HimmKan sulandirici igne canim
Inşallah cnm hayirlisi olsun diyelim ole olsun rabbim emeklerimizi bosa cevirmez vardir bi bildigiProgestan ignesi bende de var 1 er gun araliklarla vuruyorumnhergun degilde kalcam agrior evet bir kere yuruyemedim onun disinda zorlamadi beni birde lökositit diye bi ignem var benim e2 degerim cok yukselmedi gobegim kalcam delik desik sonu hayirli olur insallah ne diyelim
Acıdan tansiyonum düşüyor ilk tüp bebekte cleaxne kullanmıştım hiç böyle agrı olmamıştıAyy olmazmi ilk 5 dk ben benden geciom cikardigim tuhaf sesleri tarif edememsonra bisi yok geciyor
Amin cnmYakmasi dışında bi problemim.Yok ya oda dedigim gibi 5 dk falan sürüo gıcık bi agri az kaldi sabret die kendime teselli veriyorum gecen agladim valla kalcadan progestan gobek ten hibor lokositit gonapeptl vardi bi tane gobekten. prengly vardi iki tane onlarda kalcadandi hayatimda bu kadar cok igne kullandigimi hatirlamiyorum Allah gonkumuze gore versin emeklerimizi bosa cikarmasin
Hoş Geldin cnmKizlar mrb bn yeni katildim bnmde bugun transferimin 7. Gunu bn hem kan civitici igne jel ve iki tanede hap kullaniyorm
Canım benim. Ya sabır ben de ne iģneler kullandım. Aynı günde bir sürü iģne. Hele progestan bir de benim migrenimi tetiklediYakmasi dışında bi problemim.Yok ya oda dedigim gibi 5 dk falan sürüo gıcık bi agri az kaldi sabret die kendime teselli veriyorum gecen agladim valla kalcadan progestan gobek ten hibor lokositit gonapeptl vardi bi tane gobekten. prengly vardi iki tane onlarda kalcadandi hayatimda bu kadar cok igne kullandigimi hatirlamiyorum Allah gonkumuze gore versin emeklerimizi bosa cikarmasin
Canım hiboru çok yavaş enjekte et. Sokarken de baya sık sokacağin yeri. Sonra ilacı çok yavaş bırak. Bir de havasını almayın diyor kullanma kılavuzunda ama almazdan daha çok acıtıyor. Ben hep aldım.Hos geldin cnm guzel sonuc alman dileğiyle
Kuzum transfer gününü saymıyoruz. Sabır biraz daha.Transfer gununude sayiyoz mu ya sayalimmisayarsak 8 saymassak 7. Gunumdeyim carsamba gidip kan vericem hayirlisiyla fena halde gazliyim karnim davul gibi bu yuzden gazman gibi dolasiyom ortalarda adet sancilarim basladi bugun birazcik korkmuo degilim ama Allahtan da hayırlısı arada batmalar oluo rahmime baska biseyim yok safagi benle olan varmi
Tesekkur ederim canmHoş Geldin cnm
Amin cnm inşallah bnmde yokİnş pozitif sonuçları alırız arkadaşlar benimde test tarihim 29 mart hiç kasık batması ağrısı hissetmiyorum sizlerde öyle misiniz
olmaz mııııı mosmor oldu gobısımMerhaba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza 2.tüp bebek denemem 1 tane 5.gün embriyosu konuldu bugün 3.günüm hibor diye bir iğne kullanıyorum canım çok yanıyor sizde de bu yanma oluyor mu
İnşallah güzel sonuçlar alıp hepsini unutacağız bende de hiç belirti yok korkuyorumolmaz mııııı mosmor oldu gobısım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?