Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

inşallah rabbim sevindirir senide canım güzel haberlerini alırız burdan

Çok saol cnm doktorumun hemsiresine mesaj attimda.değerin guzrl dedi pazartesi tekrar yaptir yükselmesi gerek dedi ona göre ultrason günü veririz.dedi inşallah
degerin güzel canım endişe etme benimde 11.gün 287 idi

Ya su progestan fitili kullanirken cok tedirgin oluyorum sanki surekli yanlis yapiyomusum gibi geliyo

arkadaşlar tedavinizde prednol 16 mg kullanan oldumu benim bu tedavimde doktor vericekte bağışıklılık sistemini baskılamak için

Merhaba cnm. Benim de tedavi 3 ay ertelendi. Şahin bey asla para için yapmıyor bu işi. Her seferinde biraz daha bekleyelim kendini toparla dedi bana. Benim 20 yumurta vardı. 14 ü döllendi. 5 tanesi 1. Kalite idi. 2 tane transfer edildi. Kabak çekirdeği de normal cerezcilerde satılan tuzlu çekirdeklerden yedim ben.

Maşallah senin yumurtaların baya iyiymiş canım, benim yaşdan dolayı fazla olmuyor, yinede buna şükür. Bende Ekim ayından beri gidiyorum kendisine, burada en iyilerinden diye biliyorum,inşallah benimde yüzüm güler canım. sağolasıın..

Bu topige de artık Merhaba diyeyim 4 hucreli 2.gun embriyo transferi yapildi..umarim bekleyen herkes guzel sonuclar alir.. transfer sonrasi ozellikle tuketmemiz gereken yiyecekler varmi kizlar?? Doktor posali yiyecekler tuketmemi soyledi..kabiz olmak yasak..

Selamlar, benimde bir adet blast transferim gerceklesti Persembe gunu. Test tarihim 6 Mart yani transferden tam 15 gun sonra

Bende beklemedeyim ama normalde cok aktif bir insanim dun bile evden cikamamak beni cok bunaltti. Bugun de evdeyim sonra hayatima devammm...

Bekleyen herkese sabir ve sans dilerim zira benim en cok sabra ihtiyacim var gibi

hayırlı olsun canım, grade 2 (4-0) yazıyor bende, benimkide 4 hücreli oluyor galiba ....sende ne yazıyor...kabak çekirdeği çitle hergün bir avuç ben başladım, birde yersen ananas ye bir dilim..

Transferin 6.gunu normalde hic terlemeyen ben resmen sucuk gibi oluyorum bunun sonucunda da cok kotu oksurmeye basladim dun napicam ben yaaa

hayırlı olsun canım, grade 2 (4-0) yazıyor bende, benimkide 4 hücreli oluyor galiba ....sende ne yazıyor...kabak çekirdeği çitle hergün bir avuç ben başladım, birde yersen ananas ye bir dilim..

Teşekkür ederim canım sanada..bana verdikleri kağıtta sadece yapılan işlemi yazmışlar embriyo ile ilgili detay yazmıyor, sadece resmi var :) transferden önce doktor söyledi 4 hücreli olduğunu 1. kalite dedi bir de..Ananası zaten neredeyse hergün tüketirim ben de çekirdeği bilmiyordum seve seve onu da yerim Senin test tarihin ne zaman? Benimki 4 Mart..

Çok iyi kaliteliymiş maşallah, benim test günüm 2 mart canım, çarşamba transfer olmuştu, inşallah güzel haberler veririz..

j ya cani ben hep copba icdim ilac kulandim yine kabz oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…