- 26 Ocak 2014
- 1.494
- 874
- 198
- 35
Saol canim amin insallahbbenimde 9. Gunum bilmiyorum artik rabbim cumlemizi tamamina erdirsincanım hayırlı olsun..
Allah tamamına erdirin inşallah.
benimde 12.gün sonucum 164 dü...
maşallah belki ikiz olabilir canım senin o zaman...Saol canim amin insallahbbenimde 9. Gunum bilmiyorum artik rabbim cumlemizi tamamina erdirsin
8. Ve 9. Gun testi. Çıkmış dimi arkadaslar
KAcinci gunun bugun canimKIZLAR TESTİ TEKRARLADIM BGÜN DEĞERİM DÜŞMÜŞ 10,86 DAN 4,1 E ÇOK MORALIM BOZULDU DOKTOR HENÜZ POZİTİF DEĞİL DEDİ SİZCE ARTAR MI BU DEGER RESMEN ÇÖKTÜM YAAA
KAcinci gunun bugun canim
Bozma moralini inşallah yukselir. 12. Gun kesin cikar cumartesi tekrar bakarsin.9. GÜNÜM
Evet cnm ama bende gobikte var biraz sanırım o yuzdenİnsallah bugun 9. Gunum asil test tarihim yarindi keseye altanmi bakti canim doktor
canım bu sonuç senin 8 ve 9. günün mü çok iyi pozitif görünüyor hadi hayırlısı darısı başımıza. ben idrar testi yapmak istemiyorum eğer negatif çıkarsa çok üzülürüm ilaçlarımı kullanmaya devam edemem. kaç embri transferi olmuştu. ikiz olabilir normalde 9. günde idrarda çıkmaması lazım birde 5. gün embriyosu mu? birde istersen kan testi yaptır eğer ki idrar da çıkmış ise kanda kesin çıkar için rahatlar. ben çıkacağını bilsem hemen bugün kan veririm ama daha 8. günüm çıkmazsa diye bekliyorum. 10. gün kan vereceğim8. Ve 9. Gun testi. Çıkmış dimi arkadaslar
Evet canim 5. Gundu sanmiyorum ikiz olmasini rabbim saglikli tamamina erdirsinde farketmezmaşallah belki ikiz olabilir canım senin o zaman...
kaçıncı gün embryosuydu
benim 3.gündü.
5.günse ondanda yüksek çıkmıştır
5. Gun emriyosu. Benim normalde 6. Gun prodiktor denilen testen yaptim ondada bu sekilde cikmisti. Bu yaptiklarim 3 tl lik ucuz testen cikmasaydi uzulmezdim yani. Ama tek emriyoyla ikiz olan varmiki bilmiyorum. Yarin bu saatlerde sonucu inşallah ogrenecem bende kan testenden cok korkuyorum.canım bu sonuç senin 8 ve 9. günün mü çok iyi pozitif görünüyor hadi hayırlısı darısı başımıza. ben idrar testi yapmak istemiyorum eğer negatif çıkarsa çok üzülürüm ilaçlarımı kullanmaya devam edemem. kaç embri transferi olmuştu. ikiz olabilir normalde 9. günde idrarda çıkmaması lazım birde 5. gün embriyosu mu? birde istersen kan testi yaptır eğer ki idrar da çıkmış ise kanda kesin çıkar için rahatlar. ben çıkacağını bilsem hemen bugün kan veririm ama daha 8. günüm çıkmazsa diye bekliyorum. 10. gün kan vereceğim
5. GÜN EMBRİYOSU İSE NORMAL CANIM TEKTE OLABİLİR İKİZ ZOR İHTİMAL HAYIRLISI OLSUN5. Gun emriyosu. Benim normalde 6. Gun prodiktor denilen testen yaptim ondada bu sekilde cikmisti. Bu yaptiklarim 3 tl lik ucuz testen cikmasaydi uzulmezdim yani. Ama tek emriyoyla ikiz olan varmiki bilmiyorum. Yarin bu saatlerde sonucu inşallah ogrenecem bende kan testenden cok korkuyorum.
KIZLAR FİKRİ OLANKızlar bana bir yardımcı olur musunuz. transferim 8. günü bugün. doktor opu dan sonra ilaçlarımı başlamıştı. günde 2 tane estroferm tablet kullanıyordum. bir sabah bir akşam olmak üzere. ancak ben bugün işe gelirken kullanmayı unuttum ve yanımada almadım. Bir şey olurmu saat 11 den beri beli hafif bir şekilde ağrıyor. öyle çok şiddetli ve belirgin değil. şimdiye kadar da hiç belirti hissetmedim ne gebelik ne adet belirtisi. sizce bir sıkıntı olur mu ilacı akşam içsem
Canim kulladigin haptan bende gunde 2 defa kullanıyorum . Bildigim kadariyla östrojen üretiyor. Rahim duvari kalinlassin diye. Yani sanırım tek öğün bi sorun olmaZ.KIZLAR FİKRİ OLAN
Hayırlı olsun canm allah kucağına sağlıkla almayi nasip etsinKızlar sonucumu yeni öğrendim 11.gün değerim 206 çok şükür değerim nasıl bu arada. zaten asıl 2 gün sonra artarsa netleşecek dedi doktorda
Amin canım inşallah Rabbim herkese nasip etsinHayırlı olsun canm allah kucağına sağlıkla almayi nasip etsin
Kizlar selam oncelikle sonucunuz hayirli olsun.Saol canim aynen bende senin gibiyim suan insan tam sevinemiyor insallah sevinicegimiz gunlerimizde olur canim darisi tum isteyenlerin basina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?