Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Ya bisey sorucamm fikir verin lutfen simdi doktorumla gorustm degerim 1761 cikmisti gebesin dedi 10 gun sonra.ultrasona gel dedi testi ikinci kez yapiyimmi dedim hayir gerek yok dedi ama esimde doktorunu dinle diyo acaba yapsammi
Bence yap ...gebesin evet kesin ama degerine bak nolur nolmaz..darisi basimiza...acaba ikiz mi senin ki..masallahhh

Ya bisey sorucamm fikir verin lutfen simdi doktorumla gorustm degerim 1761 cikmisti gebesin dedi 10 gun sonra.ultrasona gel dedi testi ikinci kez yapiyimmi dedim hayir gerek yok dedi ama esimde doktorunu dinle diyo acaba yapsammi
Canım benim ilk değerim 2066 cıkmıştı. Doktor yapma dedi ama ben Yaptım 2 gün sonra. 4079 çıkmıştı. Rahatlamıştım. Şimdi de kalp atışını bekliyorum. Bir duysam ya da görsem rahatlayacağım. Herhalde bu durum doğurana kadar sürecek:)

kızlar sonucum11.gün degerim 303...dr 2 gün sonra tekrar dedi..katlarsa sıkıntı yok dedi..simdide 2ye katlama korkusu sardi..inssallah kimyasal falan degildir..degerim nasil 11. güne göre sizce
canım değerin güzel tabi ki de tebrik ederim asıl bundan sonra stres yapma ki daha da artsın rahat ol. darısı bize inş.rabbim

tebrik edrim canım ALLAH kucağına da almayı nasip etsin peki sizin ikiz mi?

Hayirli olsun canim seninde peki ikiz falanmi belli oldumu senin ben 10 gun sonra gidicem daha ultrasona

Benimde transferimn 5. Gunu progesteron 10 ve e2 472 cikti doktorm proges biraz dusuk dedi ve takviye olarak progestan igne verdi gunde iki defa ve dun sonucumu pozitif aldin cok sukur darisi sana insalah doktorunla gorus mutlaka
Defnecim oncelikle tebrik ederim darisi basima insallah, persembe gunu test yapicam :) drumla gorustum, normal degeri 15-20olmasi gerekirken bnmki cok duskmus. Bana da progestan 50mg igne takviyesi verdi gunde 1 defa. Insallah tutunur bnm de kuzum :)

Hayirli olsun canim seninde peki ikiz falanmi belli oldumu senin ben 10 gun sonra gidicem daha ultrasona
defne sanırım seninde 11.gün degerin..baksana benim 300 çıktı. .seninki benimkinin 5 6 gun önünde gibi..o yuzden istememistir..1000 geçince sanırım kimyasal gebelikten suphelenmiyolar..tamda bilmiyorum ama bi yerde öyle okumustum..

sevcanf canim ya 6. Gun tahlil yaptirdiktan sonra gene yatip dinlendinmi ne zaman evinin isini yapmaya basladin ali osman hoca aradi beni bugun carsanba gel tahlil yapalim dedi ama ben hala uzaniyorum yardimci olurmusun

Cnm valla ben hala cok ağır isler yapmamaya calisiyorum sagolsun esimle birlikte yapiyoruz herseyi daha hic supurge acmadim esim supuruyo ben arkadan viledayla yalandan geziyorum toz alıyorumbulasik yemek yapiyorum onlari 3 gün bisi yapmadim sadece

Kizlaaarr progestan iğnesini hala vuruluyo musunuz kaçıncı haftaya kadar vurulcaksin dedi doktorunuz.

Bu arada heyet raporu aldim okula gitmiyorum yatıyorum evde

Anladim canim bende is yapmadim daha bugun bulasik yikadim egilmiyorum uzanmiyorum egilmeyincede islerim kaliyor valla saol bilgilerin icin

Kizlaaarr progestan iğnesini hala vuruluyo musunuz kaçıncı haftaya kadar vurulcaksin dedi doktorunuz.

Bu arada heyet raporu aldim okula gitmiyorum yatıyorum evde
Ya canin heyet raporunu nasil aldin? Benim doktorum inatla 5. Aya kadar veremem diyo??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…