Pko lu musun sen de sorun sende miydi eşinde mi, ben pko luyum hormonlar manyak sıkıntı bendeydi ondan iğne de iğne öldüm çok kötüyüm kivraniyrmBen sadece Climara Forte bant. Vitamin ve crinone jel kullanıyorum. Testten önce de haftada bir 3 kez proluton depot iğne olmuştum. Artık onu kesti. Bantları ve jeli de yarıya düşürdü. Bence tüp bebk doktoruna iğne durumunu söyle. Sana da yazık ya...
Dualarim seninle.. habersiz birakma biziBugün ultrason günüm !!!herşey yolundaysa inşallah Allah'ın izniyle görürüz keseyi. Dua edin olur mu ? Randevum 4' te.
yok canım pkolu değilim. Ben tek tüplüyüm. Eşimde de ileri hareketli sperm yoktu.Pko lu musun sen de sorun sende miydi eşinde mi, ben pko luyum hormonlar manyak sıkıntı bendeydi ondan iğne de iğne öldüm çok kötüyüm kivraniyrm
Allah yuzunu guldursun canim insallahBugün ultrason günüm !!!herşey yolundaysa inşallah Allah'ın izniyle görürüz keseyi. Dua edin olur mu ? Randevum 4' te.
Kızlar merhaba benm.kanama olunca acil de ki doktor 1 kez verdi puroloton iğne ama kendi doktorum devam ya da başka bişey demedi haftaya saliya kalp atışı için çağırdı şimdi lekelenme yok 14 Kasım transfer tarihim acaba bişey olur mu ya ben napsam bilemiyorum devlet hastanesi olduğu için pek ilgilenmiyor gibi geliyor off ozele mi gitsem çünkü 6 hafta ligi geçti hala bişey soylemiyorlarPko lu musun sen de sorun sende miydi eşinde mi, ben pko luyum hormonlar manyak sıkıntı bendeydi ondan iğne de iğne öldüm çok kötüyüm kivraniyrm
Dualarım seninle inş güzel sonuçlarla döneceksin canm :) haberlerini bekliyoruz.Bugün ultrason günüm !!!herşey yolundaysa inşallah Allah'ın izniyle görürüz keseyi. Dua edin olur mu ? Randevum 4' te.
Hadi insalah guzel haberler alirsinBugün ultrason günüm !!!herşey yolundaysa inşallah Allah'ın izniyle görürüz keseyi. Dua edin olur mu ? Randevum 4' te.
Canim benim.. yaw tedirgin olup hem kendini hem bebişi üzme madem.. zaten gebeligin tamamini Tayfun bey izlemicek sanirim. Kiminle devam etmeyi düşünüyorsan, o doktora git o zaman.. yalniz Allah korusun olur da ters bi sey soylerlerse hemen inanma.. son sozu Tayfun bey soylesin.. tamam mi bi tanem.. sıkma kendini hic.. ilerde bu gunler aklimiza geldikce gülümseyecegiz..Kızlar merhaba benm.kanama olunca acil de ki doktor 1 kez verdi puroloton iğne ama kendi doktorum devam ya da başka bişey demedi haftaya saliya kalp atışı için çağırdı şimdi lekelenme yok 14 Kasım transfer tarihim acaba bişey olur mu ya ben napsam bilemiyorum devlet hastanesi olduğu için pek ilgilenmiyor gibi geliyor off ozele mi gitsem çünkü 6 hafta ligi geçti hala bişey soylemiyorlarasmakilit de acele etme diyor ama benle transferi olan herkes sonic aldı ben bekliyorum hala bi akıl verin ne olur ???
Kızlar merhaba benm.kanama olunca acil de ki doktor 1 kez verdi puroloton iğne ama kendi doktorum devam ya da başka bişey demedi haftaya saliya kalp atışı için çağırdı şimdi lekelenme yok 14 Kasım transfer tarihim acaba bişey olur mu ya ben napsam bilemiyorum devlet hastanesi olduğu için pek ilgilenmiyor gibi geliyor off ozele mi gitsem çün
Cnm senin icin rahat etmiycek git bakalim bi
Bence de özelde devam edebileceğin bir dr.a git.Dualarım seninle inş güzel sonuçlarla döneceksin canm :) haberlerini bekliyoruz.
Insallah canm vala doktor arıyorum ama bulamıyorum Yakınlarda ben umraniye de oturuyorum kime sorsam hastaneleri o kötü bu kötü diyor zeynep Kamile gittiğimde tayfun beyi de göremiyorum çok zor yani tedirgin oldum tatlım anlıyorsundur beni inş hakkımızda hayırlısı olur daha ne yapacağıma karar veremiyorum size danışayim dedimCanim benim.. yaw tedirgin olup hem kendini hem bebişi üzme madem.. zaten gebeligin tamamini Tayfun bey izlemicek sanirim. Kiminle devam etmeyi düşünüyorsan, o doktora git o zaman.. yalniz Allah korusun olur da ters bi sey soylerlerse hemen inanma.. son sozu Tayfun bey soylesin.. tamam mi bi tanem.. sıkma kendini hic.. ilerde bu gunler aklimiza geldikce gülümseyecegiz..
5 haftalik 6 nin icindeyim ,bittim anlatamam hiç bi is yapamıyorum sürünüyrm resmen
Insallah canm vala doktor arıyorum ama bulamıyorum Yakınlarda ben umraniye de oturuyorum kime sorsam hastaneleri o kötü bu kötü diyor zeynep Kamile gittiğimde tayfun beyi de göremiyorum çok zor yani tedirgin oldum tatlım anlıyorsundur beni inş hakkımızda hayırlısı olur daha ne yapacağıma karar veremiyorum size danışayim dedim
Banada bakmadi cabim valla ilaclari ne zaman keicez onada busi demedi sadece kan sulandirici igneyi doguma 12 saat kalana kadar kullam dedicaz
yok artık... doğuma kadar mı
Cnm benim ozel bi durum bir bebegimi kaybettim o yuzden tedbir amacli
Güzel haberler bekliyoruzBugün ultrason günüm !!!herşey yolundaysa inşallah Allah'ın izniyle görürüz keseyi. Dua edin olur mu ? Randevum 4' te.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?