Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

pzt tekrar yaptırıcam ama beklemek çok zor en iyi siz anlarsınız beni nokur dua edin yükselsin

Selam herkese. Dün transferim oldu bugün birinci günüm inşallah rabbim yüzümüzü güldürür 2 tane 2. Kalite embiryo tranferi edildi. ikinci kalite transferi olup tutan var mı?

Selam arkadaslar...
benim de salı guni test gunum. Sizi okuyunca hemen yazayim dedim. Hakkimizda hayorlisini versin Rabbim

amin canim hayirlisi. evde test yapmicam dedim yapmadim nasil dayanadim bugün kendime hayret ediyorum

En iyisini yapmışsın bence boşu boşuna kendimizi üzmekten başka bir işe yaramıyorlar..Benim de test günüm çarşamba akşam gidip kan vereceğim ama canım hiç istemiyor bu şekilde hamilelik olasiligi hoşuma gidiyor testte negatif alicam ve hersey bitecek gibi hissediyorum

canim aynen ben de cok korkuyorum gitmesemmi diyorum bazen inan.rabbim hakkimizda hayirlisini versin.insallah güzel sonuclar aliriz. telefonu nasil acicam bilmiyorum.yarin tekrar isede basliyorum. canim pek istemiyor ama elden ne gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…