonucu negatif çıkanların tez zamanda Rabbim muratlarını versin, pozitifi görenlerin Allah tamamına erdirsin, benim gibi sonuç bekleyenlerin de yüzleri gülsün inşallah.. hepimiz sağlıkla yavrularımıza kavuşalım. Rabbim çektiklerimizin mükafatını versin.
Rabbi hebli mines salihin.... okuyun kızlar
kan sonucunu bekle tatlımmmm herkeste aynısı olmazzzbende dün yaptı m çıkmadı sabah ta çıkmadı demek ki yok yaa
Tmm Cnm ben dün test yaptım silik çıktı ama bugün başka markada çıkmadı hiçbişey.Transfer gününü saymazsak bugün 6.gün meraklandım yok galiba bendede bebis
dua et bana noluuuuuurrrrr birde öyle bir moddayim ki sürekli canım tatlı istiyor rüyalarıma giriyor o kadar. kilo aldım şu süreçte. yarin iğne olmaya gidicem zaten gitmiş ken vereyim diyorum genelde herkesiherkese in 8. gün çıkmış
arkadaslar benim test tarihim yarindi ama Elhamdulillahhh bugun pozitif haberi aldik. Rabbim cumle muslumanin evladina icinde de bizlere hayirli saglikli ahlakli evlatlar versin jnsallahhh :)
Allah kabul etsin inşallahBu mübarek Cuma akşamı hem kendime hem sizlere dua edeceğim kızlar, sonucu negatif çıkanların tez zamanda Rabbim muratlarını versin, pozitifi görenlerin Allah tamamına erdirsin, benim gibi sonuç bekleyenlerin de yüzleri gülsün inşallah.. hepimiz sağlıkla yavrularımıza kavuşalım. Rabbim çektiklerimizin mükafatını versin.
İlk gebeliğimde göğüslerim 10. Gün acaip ağrımıştı bugün 9.gün hiç ağrı yokama deli gibi su geliyor benden ... altımı ıslatıyorum gibi. Böyle olan var mı
gözün aydın halideciğim Rabbim daim etsin inşallahhhh....arkadaslar benim test tarihim yarindi ama Elhamdulillahhh bugun pozitif haberi aldik. Rabbim cumle muslumanin evladina icinde de bizlere hayirli saglikli ahlakli evlatlar versin jnsallahhh :)
amiiiin canım inşallahBu mübarek Cuma akşamı hem kendime hem sizlere dua edeceğim kızlar, sonucu negatif çıkanların tez zamanda Rabbim muratlarını versin, pozitifi görenlerin Allah tamamına erdirsin, benim gibi sonuç bekleyenlerin de yüzleri gülsün inşallah.. hepimiz sağlıkla yavrularımıza kavuşalım. Rabbim çektiklerimizin mükafatını versin.
hadi
gözün aydın halideciğim Rabbim daim etsin inşallahhhh....
tebrik ederim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. darısı yarın bize inşallah
Hayirli olsun cok sevindim tamamina ersin insallaharkadaslar benim test tarihim yarindi ama Elhamdulillahhh bugun pozitif haberi aldik. Rabbim cumle muslumanin evladina icinde de bizlere hayirli saglikli ahlakli evlatlar versin jnsallahhh :)
Canim ben de verdim kan insallah hepimiz güzel haberler alirız. Her zaman dualarımdasinız. Allahım su mıbarek günde versin emeklerimizin karşılığını.Günaydın kızlarkan verdim bekliyorum..inşallah bugün herkes pozitif haberler alır...@halgan canım insallah senin değerin de kat kat artmıştır bizi dualarindan eksik etmeyen hamile arkadaşlarıma da mis kokulu hayırlı evlatlar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?