Amin canim inşallahEwet yakindan cikio. Markasi bebetime gibi biseydi galiba.bakmadim. attim testin dsini da. İnsallah vardir ikimizde de bebis.
İnsallah canim.Kizlar bence var inşallahhhh çok mutlu oldum yaa böyle görünce benimde testim böyleydi yedinci gün :)))
Kaçıncı gün embriyosuydu canım...kacda cikicak sonuç ayyy çok heyecanlı :)) ben sonucu beklerken stresten bacaklarım titretmis ti bir saat ve midem bulanmisti :)İnsallah canim.bnm 11. Gun. Bakalim hala kan sonucumuzu alamadik.
bende şimdi tekrar yaptım aynı senin gibi canım ya cooook mutluyum içim içime sığmiyor sürekli teste bakıyorum
Ne nezaman çıkacak canım ben bende senin kadar heyecanlandimİnsallah canim.bnm 11. Gun. Bakalim hala kan sonucumuzu alamadik.
Kaçıncı gün kan verseydin :)) ahhhh ahhh bilmezmiyim yaaa 6,5 sene sonra görmüştüm o silik çizgiyi ilk defa yasamayan bilemez...rabbim isteyen herkesi sevindirsin boynunu bükük birakmasin bizlerede sağlıkla hayirla kucagimiza Almayi nasip etsin inşallahbende şimdi tekrar yaptım aynı senin gibi canım ya cooook mutluyum içim içime sığmiyor sürekli teste bakıyorum
Niye internetten bakmiyosunuz ki çıkıyor ordan :)) heyecan yaptimmmKizlar saka gibi ama koskoca hastanenin teli bozuldu.devamli mesgul.esim de ben de arayip duruyouz.brazdan misafirim gelecek ama bn duramiyorum ki yerimde.
Kaçıncı gün kan verseydin :)) ahhhh ahhh bilmezmiyim yaaa 6,5 sene sonra görmüştüm o silik çizgiyi ilk defa yasamayan bilemez...rabbim isteyen herkesi sevindirsin boynunu bükük birakmasin bizlerede sağlıkla hayirla kucagimiza Almayi nasip etsin inşallah
Evet canim 26 da oldum 5.gün embriyosuydu 7.gün 61 9.gün 122 11.gün 287 cikti artık baktirmaya gerek yok dedi doktorum işte ayin 18 ne randevum..senin kaç çıktı ayin kacinda gideceksinsevecen86 sanirim ayni gün transfer olmustuk 26 ocak pazartesi,degerlerin kac cikti ve kacinci gün embriyosuydu,sanirim ben de 10 gün sonra gidicem kontrole
2. Gun transferi canim. Cunku sadece 3 yumurtam vardi.2 si dollendi. Bkletmek istemediler.Kaçıncı gün embriyosuydu canım...kacda cikicak sonuç ayyy çok heyecanlı :)) ben sonucu beklerken stresten bacaklarım titretmis ti bir saat ve midem bulanmisti :)
o kadar çok test yaptım o kadar çok bekledim ki ben. gerçekten günde 3 defa tekrarliyorum bugün evde bir sürü test varken başka markada aldım inanamıyorum çünkü. 8. gün idrarda negatif ken kan verdim 4 cikti. dünden beri idrarda silik çıkıyor. bugün 10. günüm yarın kan vercez canım yukselsin iyice. normalde salı test gunumKaçıncı gün kan verseydin :)) ahhhh ahhh bilmezmiyim yaaa 6,5 sene sonra görmüştüm o silik çizgiyi ilk defa yasamayan bilemez...rabbim isteyen herkesi sevindirsin boynunu bükük birakmasin bizlerede sağlıkla hayirla kucagimiza Almayi nasip etsin inşallah
İnsallah kizlar. Cok zor bisey yasiyoruz.rabbim karsiliksiz birakmasin.Bizede umut olacaksın kelebekim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?