Kaçıncı gün embriyosu konmuştuslm kızlar transferimin 10. günü betahcg 23 çıktı sizce çokmu düşük artış olurmu
O zaman değerin normal bence 5. Gün konsa düşük sayabilirdik önemli olan değerinin istenilen düzeyde yükselmesi1 tane 3. gün 1 tanede 2. gün embriyosu ikiside kaliteliydi
Korkmak yok umut var dua var. İnşallah senin için en hayırlı olan sonucu alacaksın canım...günaydin kizlar. yarin test günüm.korkuyorum dua edin
Benimde salı herkes için dua ediyorum varmı bir belirtigünaydin kizlar. yarin test günüm.korkuyorum dua edin
Aynen umut var dua var inşallah...Korkmak yok umut var dua var. İnşallah senin için en hayırlı olan sonucu alacaksın canım...
amin insallah canim.rahattim ama iki gündür böyle oldum.rabbim af etsinKorkmak yok umut var dua var. İnşallah senin için en hayırlı olan sonucu alacaksın canım...
yok canim hiiiic bi bilerti yok. bi adet agrilarim oluyo ara ara cok hafif. bugün yok mesela. dün vardi.Benimde salı herkes için dua ediyorum varmı bir belirti(
Aynen bendede iki gün önce bacak ağrım vardı arada karnım buruluyo hayırlısı inşyok canim hiiiic bi bilerti yok. bi adet agrilarim oluyo ara ara cok hafif. bugün yok mesela. dün vardi.
sende?
amin canim hayirlisi. evde test yapmicam dedim yapmadim nasil dayanadim bugün kendime hayret ediyorumAynen bendede iki gün önce bacak ağrım vardı arada karnım buruluyo hayırlısı inş
Bende öle sonra üzülüyorumamin canim hayirlisi. evde test yapmicam dedim yapmadim nasil dayanadim bugün kendime hayret ediyorum
aynen canim.testler pek mutluluk getirmedi bana :))Bende öle sonra üzülüyorum
amin canim hayirlisi. evde test yapmicam dedim yapmadim nasil dayanadim bugün kendime hayret ediyorum
insallah saglikla kavusursun bebegineHerkese merhaba bugün transferim yapıldı 13 mart sonuç alacağım dualar gönlümüzdeki murada..
canim aynen ben de cok korkuyorum gitmesemmi diyorum bazen inan.rabbim hakkimizda hayirlisini versin.insallah güzel sonuclar aliriz. telefonu nasil acicam bilmiyorum.yarin tekrar isede basliyorum. canim pek istemiyor ama elden ne gelirEn iyisini yapmışsın bence boşu boşuna kendimizi üzmekten başka bir işe yaramıyorlar..Benim de test günüm çarşamba akşam gidip kan vereceğim ama canım hiç istemiyor bu şekilde hamilelik olasiligi hoşuma gidiyor testte negatif alicam ve hersey bitecek gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?