ben keselerimi bile gördüm arkadaşım.ikiz inş.rahat ol dua et.allahım hayırlısından herkese nasip etsinMeb öncelikle allahım umutlarımızı ve emeklerimizi boşa çıkarmasın inş benimde dün yapıldı transferim muhtemelen senin test günün bugün yada yarındır benim de transfer gecesinde başladı kasiklarimda batmalar inş hayırlı haberdir cnm
Hayirlisi olsun canım gözün aydın allah kucağına almayi nasip etsin kaçıncı gün embriyosu ve kaçıncı denemenDegerim 207 cikti kizlar hamileyim 8.gunum
Hayırlı ugurlu olsun canım.. Erkenden negüzel haberler aldın.. Kendine dikkat etmeye devam et, Allah kucagına almayı nasip etsinDegerim 207 cikti kizlar hamileyim 8.gunum
Tesekkur ederimm darisi burdaki herkese insallah saglikli bir sekilde devam eder...canim 5.gun embriyosuydu ve 2.denemem ilk denememde 3.gun embriyosuyduHayirlisi olsun canım gözün aydın allah kucağına almayi nasip etsin kaçıncı gün embriyosu ve kaçıncı denemen
Insan inanamıyor dimi hamilesin canım hamilesin, sevin artık keyfini çıkarKizlar degerim 104 olmus.
11.gun 38
13.gun 104
Nasil sizce.artik hamileyim diyebiliyor muyum.?
Nerde yaptirdin canımTesekkur ederimm darisi burdaki herkese insallah saglikli bir sekilde devam eder...canim 5.gun embriyosuydu ve 2.denemem ilk denememde 3.gun embriyosuydu
Canim artmz diye o kadar korkuyordum ki.doktor cok ii artmis deger demis esime. Cuma tekrarliycaz yine de.Insan inanamıyor dimi hamilesin canım hamilesin, sevin artık keyfini çıkar
Degerim 207 cikti kizlar hamileyim 8.gunum
Cnm çok tebrikler☺allah kucağına almayi nasip etsin ins☺Kizlar degerim 104 olmus.
11.gun 38
13.gun 104
Kayseri acı bademdeNerde yaptirdin canım
canımmm çoook sevindimmmmmmmm hayırlı olsunDegerim 207 cikti kizlar hamileyim 8.gunum
canımmmmm de artık hamileyim deeeeee... bana da dua et yarın yüksek çıksın...Kizlar degerim 104 olmus.
11.gun 38
13.gun 104
Amin insallah Hayirli olsun insallah tamamina ersinKızlar dayanamadım kan verdim10.gün 73 değerim. çok şükür tutunmuş bebeğim .inşallah artis devam eder. sağlıklı hayırlı olsun sonû da.İİnşallah bekleyen arkadaşlarımıza rabbim nasip etsin hayırlısıyla..dua edecem her an..çok karışık duygulardayım sevinç heyecan korku ... Rabbim hepimize melekelerimizi nasip etsin inşallah
Senn de yukselecek tatlim bizim her seyimiz ayni gidiyor.canımmmmm de artık hamileyim deeeeee... bana da dua et yarın yüksek çıksın...
ben yarın akşam verebilcem ancak okul çıkışı hayırlısı canımmmm.:))))Senn de yukselecek tatlim bizim her seyimiz ayni gidiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?