Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Progestan ignesi bende de var 1 er gun araliklarla vuruyorumnhergun degilde kalcam agrior evet bir kere yuruyemedim onun disinda zorlamadi beni birde lökositit diye bi ignem var benim e2 degerim cok yukselmedi gobegim kalcam delik desik sonu hayirli olur insallah ne diyelim

Progestan ignesi bende de var 1 er gun araliklarla vuruyorumnhergun degilde kalcam agrior evet bir kere yuruyemedim onun disinda zorlamadi beni birde lökositit diye bi ignem var benim e2 degerim cok yukselmedi gobegim kalcam delik desik sonu hayirli olur insallah ne diyelim
Inşallah cnm hayirlisi olsun diyelim ole olsun rabbim emeklerimizi bosa cevirmez vardir bi bildigi

Clexan bende hiç ağrı yapmıyor, tüm iğnelerim gibi onu da göbekten vuruyorum. Rabbim dualarımızı kabul eder inşallah. Hakkımızda hayırlısı olsun dilerim.

Yakmasi dışında bi problemim.Yok ya oda dedigim gibi 5 dk falan sürüo gıcık bi agri az kaldi sabret die kendime teselli veriyorum gecen agladim valla kalcadan progestan gobek ten hibor lokositit gonapeptl vardi bi tane gobekten. prengly vardi iki tane onlarda kalcadandi hayatimda bu kadar cok igne kullandigimi hatirlamiyorum Allah gonkumuze gore versin emeklerimizi bosa cikarmasin

Yakmasi dışında bi problemim.Yok ya oda dedigim gibi 5 dk falan sürüo gıcık bi agri az kaldi sabret die kendime teselli veriyorum gecen agladim valla kalcadan progestan gobek ten hibor lokositit gonapeptl vardi bi tane gobekten. prengly vardi iki tane onlarda kalcadandi hayatimda bu kadar cok igne kullandigimi hatirlamiyorum Allah gonkumuze gore versin emeklerimizi bosa cikarmasin
Amin cnm

Kizlar mrb bn yeni katildim bnmde bugun transferimin 7. Gunu bn hem kan civitici igne jel ve iki tanede hap kullaniyorm

Canım benim. Ya sabır ben de ne iģneler kullandım. Aynı günde bir sürü iģne. Hele progestan bir de benim migrenimi tetikledi :( Kaç gün baş ağrısı çektim. Lütfen sabret. Inşallah sonu güzrl olacak.

Hos geldin cnm guzel sonuc alman dileğiyle
Canım hiboru çok yavaş enjekte et. Sokarken de baya sık sokacağin yeri. Sonra ilacı çok yavaş bırak. Bir de havasını almayın diyor kullanma kılavuzunda ama almazdan daha çok acıtıyor. Ben hep aldım.

Transfer gununude sayiyoz mu ya sayalimmi :KK70: sayarsak 8 saymassak 7. Gunumdeyim carsamba gidip kan vericem hayirlisiyla fena halde gazliyim karnim davul gibi bu yuzden gazman gibi dolasiyom ortalarda :KK70: adet sancilarim basladi bugun birazcik korkmuo degilim ama Allahtan da hayırlısı arada batmalar oluo rahmime baska biseyim yok :KK70: safagi benle olan varmi :KK70:
Kuzum transfer gününü saymıyoruz. Sabır biraz daha.

İnş pozitif sonuçları alırız arkadaşlar benimde test tarihim 29 mart hiç kasık batması ağrısı hissetmiyorum sizlerde öyle misiniz

Ay halgannnnn seni gordugume sevindim :)) valla sabrediyorum napim Allah emeklerimizi bosa cikarmasin kendimde belirti aramak istemiom ama bugun resmen adet sancim oldu bacaklarim agrirdi adet olacagim zaman ole bi agrim oldu biraz demoralize oldum acikcasi ama yinede carsamba diyorum bakalim lekelenme falan oluomus onlarda yok hic bisey yok :KK61:

Back
X