Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Ayr
Benimde transferimn 5. Gunu progesteron 10 ve e2 472 cikti doktorm proges biraz dusuk dedi ve takviye olarak progestan igne verdi gunde iki defa ve dun sonucumu pozitif aldin cok sukur darisi sana insalah doktorunla gorus mutlaka canim

Ayrica gorustum drla gunde 1 tane ilave igne verdi progesteron umarim iyi olur

Cnm valla ben gideli bi seneyi geçti tam hatırlamıyorum ama sgk geçiyo. Doktor hnm on numara. Güleryüzlü pozitif. Anadolu yakasında olsaydım kesin tercih ederdim.

Ayy çok sevindim cnm yaa nası bi duygu? Tedirginliğin azaldı mı biraz? Hadi darısı başımıza:)

Aslında 3 katına da çıkabiliyor değer benim de çıktığı oldu ama senin değerin oldukça yüksek galiba çift geliyor:)

Benim de 5 . Gün embriyosuydu 5. Gün 3.7 çıktı.senin ki daha geç tutunmuş olabilir
Artik umidimi kestimm...okadar yorgunumki bu yoldaa...kolumda kanadimda kirildi sanki....ben 6 yil olacak evliyim..pko var bende...yumurta oldu sperm iyi ama gebelik yok..1 asilama 1 tup yine yok...artik sasirdimm...histeroskopiyi arastiriyorum drumdan talep edicemm..

Dediklerinizi dikkate aliyorum..yarin yine kan vericem cuma zaten test gunum ogunde vericwmm..bakalim varsa cikarr..

KANDA PIHTILAŞMA İÇİN NE DEDİ DOKTOR.
bende genetik test yaptırmıştım ama temiz çıktı
ama bende coraspin ve kan sulandırıcı iğne kullanıyorum...
Bisey demedi sadece kan sulandirici kullanicaksin dedi bebegi kan besledigi icin kan akiskan olmasi lazimmis yoksa tutsa bile dusuk oluyor dedi

Slm arkadaş lar benim transfer in bugun 8. Günüydü idrar testi yaptim cok silik cikti boyle olan varmi? Çok Merak ediyorum. Perşembe günü kan testim korkuyorum.

Ayr

Ayrica gorustum drla gunde 1 tane ilave igne verdi progesteron umarim iyi olur
3 aşılama ve 6.tüp bebek denemem de tuttu .kaldı ki çok daha uğraşanlar var.
Sen ilaçlarını sakın bırakma.eğer sana zor olmayacaksa 2 gün sonra yine kanda baktır kafan daha rahatlar

Slm arkadaş lar benim transfer in bugun 8. Günüydü idrar testi yaptim cok silik cikti boyle olan varmi? Çok Merak ediyorum. Perşembe günü kan testim korkuyorum.

CNM BENIMDE DUN 7. GUNUMDU İDRAR TESTİ SİLİK ÇIKTI KAN TESTI YAPTIRDIM 10,86 ÇIKTI DEGERIN ARTMASINI BEKLICEM BENCE GUNUNDE TEST YAPTIR AMA IKINCI CIZGI CIKINCA POZİTİF ÇIKIYO GENELDE

DUALARIMIZ SENİNLE ARKADAŞIM GÜZEL HABERLER VERİRSİN İNŞALLAH ALLAHIN İZNİYLE

Sabah gittim canim simdi geldim elhamdullillah pozitif 165 cikti cok sukur rabbime doktor maslaktaymis telefondan aradim 10 gun sonra gel dedi

hayırlı olsun canım çok sevındım rabbım kucagına almayı nasıp etsin bende kan verdım bugun ıkı gun sonra tekrarla demıstı bakalım artttı mı değer saat 2 de alıcam sonucu

hayırlı olsun canım çok sevındım rabbım kucagına almayı nasıp etsin bende kan verdım bugun ıkı gun sonra tekrarla demıstı bakalım artttı mı değer saat 2 de alıcam sonucu
Canim cok saol amin insallah rabbim hepimizin kucagini doldursun insallah seninde artmistir insallah guzel haberini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…