Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Siftah benden. Yaş 28, sebep tüpler tıkalı, deneme 2, merkez Ankara başkent hastanesi, sonuç pozitif (inşallah devam eder)
Bende yazayım canım
Yaş 27
sebep : pko ve Sperm hareketsizligi
merkez emsey hospital
deneme 1
Çok şükür

Kullanıcı adı Test tarihi Sonuç Yaş Merkez sebep Kaçıncı deneme
syagmrts 28 ocak HAMİLE
essunger53 31 ocak HAMİLE
halgan 4 şubat HAMİLE 28 Ankara başkent h tüpler tıkalı 2.deneme
sevecen86 5 Şubat HAMİLE 27 merkez emsey hospital pko ve Sperm hareketsizligi 1.deneme
YOosuN 6 Şubat HAMİLE
halide25 6 Şubat HAMİLE
kelebekim33 9 şubat HAMİLE
umuttttt 10 Şubat HAMİLE 25 novafertil pko 1.deneme ilkgozagrim06 11 Şubat HAMİLE 25 özel ankara t b m sebepsiz infertilite 3.deneme
pamukelma 12 şubat
mirabebis 14 şubat
bulduklarımı yazdım kızlar

kizlar bende 4 subat transfer oldum 13 subat test gunum

28 yas,merkez yurtdisi,4. deneme,2..denemen oğlum var

Maşallah maşallah İnşallah arkanizdan bende gelirim Hepinizi tebrik ediyorum Allah kucaklariniza almayi nasip etsin Arkadaslar benim içinde dua edin persembe test yaptircam insallah tutunmustur bebegim...

Kızlar dayanamadım kan verdim 10.gün 73 değerim. çok şükür tutunmuş bebeğim .inşallah artis devam eder. sağlıklı hayırlı olsun sonû da.İİnşallah bekleyen arkadaşlarımıza rabbim nasip etsin hayırlısıyla..dua edecem her an..çok karışık duygulardayım sevinç heyecan korku ... Rabbim hepimize melekelerimizi nasip etsin inşallah

Canımmm maşallah o kadar sevindim ki anlatamam..şükürler olsun artık sen de hamilesin Rabbim değerini kat kat artırsın inşallah

Hayirli olsun bende yarin oglen kan vercem

canim simdi gordum cok sevindimmmmmm rabbim hepimize kucaga almayi nasip etsin. Hep birlikte gecircez bu sureci. Bizi bizden baska kimse anlamazzzzz

bende bilgilerimi yazayım. Yaş 28 2.deneme sebepsiz infertilite Acıbadem hastanesi 3.gün embriyosu 17şubat test tarihi.. Sizleri uğraştırıyorum ama cok heyecanlı bir bekleyiş bu, bol hamileli listeye girersek belki bizde hamile oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…