Bende yazayım canımSiftah benden. Yaş 28, sebep tüpler tıkalı, deneme 2, merkez Ankara başkent hastanesi, sonuç pozitif (inşallah devam eder)
en son eczane den aldım al bi yaziyordu üzerindeYari kan testi vereceğim...en son hangi markada kullandiniz
Hakimizda hayirlisi olsun artik insallah pozitif gunum benimde olur sizler gibi ben ve benim gibi anne olmak isteyen yuce rabbim herkeze nasip etsin insallahHiç belli olmaz canim sen dua et rabbim isterse hersey olur umidini kesme hic
Cnm hamile mi yazıyor bendeen son eczane den aldım al bi yaziyordu üzerinde
Maşallah maşallah İnşallah arkanizdan bende gelirim Hepinizi tebrik ediyorum Allah kucaklariniza almayi nasip etsin Arkadaslar benim içinde dua edin persembe test yaptircam insallah tutunmustur bebegim...Kullanıcı adı Test tarihi Sonuç Yaş Merkez sebep Kaçıncı deneme
syagmrts 28 ocak HAMİLE
essunger53 31 ocak HAMİLE
halgan 4 şubat HAMİLE 28 Ankara başkent h tüpler tıkalı 2.deneme
sevecen86 5 Şubat HAMİLE 27 merkez emsey hospital pko ve Sperm hareketsizligi 1.deneme
YOosuN 6 Şubat HAMİLE
halide25 6 Şubat HAMİLE
kelebekim33 9 şubat HAMİLE
umuttttt 10 Şubat HAMİLE 25 novafertil pko 1.deneme ilkgozagrim06 11 Şubat HAMİLE 25 özel ankara t b m sebepsiz infertilite 3.deneme
pamukelma 12 şubat
mirabebis 14 şubat
bulduklarımı yazdım kızlar
Canımmm maşallah o kadar sevindim ki anlatamam..şükürler olsun artık sen de hamilesinKızlar dayanamadım kan verdim10.gün 73 değerim. çok şükür tutunmuş bebeğim .inşallah artis devam eder. sağlıklı hayırlı olsun sonû da.İİnşallah bekleyen arkadaşlarımıza rabbim nasip etsin hayırlısıyla..dua edecem her an..çok karışık duygulardayım sevinç heyecan korku ... Rabbim hepimize melekelerimizi nasip etsin inşallah
çok şükür Cnm sağol tteşekkür ederm hep birlikte güzel günlere yürüyelim inşallah CnmCanımmm maşallah o kadar sevindim ki anlatamam..şükürler olsun artık sen de hamilesinRabbim değerini kat kat artırsın inşallah
Hayirli olsun bende yarin oglen kan vercemKızlar dayanamadım kan verdim10.gün 73 değerim. çok şükür tutunmuş bebeğim .inşallah artis devam eder. sağlıklı hayırlı olsun sonû da.İİnşallah bekleyen arkadaşlarımıza rabbim nasip etsin hayırlısıyla..dua edecem her an..çok karışık duygulardayım sevinç heyecan korku ... Rabbim hepimize melekelerimizi nasip etsin inşallah
canim simdi gordum cok sevindimmmmmm rabbim hepimize kucaga almayi nasip etsin. Hep birlikte gecircez bu sureci. Bizi bizden baska kimse anlamazzzzzKızlar dayanamadım kan verdim10.gün 73 değerim. çok şükür tutunmuş bebeğim .inşallah artis devam eder. sağlıklı hayırlı olsun sonû da.İİnşallah bekleyen arkadaşlarımıza rabbim nasip etsin hayırlısıyla..dua edecem her an..çok karışık duygulardayım sevinç heyecan korku ... Rabbim hepimize melekelerimizi nasip etsin inşallah
Evet ya bende sıradan listeye baktım, hamileler cok, ben de listeye girebilir miyim... Test günüm 17si, 3.gün embriyosu.. Topiği devamlı okuyorum, her pozitif bize umut oluyo, Allah kimseyi evlatla sınamasınB
Bu arada maşallah ne çok hamile var listede.
bende çok merak ettim canım senin sonucun benim için çok önemli☺ bu Saba h idrar testi m biraz daha koyuydu☺Kizlar kan verdim simdi. Oglen alacaz sonucu.insallah yukselmistir degerim.dua edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?