Az kalmış test gününe, inşallah güzel haberler verirsin bizlere canım. çok haklısın aslında bir belirti aramamak lazım, minnacık bir şey sonuçta, bu benim 3. denemem, kötü tecrübeye sahibim aslında, insan en ufacık bir şeyden umut etmek istiyor, biliyorum ki bir çok ağrı ilaçlardan kaynaklı oluyor. İnşallah hepimiz hamile haberlerimizi yazarız.benimde 2 gün embriyo, ve cumartesi kan testim var. İnşallah hepimize nasip olur. transferden sonra birinci hafta belirti aramamak lazım bence. Ben resmen psikopat oldum, yok orayım ağrıyor, yok şurayım sancıyor. normalde biz bu ağrılarımıza normal günlük hayatımızda es geçiyoruz , ama transferden sonra resmen her organımla ayrı ayrı muhabbet . Allahım lütfen bizi bebeklerimizle kavuştur...
Çok sağol canım benim inşallah, bu benim 3. tedavim biliyorsun, inşallah bu sefer yüzüm güler. prednol kullanıyorum 7 gün devam edeceğim. Bu arada tedavin iptal olmuş galiba, üzülme, senin için en uygun zaman ne zamansa o zaman olsun inşallah, Rabbim bu yolda emek veren hiç kimseyi eli boş çevirmesin...Canim hadi hayirlisi insallah tutar guzel haberler verirsin bizlere insallah
Aslında daha çok yeni, bir belirti aramamak gerek, yine de pozitf alan birinden duymak hoşuma gittiyor, belirti olmaması...çok sağol canım, bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah..Hayr canim yoktu.adete yakib adet sancim vardi. İnssllh seninde tutar canim.
Merhaba canım, öncelikle hayırlı olsun, sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Bende Şahin beyin hastasıyım, öncesinde fakültede 2 denemem var, Acıbademde ilk tüp denemem, ama aralık ayında ki tedavim iptal oldu. Neyse bu tedavimde banada farklı ilaçlar verdi, 2 olgun yumurtamdan sadece teki döllendii 2. gün transferim oldu. grade2 yazıyor kağıtta. Senin kaçıncı gün embriyosu arkadaşım, birde kabak çekirdeği demişsin ben dün aldım hani pakette tuzlu olanlarından, ondan çitlesem işe yararmı....Kizlarr Günaydın.. transferi olan arkadaşlar sizlere fikir olsun diye şu 12 günlük süreçte neler hissettim onu yazmak istedim. Biliyorsunuz 3. Denemem iz. Ve ben 1 ay önce histereskopi oldum. 3 denememi de bursa acibadem Şahin zeteroglunda yaptırdım. 2 sinde olmadı deyip vazgecmedim doktorumdan. Çünkü o beni bu 3 senelik dönemde en iyi tanıyan kullandığım ilaçları bilen biri. Her denememi zde farklı bir metot denedi. Şayet olmadı deyip biraksaydim gideceğim başka doktor gene sıfırdan başlayacaktı tedaviye. Size tavsiyem doktorunuza güvenin. O ne derse onu yapın ve Umudunuzu kaybetmeyin. Transfer imin yapıldığı gün çok pozitif tık. Eşim ve ben sürekli gülme krizlerine girdik. Haliyle bu çevremizdeki herkese yayıldı. Transfer den 1 gün önce gece duş aldım ama duş jeli kullanmadım. Hiç kimyasal birsey sürmedim vucudum a. Önce genital temizliğimi yaptım sonra duş aldım. Ve ee sabah hiç bişey yemeden içmeden hastaneye gittik. Transferim olduktan sonra 45 dakika ayağa kalkmadim. Sonra çok sıkıştıgim için mecbur tuvalete gittim. Daha sonra 2 saat daha yattim hastanede. Eve arabanın arka koltugunda yatarak gittim. Ve o gün tuvalet dışında hiç ayağa kalkmadim. 3 gün sonra banyo yaptım. Ama duş jeli falan kullanmadım hiç. Hala da kullanmıyorum. 12 gün boyunca bol bol dinlendim. Hiç egilmedim desem yeri var. Sadece evin içinde gezindim. Dışarı çok kısa aralıklarla çıktım. Ekmek aldım geldim mesela. 12 gün boyunca ne hissettiğime gelince Karnım hep ağrıdı. Özellikle ayağa kalkınca. Ben bunu kabiz olmama bagliyorum. Hergün bir dilim ananas ve bir kase kabak çekirdeği yedim. Ve ayran içtim. Ayran ıcmeyi biraz abartmis olabilirim☺günde 1 litreye yakın içiyorum. Hiç bir zararı da yokmuş. Onun dışında sabahları yumurta ve süt yemeye dikkat ettim. Bol bol dinlendim. Hiç bir iş yapmadım. Sağolsun annem yaptı her işimi. Eşim sürekli karnimla konuştu. Inaniyorum onlar burada dedi hep. 12 güne kadar hiç test yapmadık ve kendimizi çok zor tuttuk. Daha önceki deneme lerde yapmıştım. Idrar da hiç bişey cikmayinca aglamaktan kendimi bitirmiştim. Olacağı varsa da olmadı zaten. Bu yüzden test gününe kadar bekledik. Ve test günü erkenden doktora gittik. 1 saat sonra hemşire aradı ve 879.7 degerim izi. Muhtemelen ikiz dediler. 3 martta belli olacak bakalım. Rabbim kimseyi umutsuz bırakması n. Ve hep olumlu bakın kızlar. Ve bol bol dua edin☺
Zaten kadınlar kulübünü çok zamandır takip ederim ama ilk kez yazdım ve paylaşmak istedim. Sizin gibi umut verici şeyler anlatanlar çok ve bu beni çok rahatlatıyor. Yalnız şunu söylemem gerekir ki ben özellikle bu yaz çok yıprandım. Eşim hassas bi insan, ben üzülmeyeyim diye elinden geleni yapar. Kız kardeşinin hamileliğini benden saklamış üzülürüm diye çünkü herkesin gebelik haberini duymak, kıskanmak mı bilmiyorum ama, beni çok çok üzüyordu. Ağlıyordum her duyduğumda ve içimi boşalttıktan sonra tövbeler ediyordum :) Eşim de bunu bildiği için ve ailesiyle daha önce problemler yaşadığım için bana söylememiş. Yaz tatiline gittiğimde öğrendim ve görümcemi tebrik ettim. Bi de denize girmiş ve sistit olmuş, idrarını yapamaz haldeydi, hastalığını da yeni öğrenmiştim. Bunu söyleyince geçmiş olsun deyince inanmadılar. Anne kız bana ağzına geleni söyledi, kıskandığımı ve istemediğimi söylediler. Ben de dedim ki madem öyle benimle şahsen paylaşsaydınız sadece oğlunuza söylemişsiniz diye...Nazar değdirirsin gözün kalır dediler...beni çok çok ağlattılar, evladın olsun ona hasret kal gibi beddualar ettiler...eşimle bitliste görev yapıyoruz onlar da izmire tayin istememizi istiyor ama tüp bebek maliyeti yüksek bi tedavi para biriktirmek çok zor. bitliste para biriktirmek kolay ama onlar ısrarla izmire gelin diyorlar ve maddi olarak da hiç yardım etmiyorlar. ben de bitliste yaşamayı izmire tercih ediyorum çünkü burda lojmandayım, param artıyor. Ama izmirde kirada olucam, kayınvalidem yalnız yaşamasına rağmen ev ev üstüne olmaz diye bizi yanına da kabul etmiyor, izmire yerleşirsem kira ödeyeceğim. İzmire gelmiyoruz diye bize ana kız ne beddualar ettiler bi bilseniz, arefe günüydü ve oruçluydum. çantamı ve telefonumu alıp ordan ağlayarak ve koşarak uzaklaştım. tüp bebek denemesine de yaz için karar vermiştim, üzüntümden onu da erteledim. Çünkü boşanmamızı istiyorlar aslında...ama biz eşimle mutluyuz.
işte yarın test günüm ve hiç umudum yok...belki içimdeki bu üzüntüyü ve onlara karşı olan nefret ve kızgınlığımı yenmedikçe Allah nasip etmeyecek...böyle düşünüyorum...dertleşmek istedim çünkü kimseyle paylaşamıyorum bunları...teşekkürler[/QUOTE anlamazlar canım amlamazlar bu kızın derdi kendine yeter demezler ogullariyla aranada girmeye çalışırlar ikisi bir olurlsr arkamdan atarlar bende neler yaşadım neler zaman zamam eşim annesinin yalancı bayginliklarinda onu tuttu bana kızdı onların yaninda evden gitmeye kalktim kavgalar ettik neler neler ama Rabbim limsenin ahini yerde bırakmıyor gerçekten o konuları pek girmeyi m burada.... sen hiç moralini nozma Rabbim e Sığın o moral bozuklukları bütün hormonları etkiliyor hem bak uzakmissin uzak kal bence:))
Kuzum bir inşallah bebisin seninledir degerler normal gibi geldi bana hiç kafana takma ve hep güzel düşün inşallah kucağına da alırsınKızlar merhabalar.. Benim 10. Gün 20 idi. 12.gün 32 oldu.. Dr u arayıp sordum 2 gün sonra tekrar et testini dedi. Inancımı yitirmek istemiyorum, Allah'a sığındım ve yarın değerimin katlanmasını bekliyorum. Allah hepimize herseyin hayırlısını versin. Dualarımızı eksik etmeyelim Allah hepimizin yardımcısı olsun, dualarınızı bekliyorum
bence gayet iyi verilerKızlar merhabalar.. Benim 10. Gün 20 idi. 12.gün 32 oldu.. Dr u arayıp sordum 2 gün sonra tekrar et testini dedi. Inancımı yitirmek istemiyorum, Allah'a sığındım ve yarın değerimin katlanmasını bekliyorum. Allah hepimize herseyin hayırlısını versin. Dualarımızı eksik etmeyelim Allah hepimizin yardımcısı olsun, dualarınızı bekliyorum
İnşallah yarın güzel haberler verirsin bunu bütün kalbimle dua ediyorum sana merak etme kimsenin ettiği yanına kalmayacak kul hakkı diye bişey var Allah bizi kullarinin merhametine bırakmasın inşallahZaten kadınlar kulübünü çok zamandır takip ederim ama ilk kez yazdım ve paylaşmak istedim. Sizin gibi umut verici şeyler anlatanlar çok ve bu beni çok rahatlatıyor. Yalnız şunu söylemem gerekir ki ben özellikle bu yaz çok yıprandım. Eşim hassas bi insan, ben üzülmeyeyim diye elinden geleni yapar. Kız kardeşinin hamileliğini benden saklamış üzülürüm diye çünkü herkesin gebelik haberini duymak, kıskanmak mı bilmiyorum ama, beni çok çok üzüyordu. Ağlıyordum her duyduğumda ve içimi boşalttıktan sonra tövbeler ediyordum :) Eşim de bunu bildiği için ve ailesiyle daha önce problemler yaşadığım için bana söylememiş. Yaz tatiline gittiğimde öğrendim ve görümcemi tebrik ettim. Bi de denize girmiş ve sistit olmuş, idrarını yapamaz haldeydi, hastalığını da yeni öğrenmiştim. Bunu söyleyince geçmiş olsun deyince inanmadılar. Anne kız bana ağzına geleni söyledi, kıskandığımı ve istemediğimi söylediler. Ben de dedim ki madem öyle benimle şahsen paylaşsaydınız sadece oğlunuza söylemişsiniz diye...Nazar değdirirsin gözün kalır dediler...beni çok çok ağlattılar, evladın olsun ona hasret kal gibi beddualar ettiler...eşimle bitliste görev yapıyoruz onlar da izmire tayin istememizi istiyor ama tüp bebek maliyeti yüksek bi tedavi para biriktirmek çok zor. bitliste para biriktirmek kolay ama onlar ısrarla izmire gelin diyorlar ve maddi olarak da hiç yardım etmiyorlar. ben de bitliste yaşamayı izmire tercih ediyorum çünkü burda lojmandayım, param artıyor. Ama izmirde kirada olucam, kayınvalidem yalnız yaşamasına rağmen ev ev üstüne olmaz diye bizi yanına da kabul etmiyor, izmire yerleşirsem kira ödeyeceğim. İzmire gelmiyoruz diye bize ana kız ne beddualar ettiler bi bilseniz, arefe günüydü ve oruçluydum. çantamı ve telefonumu alıp ordan ağlayarak ve koşarak uzaklaştım. tüp bebek denemesine de yaz için karar vermiştim, üzüntümden onu da erteledim. Çünkü boşanmamızı istiyorlar aslında...ama biz eşimle mutluyuz.
işte yarın test günüm ve hiç umudum yok...belki içimdeki bu üzüntüyü ve onlara karşı olan nefret ve kızgınlığımı yenmedikçe Allah nasip etmeyecek...böyle düşünüyorum...dertleşmek istedim çünkü kimseyle paylaşamıyorum bunları...teşekkürler
her şey iyi olacak. benim de yarın kan testim var. inşallah sizinde benimdeKIZLARRRR BUGÜN TEST YAPTIM İKİNCİ ÇİZGİ PEMBE GİBİ ÇIKTI :)))) YARINDA KAN TESTİ YAPTIRICAM ZATEN BUNA ÇOK MUTLUYUM AMA ICIMDE KORKULARIM VAR OHSS OLMUŞTUM VE İYİCE ŞİŞTİM SERUM VS. İŞE YARAMADI VE SİTEDE NASIL GEÇER DİYE ARASTIRIRKEN BİR GÖRDÜM Kİ BENİM GİBİ OLAN HERKES 8 -10 HAFTALIKKEN KAYBETMIS BEBEĞİN İ NE YAPICAM BEN İLK KEZ TATTIM BU DUYGUYU ŞİMDİ DE KORKUYORUM(((
Aklına kötü orneklere takma arkadasım.. Idrarda pembe çizgiyi gördüysen yavrun seninledir.. Sen gönlünü ferh tut, kan Değerlerini merakla bekliyoruzKIZLARRRR BUGÜN TEST YAPTIM İKİNCİ ÇİZGİ PEMBE GİBİ ÇIKTI :)))) YARINDA KAN TESTİ YAPTIRICAM ZATEN BUNA ÇOK MUTLUYUM AMA ICIMDE KORKULARIM VAR OHSS OLMUŞTUM VE İYİCE ŞİŞTİM SERUM VS. İŞE YARAMADI VE SİTEDE NASIL GEÇER DİYE ARASTIRIRKEN BİR GÖRDÜM Kİ BENİM GİBİ OLAN HERKES 8 -10 HAFTALIKKEN KAYBETMIS BEBEĞİN İ NE YAPICAM BEN İLK KEZ TATTIM BU DUYGUYU ŞİMDİ DE KORKUYORUM(((
2 günde bir 2ye katlanmasını istiyomus Dr lar.... Yarını bekliyoruz umutla. Insallah Dediğiniz gibi olurKuzum bir inşallah bebisin seninledir degerler normal gibi geldi bana hiç kafana takma ve hep güzel düşün inşallah kucağına da alırsın
İnşallah yarın güzel haberler verirsin bunu bütün kalbimle dua ediyorum sana merak etme kimsenin ettiği yanına kalmayacak kul hakkı diye bişey var Allah bizi kullarinin merhametine bırakmasın inşallah
Zaten kadınlar kulübünü çok zamandır takip ederim ama ilk kez yazdım ve paylaşmak istedim. Sizin gibi umut verici şeyler anlatanlar çok ve bu beni çok rahatlatıyor. Yalnız şunu söylemem gerekir ki ben özellikle bu yaz çok yıprandım. Eşim hassas bi insan, ben üzülmeyeyim diye elinden geleni yapar. Kız kardeşinin hamileliğini benden saklamış üzülürüm diye çünkü herkesin gebelik haberini duymak, kıskanmak mı bilmiyorum ama, beni çok çok üzüyordu. Ağlıyordum her duyduğumda ve içimi boşalttıktan sonra tövbeler ediyordum :) Eşim de bunu bildiği için ve ailesiyle daha önce problemler yaşadığım için bana söylememiş. Yaz tatiline gittiğimde öğrendim ve görümcemi tebrik ettim. Bi de denize girmiş ve sistit olmuş, idrarını yapamaz haldeydi, hastalığını da yeni öğrenmiştim. Bunu söyleyince geçmiş olsun deyince inanmadılar. Anne kız bana ağzına geleni söyledi, kıskandığımı ve istemediğimi söylediler. Ben de dedim ki madem öyle benimle şahsen paylaşsaydınız sadece oğlunuza söylemişsiniz diye...Nazar değdirirsin gözün kalır dediler...beni çok çok ağlattılar, evladın olsun ona hasret kal gibi beddualar ettiler...eşimle bitliste görev yapıyoruz onlar da izmire tayin istememizi istiyor ama tüp bebek maliyeti yüksek bi tedavi para biriktirmek çok zor. bitliste para biriktirmek kolay ama onlar ısrarla izmire gelin diyorlar ve maddi olarak da hiç yardım etmiyorlar. ben de bitliste yaşamayı izmire tercih ediyorum çünkü burda lojmandayım, param artıyor. Ama izmirde kirada olucam, kayınvalidem yalnız yaşamasına rağmen ev ev üstüne olmaz diye bizi yanına da kabul etmiyor, izmire yerleşirsem kira ödeyeceğim. İzmire gelmiyoruz diye bize ana kız ne beddualar ettiler bi bilseniz, arefe günüydü ve oruçluydum. çantamı ve telefonumu alıp ordan ağlayarak ve koşarak uzaklaştım. tüp bebek denemesine de yaz için karar vermiştim, üzüntümden onu da erteledim. Çünkü boşanmamızı istiyorlar aslında...ama biz eşimle mutluyuz.
işte yarın test günüm ve hiç umudum yok...belki içimdeki bu üzüntüyü ve onlara karşı olan nefret ve kızgınlığımı yenmedikçe Allah nasip etmeyecek...böyle düşünüyorum...dertleşmek istedim çünkü kimseyle paylaşamıyorum bunları...teşekkürler
TebriklerKızlar ne olur yardım edin kan değerin .10.gün değerin 169 çıktı hamilemiyim normalde pazartesiydi ben dayanamayıp yaptırdım sizce nasilim ben beynim durdu
evet beynin durmuş senin 169 la hamile miyim denir mi üstelik 2 gün önceden böyle belki ikizdir bile deli kız hayırlı olsunKızlar ne olur yardım edin kan değerin .10.gün değerin 169 çıktı hamilemiyim normalde pazartesiydi ben dayanamayıp yaptırdım sizce nasilim ben beynim durdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?