Benimde transferimn 5. Gunu progesteron 10 ve e2 472 cikti doktorm proges biraz dusuk dedi ve takviye olarak progestan igne verdi gunde iki defa ve dun sonucumu pozitif aldin cok sukur darisi sana insalah doktorunla gorus mutlaka canim
Canm çok sağol bilgi için aslında çok uzak değil şimdi netten de araştırdım baya olumlu konusulmus hakkında doktorun ben başlayınca doğum ve tüm kontrollerimi orda yaptırmak isterim bilgin vardır diye sormak isterim yarı ssk mi ve muayene ücreti hk bilgin var mı tatlım ? Doğum vs de olacağı için allah nasip ederse bunları da düşünmem gerek ; )
Ayy çok sevindim cnm yaa nası bi duygu? Tedirginliğin azaldı mı biraz? Hadi darısı başımıza:)Keseyi gördük :))) 6,8 mm ... 6 Ocak kalp atışı için randevu verdi , tammm 3 hafta nasıl bekleyeceğim bilmiyorum . İnşallah herşey yolunda gider :)) desteğiniz için dualarınız için çok teşekkürler , ıyı ki varsınız :))
Birde canim genetik test yaptirdim kanda pihtilasma cikti oda dusuge neden oluyormus suan corasprin ve igne kullaniyorum kanim sullansin diye
Artik umidimi kestimm...okadar yorgunumki bu yoldaa...kolumda kanadimda kirildi sanki....ben 6 yil olacak evliyim..pko var bende...yumurta oldu sperm iyi ama gebelik yok..1 asilama 1 tup yine yok...artik sasirdimm...histeroskopiyi arastiriyorum drumdan talep edicemm..Benim de 5 . Gün embriyosuydu 5. Gün 3.7 çıktı.senin ki daha geç tutunmuş olabilir
Bisey demedi sadece kan sulandirici kullanicaksin dedi bebegi kan besledigi icin kan akiskan olmasi lazimmis yoksa tutsa bile dusuk oluyor dediKANDA PIHTILAŞMA İÇİN NE DEDİ DOKTOR.
bende genetik test yaptırmıştım ama temiz çıktı
ama bende coraspin ve kan sulandırıcı iğne kullanıyorum...
yani canım sana kanda pıhtılaşma mı var dedi....Bisey demedi sadece kan sulandirici kullanicaksin dedi bebegi kan besledigi icin kan akiskan olmasi lazimmis yoksa tutsa bile dusuk oluyor dedi
Ayr
Ayrica gorustum drla gunde 1 tane ilave igne verdi progesteron umarim iyi olur
3 aşılama ve 6.tüp bebek denemem de tuttu .kaldı ki çok daha uğraşanlar var.Artik umidimi kestimm...okadar yorgunumki bu yoldaa...kolumda kanadimda kirildi sanki....ben 6 yil olacak evliyim..pko var bende...yumurta oldu sperm iyi ama gebelik yok..1 asilama 1 tup yine yok...artik sasirdimm...histeroskopiyi arastiriyorum drumdan talep edicemm..
Dediklerinizi dikkate aliyorum..yarin yine kan vericem cuma zaten test gunum ogunde vericwmm..bakalim varsa cikarr..
Slm arkadaş lar benim transfer in bugun 8. Günüydü idrar testi yaptim cok silik cikti boyle olan varmi? Çok Merak ediyorum. Perşembe günü kan testim korkuyorum.
Bisey demedi sadece kan sulandirici kullanicaksin dedi bebegi kan besledigi icin kan akiskan olmasi lazimmis yoksa tutsa bile dusuk oluyor dedi
Kızlar yarın sonucumu öğreneceğim 11.gün olacak valla sınav stresi gibiymiş bu ya ne zormuş. Bana da dua edin arkadaşlar inş.olumlu haberler veririm.
Dualarımız seninle arkadaşım.
Sabah gittim canim simdi geldim elhamdullillah pozitif 165 cikti cok sukur rabbime doktor maslaktaymis telefondan aradim 10 gun sonra gel dediSekercim kacta gidicksin dr biE haber ver hemen
Sabah gittim canim simdi geldim elhamdullillah pozitif 165 cikti cok sukur rabbime doktor maslaktaymis telefondan aradim 10 gun sonra gel dedi
Hayırlı olsun.. geldik 2. Aşama kese gorme telaşınaSabah gittim canim simdi geldim elhamdullillah pozitif 165 cikti cok sukur rabbime doktor maslaktaymis telefondan aradim 10 gun sonra gel dedi
Evet canim allah hepinizden razi olsun insallah cabuk gecer 10 gun cok saolHayırlı olsun.. geldik 2. Aşama kese gorme telaşınazaman su gibi aksin senin icin inşallah..
Canim cok saol amin insallah rabbim hepimizin kucagini doldursun insallah seninde artmistir insallah guzel haberini bekliyoruzhayırlı olsun canım çok sevındım rabbım kucagına almayı nasıp etsin bende kan verdım bugun ıkı gun sonra tekrarla demıstı bakalım artttı mı değer saat 2 de alıcam sonucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?