inşallah rabbim sevindirir senide canım güzel haberlerini alırız burdanne güzel herkez ilk denemelerinde hamile kalıyor anne olucak inşallah rabbim banada yaşamayı nasip eder 5.denemeye başlıycam rabbim inşallah bu defa yüzümü güldürür bu dünyada tek isteğim anne olabilmek dua edin bana arkadaşlar
degerin güzel canım endişe etme benimde 11.gün 287 idiÇok saol cnm doktorumun hemsiresine mesaj attimda.değerin guzrl dedi pazartesi tekrar yaptir yükselmesi gerek dedi ona göre ultrason günü veririz.dedi inşallah
inşallah canım allah razı olsun hepinizden inşallah bende güzel haber verebilirim sizlereinşallah rabbim sevindirir senide canım güzel haberlerini alırız burdan
Merhaba cnm. Benim de tedavi 3 ay ertelendi. Şahin bey asla para için yapmıyor bu işi. Her seferinde biraz daha bekleyelim kendini toparla dedi bana. Benim 20 yumurta vardı. 14 ü döllendi. 5 tanesi 1. Kalite idi. 2 tane transfer edildi. Kabak çekirdeği de normal cerezcilerde satılan tuzlu çekirdeklerden yedim ben.Merhaba canım, öncelikle hayırlı olsun, sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Bende Şahin beyin hastasıyım, öncesinde fakültede 2 denemem var, Acıbademde ilk tüp denemem, ama aralık ayında ki tedavim iptal oldu. Neyse bu tedavimde banada farklı ilaçlar verdi, 2 olgun yumurtamdan sadece teki döllendii 2. gün transferim oldu. grade2 yazıyor kağıtta. Senin kaçıncı gün embriyosu arkadaşım, birde kabak çekirdeği demişsin ben dün aldım hani pakette tuzlu olanlarından, ondan çitlesem işe yararmı....
arkadaşlar tedavinizde prednol 16 mg kullanan oldumu benim bu tedavimde doktor vericekte bağışıklılık sistemini baskılamak için
arkadaşlar tedavinizde prednol 16 mg kullanan oldumu benim bu tedavimde doktor vericekte bağışıklılık sistemini baskılamak için[/QlUOTE]
Canim bende yumoslarim toplandigidin ertesi gunu başladım bi kutu bitene kadar devam ettirdi doktorum son iki taneyi yarım yarım içtim dört günde tadı iğrenç ama :)
Ben kullandim opu dansonra 4 gün sadecearkadaşlar tedavinizde prednol 16 mg kullanan oldumu benim bu tedavimde doktor vericekte bağışıklılık sistemini baskılamak için
Maşallah senin yumurtaların baya iyiymiş canım, benim yaşdan dolayı fazla olmuyor, yinede buna şükür. Bende Ekim ayından beri gidiyorum kendisine, burada en iyilerinden diye biliyorum,inşallah benimde yüzüm güler canım. sağolasıın..Merhaba cnm. Benim de tedavi 3 ay ertelendi. Şahin bey asla para için yapmıyor bu işi. Her seferinde biraz daha bekleyelim kendini toparla dedi bana. Benim 20 yumurta vardı. 14 ü döllendi. 5 tanesi 1. Kalite idi. 2 tane transfer edildi. Kabak çekirdeği de normal cerezcilerde satılan tuzlu çekirdeklerden yedim ben.
hayırlı olsun canım, grade 2 (4-0) yazıyor bende, benimkide 4 hücreli oluyor galiba ....sende ne yazıyor...kabak çekirdeği çitle hergün bir avuç ben başladım, birde yersen ananas ye bir dilim..Bu topige de artık Merhaba diyeyim4 hucreli 2.gun embriyo transferi yapildi..umarim bekleyen herkes guzel sonuclar alir.. transfer sonrasi ozellikle tuketmemiz gereken yiyecekler varmi kizlar?? Doktor posali yiyecekler tuketmemi soyledi..kabiz olmak yasak..
hayırlı olsun canım, grade 2 (4-0) yazıyor bende, benimkide 4 hücreli oluyor galiba ....sende ne yazıyor...kabak çekirdeği çitle hergün bir avuç ben başladım, birde yersen ananas ye bir dilim..
Çok iyi kaliteliymiş maşallah, benim test günüm 2 mart canım, çarşamba transfer olmuştu, inşallah güzel haberler veririz..Teşekkür ederim canım sanada..bana verdikleri kağıtta sadece yapılan işlemi yazmışlar embriyo ile ilgili detay yazmıyor, sadece resmi var :) transferden önce doktor söyledi 4 hücreli olduğunu 1. kalite dedi bir de..Ananası zaten neredeyse hergün tüketirim ben de çekirdeği bilmiyordum seve seve onu da yerimSenin test tarihin ne zaman? Benimki 4 Mart..
Çok iyi kaliteliymiş maşallah, benim test günüm 2 mart canım, çarşamba transfer olmuştu, inşallah güzel haberler veririz..
ya cani ben hep copba icdim ilac kulandim yine kabz oldumBu topige de artık Merhaba diyeyim4 hucreli 2.gun embriyo transferi yapildi..umarim bekleyen herkes guzel sonuclar alir.. transfer sonrasi ozellikle tuketmemiz gereken yiyecekler varmi kizlar?? Doktor posali yiyecekler tuketmemi soyledi..kabiz olmak yasak..
Anladim canim ise yaradimi peki tuttumu bebeginBen kullandim opu dansonra 4 gün sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?