gözün aydın canım benimde 7.gün 61 çıkmıştıKizlaaaaarrrrr - bir hafta erken yaptigim test sonucunu bildiriyorum !
8. Gun Beta HCG - 71,3
Ne dersiniz? Sevinmek icin erken mi?
Benimde 8. Günüm 12.günden önce test yaptırmayı yada idrar testi dusunmuyorum kaçıncı gün embriyosu kondu sana nasıldı kalitesi bide herhangi bişey hissediyor musun ben hiç bir şey hissetmiyorumda
gözün aydın canım benimde 7.gün 61 çıkmıştıinşallah iki günde bir iki katı artar degerin
bence doktorunu aramalisin o sana ne yapman gerektiğini soylerTest gunum 6 mart, o zamana kadar bir daha yapmayi dusunmuyorum ama artmasi icin dua edicem tabikide heyecanla
Sevinebilirsin canım hamilesin ışte daha ne olsunKizlaaaaarrrrr - bir hafta erken yaptigim test sonucunu bildiriyorum !
8. Gun Beta HCG - 71,3
Ayyy tebrikler canimm8.gun 84.01
12.gun 500 nasil sizce dr gozun aydin esine mujdeyi verebilirsin dedi kese kacinci gun gozukur ki
Tebrik ederim canim kac tane transcpfer olmustun hayirla kucagina al insallahKizlaaaaarrrrr - bir hafta erken yaptigim test sonucunu bildiriyorum !
8. Gun Beta HCG - 71,3
Gözün aydın canım değer 2000 olunca görünüyor diyorlar beni doktorum 6.hafta cagirmisti ilk Hem keseyi hem yolku hem bebegi kucukde olsa görmek icin8.gun 84.01
12.gun 500 nasil sizce dr gozun aydin esine mujdeyi verebilirsin dedi kese kacinci gun gozukur ki
Benimkide oyle yapacak sanirim hatta kalp atisini bile birlestirebilir pztsi tekrar kanda b hcg istedi yine hakkimizda hayirlisi olsun artik bebislerimiz saglikli olsunlarda ben beklemeye raziyim rabbim isteyen herkese bu guzelligi yasatsin insallahGözün aydın canım değer 2000 olunca görünüyor diyorlar beni doktorum 6.hafta cagirmisti ilk Hem keseyi hem yolku hem bebegi kucukde olsa görmek icin
Tebrikler canım.8.gun 84.01
gecmıs olsun canım ben de 2 sene once yasaddım 10 hftlkkn kalbı durdu ve kurtaj oldum 7. kromozumda sıkıntı var dedı dr sonra 2 denemm oldu ama tutmadu suan 4 nun sonucunu beklıyrm ıns bu sefer tutar sen sanslısın kı dondurlumsların var benım hıc olmadı hep sıl bastan basladım bıde gebelkten sonra bana dr 6 ay ara verdırdı baslatmadı vucudn ancak toparlanır dedı senın de bıraz dınlenmen gerek bence cnm 2 ay cok erkenHerkese merhaba..
'agustos ayinda anne olucak tup bebek hamisleri' topiginden tekrar bekleme surecine dondum maalesef. Kasim ayinda yaptirdigim tup bebek tedavim olumlu sonuc verdi hersey cok guzeldi derken 9. Haftada kalbinin durdugunu ogrendik. Cok buyuk bi soktu. Fakat bu oyle bi duygu ki insan yasadiklarini hemen kenara birakip tekrarini yasamak istiyo. bende kendimi toparladim ve 2.adetimle dondurulmuslarimla baslmaya hazirlaniyorum. fakat dondurulmus tedavisi nasil ilerliyo yardiminiz olursa cok sevinirim. Acaba bi ay daha atarmi yani 20gun sonra ader gorecegim onun 2.gunu mu baslar bazilarinin 21. Gunde basliyomus tedavisi. 1ay daha beklemek istemiyorum. bilgisi olanlar paylasabilir mi
Kizlarrr ☺saat 12 de acilen gidip ultrason ile baktir dik. Karindan gozukmedi ama vajinal de var ☺☺hemde 2 tane☺☺ mutluluktan uyuyamiyoruz☺2 tane nohut şu anda içimde ☺☺
Tebriklerrrrrhiç belirtin oldumu adet sancısı hissettinmi8.gun 84.01
Tebrikler Hiç belirtin oldumu ilk transfermiKizlarrr ☺saat 12 de acilen gidip ultrason ile baktir dik. Karindan gozukmedi ama vajinal de var ☺☺hemde 2 tane☺☺ mutluluktan uyuyamiyoruz☺2 tane nohut şu anda içimde ☺☺
Tesekkurler. Evet kasik batmalari oluyordu ara ara. Dun normal adet tarihimdi ve bir gece once adet olacakmisim gibi karin bel be bacak agrilarim oldu. O nedenle kafayi siyirip erken test yaptim zaten.Tebriklerrrrrhiç belirtin oldumu adet sancısı hissettinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?