- 1 Aralık 2014
- 251
- 260
- 73
- 36
Benimde bacaklarım ağrıyor cnmKizlarr ben cok usuyorummmmm. Ayaklarim ellerim isinmiyor var mi boyle olan? Birde cok fazla bacak agrisi cekiyorum aksamlari ozelllikle o kadar cok agriyor ki
Nette arastirdim canim gebelikte kalsiyum eksikligiNDEN OLUYOrmus canim bol bol sut icmek lazimmis cok feci agriyorBenimde bacaklarım ağrıyor cnm
Nette arastirdim canim gebelikte kalsiyum eksikligiNDEN OLUYOrmus canim bol bol sut icmek lazimmis cok feci agriyor
yok canim sorun olmaz merak etmeÜşüme bendede oluyor canım kızlar bi de bişe sormam tuvalette biraz zorlandım acaba bişe olurmu değer artması konusunda çok korktummm
Tabiki bn canm.Kizlarr ben cok usuyorummmmm. Ayaklarim ellerim isinmiyor var mi boyle olan? Birde cok fazla bacak agrisi cekiyorum aksamlari ozelllikle o kadar cok agriyor ki
Bende çok usuyorum çorap patik isitamiyom ayaklarımı BiDe grip oldum offKizlarr ben cok usuyorummmmm. Ayaklarim ellerim isinmiyor var mi boyle olan? Birde cok fazla bacak agrisi cekiyorum aksamlari ozelllikle o kadar cok agriyor ki
Canim hayrli olsn. Bnm de 4 yumurtam toplandi. 3 u islem gordu. 2 si dollendi. Bnm 2. Gun embriyosuydu. E 2 bilmiyorm ama progestan bebegn tutunmasini sagliyor galiba.Mrb kızlar bende aranıza yeni katıldım yaş 29ilk tüp bebek denemem samsun medicalde yaptırdım sperm azlığı sağ tüp tikaliymis opu da4 yumurta toplandı 3 tanesi dollendi 3.gün embriyosu valla çok heyecanlıyım ama sadece belim agriyo biraz sizden tecrubelerinizi almak istiyorumm doktor e2 ve pregostan a bak dedi ona göre iğne veririm dedi o ne demek sizlerde de oyle mi o
Pregostan fitili kullsniyorum şimdi tahlilde düşük çıkarsa iğne veririm dedi doktorCanim hayrli olsn. Bnm de 4 yumurtam toplandi. 3 u islem gordu. 2 si dollendi. Bnm 2. Gun embriyosuydu. E 2 bilmiyorm ama progestan bebegn tutunmasini sagliyor galiba.
aynı aynidurumdayiz canimm her herzamanki gibi☺Tabiki bn canm.ilk ogrendigim gunbacaklatim sizladi resmen. Hatta dedim acaba boyum mu uzuyor en son ergnlikte agrimisti cnku.
Canim sorma eşim nasıl sarıyor çorap batık ev botu yinede karda yürüyüş yapıyorum sanki☺bacak agrim için sürekli süt içiyorum icmezdim önceden telafi etmem lazım siz nasıl besleniyorsunuz nelere dikkat etmeliyizBende çok usuyorum çorap patik isitamiyom ayaklarımı BiDe grip oldum off
Hay maşallah allahım kucağında almayı nasip etsin bana da dua et olurmu arkadaşım o kadar ihtiyacım var ki doktorum pek umutlu olmayın dediben keselerimi bile gördüm arkadaşım.ikiz inş.rahat ol dua et.allahım hayırlısından herkese nasip etsin
Maşallah. .canım bende 7.gun idrarda gördüm sende 8.gun görmüşsun peki senin kan değerin kaçtı benim ikiz ihtimali varmı diye soruyorum canimmben keselerimi bile gördüm arkadaşım.ikiz inş.rahat ol dua et.allahım hayırlısından herkese nasip etsin
SLM CANIM.. 4 YUMURTAM TOPLANDI. 3 Ü İŞLEM GÖRDÜ 2 Sİ DÖLLENDİ DEMİŞSİN. VE ŞİMDİ DE HAMİLEYMİŞSİN. MAŞALLAH. RABBİM SAĞLIKLA YAVRUNU KUCAĞINA VERSİNİNŞALLAH. BENİMDE 5 YUMURTAM VAR. BELKİ 6 TANE OLURMUŞ ÖNÜMÜZDEKİ PAZARTESİYE KADAR. PAZARTESİYUMURTALARIM TOPLANACAK. HAFTAYA DA SANIRIM TRANSFERİM OLUR. YUMURTAM AZ DİYE ÜZÜLÜYORDUM. AMA SENİNDE 4 MÜŞ VE HAMİLE KALMIŞSIN BAK MAŞALLAH 41 KERE. İNŞALLAH BENİMKİDER TUTAR. SİZDE SORUN KİMDEYDİ CANIM? BİZDE EŞİMDE. SPERM SAYIMIZ AZ.Canim hayrli olsn. Bnm de 4 yumurtam toplandi. 3 u islem gordu. 2 si dollendi. Bnm 2. Gun embriyosuydu. E 2 bilmiyorm ama progestan bebegn tutunmasini sagliyor galiba.
hep dualarımdasınız.allah yardımcımız olsun inş.Hay maşallah allahım kucağında almayı nasip etsin bana da dua et olurmu arkadaşım o kadar ihtiyacım var ki doktorum pek umutlu olmayın dedi
ilk kan değerim 87 idi.ikincisi 244 olunca doktor büyük olasılık ikiz dedi.çünkü gün aşırı değer 2 katına çıkar.benimki nerdeyse 3 katı çıktı.Maşallah. .canım bende 7.gun idrarda gördüm sende 8.gun görmüşsun peki senin kan değerin kaçtı benim ikiz ihtimali varmı diye soruyorum canimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?