Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

tatlım çok güzel yazmışsın aminnnnnnnnnnn

Allahim yuzunuzu güldüre annelikle mukafatlandira hepimizi inşallah canimmm..8.gun istersen kan tahlili yaptir. hakkinda hayirlisi olsun insallahhhh

İlk gebeliğimde göğüslerim 10. Gün acaip ağrımıştı bugün 9.gün hiç ağrı yok ama deli gibi su geliyor benden ... altımı ıslatıyorum gibi. Böyle olan var mı

arkadaslar benim test tarihim yarindi ama Elhamdulillahhh bugun pozitif haberi aldik. Rabbim cumle muslumanin evladina icinde de bizlere hayirli saglikli ahlakli evlatlar versin jnsallahhh :)

tebrik ederim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. darısı yarın bize inşallah

Allah kabul etsin inşallah

İlk gebeliğimde göğüslerim 10. Gün acaip ağrımıştı bugün 9.gün hiç ağrı yok ama deli gibi su geliyor benden ... altımı ıslatıyorum gibi. Böyle olan var mı

benim göğüslerim ağrıyo ama regl olcak gibi. akıntım var mı bilmiyorum çünkü crinino jel kullanıyorum. ama gün içinde hep bi ıslaklık var.

amiiiin canım inşallah

Canim ben de verdim kan insallah hepimiz güzel haberler alirız. Her zaman dualarımdasinız. Allahım su mıbarek günde versin emeklerimizin karşılığını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…