eve gidince eklerim canlar şimdi okuldayimbende bilgilerimi yazayım. Yaş 28 2.deneme sebepsiz infertilite Acıbadem hastanesi 3.gün embriyosu 17şubat test tarihi.. Sizleri uğraştırıyorum ama cok heyecanlı bir bekleyiş bu, bol hamileli listeye girersek belki bizde hamile oluruz
Ben bidaha yapmadm canim idrar testi. Valla cok korkuyorum acikcasi. Zaman gecmiyor. Ne zamn oh be hamileyim diyip rahat etcez acababende çok merak ettim canım senin sonucun benim için çok önemli☺ bu Saba h idrar testi m biraz daha koyuydu☺
Masallah canim darisi basimiza olsun insallahCanlar kan testi yaptim çok şükür hamileyim. 10..gün sonucum 236..Rabbim dileyen ,isteyen herkese wersin
Amiiiin canim rabbim kat kat arttirsin degeeini rabbim bizede nasip etsin insallahKızlar dayanamadım kan verdim10.gün 73 değerim. çok şükür tutunmuş bebeğim .inşallah artis devam eder. sağlıklı hayırlı olsun sonû da.İİnşallah bekleyen arkadaşlarımıza rabbim nasip etsin hayırlısıyla..dua edecem her an..çok karışık duygulardayım sevinç heyecan korku ... Rabbim hepimize melekelerimizi nasip etsin inşallah
canim doktoru ara bi sor istersen ben de kan verdimm ogleden sonra cikacak sonuc bugun 8.gunumKizlarrr acillll bi bakinnn
12. Gunum bugun kan verdim 7.89
Ne bu sizce((
bebisleri kucaga alınca canim☺Ben bidaha yapmadm canim idrar testi. Valla cok korkuyorum acikcasi. Zaman gecmiyor. Ne zamn oh be hamileyim diyip rahat etcez acaba
canim doktoru ara bi sor istersen ben de kan verdimm ogleden sonra cikacak sonuc bugun 8.gunum
insallah canimm ben idrarda cikti o yUden yaptiriyorum yoksa erken insallah artar degerinIlaclarina aynen devam edip iki gun sonra yine kan ver dedi
Insallah senin degerin yuksektir gerci erken senin hayirlisi ile guzel sonuclansin
hayirli olsun canimmm cok sevindimm darisi basimasCanlar kan testi yaptim çok şükür hamileyim. 10..gün sonucum 236..Rabbim dileyen ,isteyen herkese wersin
Kizlar kan verdim simdi. Oglen alacaz sonucu.insallah yukselmistir degerim.dua edin.
Lütfen bu 2 günü cok stres yapmadan geçir, yavruna güven sana tutunacaktır sımsıkı, gönlünü ferah tut Allah yardımcın olsunIlaclarina aynen devam edip iki gun sonra yine kan ver dedi
Insallah senin degerin yuksektir gerci erken senin hayirlisi ile guzel sonuclansin
Lütfen bu 2 günü cok stres yapmadan geçir, yavruna güven sana tutunacaktır sımsıkı, gönlünü ferah tut Allah yardımcın olsun
Çok şükür tebrik ederim. Ne güzel pozitif sonuclar alıyoruz, Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin, bizlere de nasip olsun inşallahCanlar kan testi yaptim çok şükür hamileyim. 10..gün sonucum 236..Rabbim dileyen ,isteyen herkese wersin
yaş 29 kayseri memorial tüp bebek merkezi polikistik over sendromu 1.deneme çok şükür pozitif:)))Kullanıcı adı Test tarihi Sonuç Yaş Merkez sebep Kaçıncı deneme
syagmrts 28 ocak HAMİLE
essunger53 31 ocak HAMİLE
halgan 4 şubat HAMİLE 28 Ankara başkent h tüpler tıkalı 2.deneme
sevecen86 5 Şubat HAMİLE 27 merkez emsey hospital pko ve Sperm hareketsizligi 1.deneme
YOosuN 6 Şubat HAMİLE
halide25 6 Şubat HAMİLE
kelebekim33 9 şubat HAMİLE
umuttttt 10 Şubat HAMİLE 25 novafertil pko 1.deneme ilkgozagrim06 11 Şubat HAMİLE 25 özel ankara t b m sebepsiz infertilite 3.deneme
pamukelma 12 şubat
mirabebis 14 şubat
bulduklarımı yazdım kızlar
Meb öncelikle allahım umutlarımızı ve emeklerimizi boşa çıkarmasın inş benimde dün yapıldı transferim muhtemelen senin test günün bugün yada yarındır benim de transfer gecesinde başladı kasiklarimda batmalar inş hayırlı haberdir cnmbenim hala batmalarım oluyor.ümidini yitirme sabret.
Kızlar 3.gun embriyosu transferin 8. Günü idrarda çıkan var mı lütfen acil cevap verin çok stresliyim
benimde senin gibiydi ve 8.gün çıktı ama herkeste çıkacak diye birşey yok.sakin ol stres yapıp bebeğinide strese sokmaKızlar 3.gun embriyosu transferin 8. Günü idrarda çıkan var mı lütfen acil cevap verin çok stresliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?