5.gün emberiyosu kondu cnm kaliteleri gayet iyi dendi ilk 5 gün kaşık agrim çok oldu ama 5 günden sora azaldı sanki hafif hafif oluyor arada goguslerde hassasiyet oluyor başkada belirtim yok cnmBenimde 8. Günüm 12.günden önce test yaptırmayı yada idrar testi dusunmuyorum kaçıncı gün embriyosu kondu sana nasıldı kalitesi bide herhangi bişey hissediyor musun ben hiç bir şey hissetmiyorumda
teşekkür edrim canım kasıklarımda ağrı oldu evet halada var ara ara vurup geçiyoTebriklerrrrrhiç belirtin oldumu adet sancısı hissettinmi
Benimde karnım buruluyo gibi ishal gibi sanki bide bacaklarım ağrıyo inşallah iyi olur sonucuteşekkür edrim canım kasıklarımda ağrı oldu evet halada var ara ara vurup geçiyo
Transferin 6. Günü falan adet olmaz dime insan karamsar oldum birden karnım buruldu falan yardım birde kaçıncı gün tutunurteşekkür edrim canım kasıklarımda ağrı oldu evet halada var ara ara vurup geçiyo
Yok canım adet olmazsin daha çok erken zaten bebislerin şimdi tutunmustur sana 5. Gün embriyosu konduysa 2.3. Gün tutunuyor 3. Gün embriyosu konulduysa 5.6. Gün tutunuyor diye biliyorum sen sakin ümitsizliğe kapılma sabret biraz daha güzel haberi alacaksın inşallahTransferin 6. Günü falan adet olmaz dime insan karamsar oldum birden karnım buruldu falan yardım birde kaçıncı gün tutunur
Yaaa çookk sağol 3. Gün embriyosu önce ALLAH ım sonra sizin desteğinizle inşaalah herkes iyi haber alır inşallah...Yok canım adet olmazsin daha çok erken zaten bebislerin şimdi tutunmustur sana 5. Gün embriyosu konduysa 2.3. Gün tutunuyor 3. Gün embriyosu konulduysa 5.6. Gün tutunuyor diye biliyorum sen sakin ümitsizliğe kapılma sabret biraz daha güzel haberi alacaksın inşallah
Kaç tane kondu canım kaçıncı denemen bu bide kaliteleri nasıldı bilgi verdiler miYaaa çookk sağol 3. Gün embriyosu önce ALLAH ım sonra sizin desteğinizle inşaalah herkes iyi haber alır inşallah...
Evet cnm 1. Kalite 2 taneKaç tane kondu canım kaçıncı denemen bu bide kaliteleri nasıldı bilgi verdiler mi
1.denemem benim 11 yaşında kızım var 5 sene korunmadım yumurtlama takibi 1 aşılama denedik fakat negatif 35 yaşındayım o nedenle doktorum tüp bebeğe karar verdi kızıma normal kaldım...inş iyi olucak hepimiz içinEvet cnm 1. Kalite 2 tane
Benim 11 tane toplandı 5 tane 1. Kalite 2 konuldu 3 donduruldu ..yani geride 3 tane kaldı
Ama kalçam niye ağrıyo
Senin nasıl ne durumdasın
Ne güzel Allah sana bir evlat nasip etmiş inşallah yanına birde kardeş verir o zaman oda ilerde yalnız kalmaz1.
1.denemem benim 11 yaşında kızım var 5 sene korunmadım yumurtlama takibi 1 aşılama denedik fakat negatif 35 yaşındayım o nedenle doktorum tüp bebeğe karar verdi kızıma normal kaldım...inş iyi olucak hepimiz için
Benim 7. Denemem malesef ama inşallah son olucak bu sefer 2 tane iyi kalite 3. Gün embriyosu konuldu 9 yumurta toplanmıştı ama digerleri iyi kalite değildi o yüzden dondurulmusum yok bende herhangi bir belirti yok ama test sonucum pozitif ciktigindada daha önce belirti olmamıştı kalça ağrısı iğne den yada çok yatmaktan olabilir belki çok bilemedim bende sebebiniEvet cnm 1. Kalite 2 tane
Benim 11 tane toplandı 5 tane 1. Kalite 2 konuldu 3 donduruldu ..yani geride 3 tane kaldı
Ama kalçam niye ağrıyo
Senin nasıl ne durumdasın
İnş cnmNe güzel Allah sana bir evlat nasip etmiş inşallah yanına birde kardeş verir o zaman oda ilerde yalnız kalmaz
Senin hikayeni duyunca kendime kızdım inşaalah gönlünce olur... İstanbuldamısın ben istNbul tüp bebek merk yaptırdım inş iyi haberini alırız ne zmn test...Benim 7. Denemem malesef ama inşallah son olucak bu sefer 2 tane iyi kalite 3. Gün embriyosu konuldu 9 yumurta toplanmıştı ama digerleri iyi kalite değildi o yüzden dondurulmusum yok bende herhangi bir belirti yok ama test sonucum pozitif ciktigindada daha önce belirti olmamıştı kalça ağrısı iğne den yada çok yatmaktan olabilir belki çok bilemedim bende sebebini
Tesadüf aynı yerde yaptırmışız 18 Şubat transfer günüm, 8.günümdeyim,pazarteside 12. günüm oluyor, test günüm....benim tek embriyo kaldı 2. gün konuldu, senin kaçıncı gün embriyosu?
Ben ilk 5 tedavi mi istanbul da oldum ailem orda oturuyor bense kutahyadayim ama malesef burda o tarz bir hastane yok eskisehirde acibademde yaptırdık son 2 tedaviyide iyi bir hastane başarı orani da bayagi yüksek ama hayırlısı tabi rabbim yüzümüzü güldürür inşallah test günüm salı bu aradaSenin hikayeni duyunca kendime kızdım inşaalah gönlünce olur... İstanbuldamısın ben istNbul tüp bebek merk yaptırdım inş iyi haberini alırız ne zmn test...
Evet yatmaktan bencede..
Tesekkurler cnm. Cok belirtim yoktu. Karin agrim vardi. Biraz fazla tuvalete gidiyordum. Goguslerim hassaslasti. 3.transferimdiTebrikler Hiç belirtin oldumu ilk transfermi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?