Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

KIZLAR TESTİ TEKRARLADIM BGÜN DEĞERİM DÜŞMÜŞ 10,86 DAN 4,1 E ÇOK MORALIM BOZULDU DOKTOR HENÜZ POZİTİF DEĞİL DEDİ SİZCE ARTAR MI BU DEGER RESMEN ÇÖKTÜM YAAA

Kızlar bana bir yardımcı olur musunuz. transferim 8. günü bugün. doktor opu dan sonra ilaçlarımı başlamıştı. günde 2 tane estroferm tablet kullanıyordum. bir sabah bir akşam olmak üzere. ancak ben bugün işe gelirken kullanmayı unuttum ve yanımada almadım. Bir şey olurmu saat 11 den beri beli hafif bir şekilde ağrıyor. öyle çok şiddetli ve belirgin değil. şimdiye kadar da hiç belirti hissetmedim ne gebelik ne adet belirtisi. sizce bir sıkıntı olur mu ilacı akşam içsem

8. Ve 9. Gun testi. Çıkmış dimi arkadaslar
canım bu sonuç senin 8 ve 9. günün mü çok iyi pozitif görünüyor hadi hayırlısı darısı başımıza. ben idrar testi yapmak istemiyorum eğer negatif çıkarsa çok üzülürüm ilaçlarımı kullanmaya devam edemem. kaç embri transferi olmuştu. ikiz olabilir normalde 9. günde idrarda çıkmaması lazım birde 5. gün embriyosu mu? birde istersen kan testi yaptır eğer ki idrar da çıkmış ise kanda kesin çıkar için rahatlar. ben çıkacağını bilsem hemen bugün kan veririm ama daha 8. günüm çıkmazsa diye bekliyorum. 10. gün kan vereceğim

5. Gun emriyosu. Benim normalde 6. Gun prodiktor denilen testen yaptim ondada bu sekilde cikmisti. Bu yaptiklarim 3 tl lik ucuz testen cikmasaydi uzulmezdim yani. Ama tek emriyoyla ikiz olan varmiki bilmiyorum. Yarin bu saatlerde sonucu inşallah ogrenecem bende kan testenden cok korkuyorum.

5. GÜN EMBRİYOSU İSE NORMAL CANIM TEKTE OLABİLİR İKİZ ZOR İHTİMAL HAYIRLISI OLSUN

KIZLAR FİKRİ OLAN

Saol canim aynen bende senin gibiyim suan insan tam sevinemiyor insallah sevinicegimiz gunlerimizde olur canim darisi tum isteyenlerin basina
Kizlar selam oncelikle sonucunuz hayirli olsun.
benimde pozitif cok sukur iki kan testim de artti.
10 gun sonra cagirmasinin sebebi kese gormek degil mi?
10 gun boyunca ilaclariniza devam ediyorsunuz sanirim?
Bu 10 gunden oncede doktorunuzu gormuyorsunuz dimi ?
benim de cunku merkezi arayip sonuclari soledigimde 10 gun sonrasina randv verdiler ve tebrik ettiler baska bisi olmadi :)) ve benim sorunum doktorum cok yogun oldugu icin onunla her istedigimde telf vs gorusemeyecek olmam. Ama onu da birakmak istemiyorum baska bir dok. Devam etmek istemiyorum.
Yani 10 gun sonra klasik hepsi cagiriyo herhalde dimi? Bu 10 gun icinde hic muayene etmiyorlar mi hicbirinizi etmediler mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…