- 27 Haziran 2014
- 538
- 720
- 128
Canm çok sağol bilgi için aslında çok uzak değil şimdi netten de araştırdım baya olumlu konusulmus hakkında doktorun ben başlayınca doğum ve tüm kontrollerimi orda yaptırmak isterim bilgin vardır diye sormak isterim yarı ssk mi ve muayene ücreti hk bilgin var mı tatlım ? Doğum vs de olacağı için allah nasip ederse bunları da düşünmem gerek ; )off cnm senin durum daha kötüymüş. ama bacaktan yaptırma yaa. kalça öyle böyle çekiliyor. iğne yeri dediğin gibi beze oluyor ama iki güne geçiyor yine de.
özel göztepe hastanesinde gülşen hanım var. çok tatlı bir doktor. ben birkaç sefer gitmiştim. Göztepe SSK ya çok yakın. Uzak kaçmazsa orayı deneyebilirsin bence
Harika allah tamamina erdirsin insalah bizde goruruz şu keseyiKeseyi gördük :))) 6,8 mm ... 6 Ocak kalp atışı için randevu verdi , tammm 3 hafta nasıl bekleyeceğim bilmiyorum . İnşallah herşey yolunda gider :)) desteğiniz için dualarınız için çok teşekkürler , ıyı ki varsınız :))
Canim senin nasil belirtilern var ara ara kasik agrin oluyomu regl gibi ama tamda onun gibi degilKeseyi gördük :))) 6,8 mm ... 6 Ocak kalp atışı için randevu verdi , tammm 3 hafta nasıl bekleyeceğim bilmiyorum . İnşallah herşey yolunda gider :)) desteğiniz için dualarınız için çok teşekkürler , ıyı ki varsınız :))
7. Gun 3,0 negatif demek olmaz ki... benim 6. Gun 0,947 çıkmıştı.Kizlarr bende sonuc bekliyordum..19 u test tarihimm.. bugun 7. Gunum kan verdimm...negatif cikti kanda .. 3.0
Maşallah maşallah.. Allahim korusun.. hayırlısıyla kucağına almayi da nasip etsin..Keseyi gördük :))) 6,8 mm ... 6 Ocak kalp atışı için randevu verdi , tammm 3 hafta nasıl bekleyeceğim bilmiyorum . İnşallah herşey yolunda gider :)) desteğiniz için dualarınız için çok teşekkürler , ıyı ki varsınız :))
Yapmaa bunu banaa...ciddimisinn...ama benimki 5. Gun embriyosuydu...benden sonra transver yaptiran arkadasim bugun 6. Gunu 50 ciktii7. Gun 3,0 negatif demek olmaz ki... benim 6. Gun 0,947 çıkmıştı.
ne güzel. .darısı bizim başımıza. ..kesey8 gormeye gittiğimiz de tek mi ikiz mi onu soyluyor demi..kese sayisinaa göre. .benim onceki gebeligimde kalp atışında beklemistide kesin konusmak icinKeseyi gördük :))) 6,8 mm ... 6 Ocak kalp atışı için randevu verdi , tammm 3 hafta nasıl bekleyeceğim bilmiyorum . İnşallah herşey yolunda gider :)) desteğiniz için dualarınız için çok teşekkürler , ıyı ki varsınız :))
Ben varim canim iki taze deneme 1 dondurulmus suan tekrar dondurulmus yaptirdim sonuc bekliyorumMhb kızlar ocak ta 4.tüp bebek denemesi yaptıracağım benim gibi 4.deneme yaptıran var mı
Allah razı olsun canım ya ben de bugün 3. denemenin negatif sonucunu aldım ama pes etmeyeceğim hemen ocakta 4. denemeyi aptıracam o da dondurulmuş.Bakalım Allah hepimize sabır versin.Ben varim canim iki taze deneme 1 dondurulmus suan tekrar dondurulmus yaptirdim sonuc bekliyorum
Canim konunun uzmani degilim acikcasi ama 3 sıfırdan büyüktür. Ve eger gercekten 6. 7. Gunden kesin sonuc ciksaydi doktorlar 12. Gun değil 7. Gun isterlerdi testi.. sabir ve dua ile.. sıkma canini.. 2 gun sonra tekrar yap mutlaka ama uzulmeden bekle.. yuregini ferah tut..Yapmaa bunu banaa...ciddimisinn...ama benimki 5. Gun embriyosuydu...benden sonra transver yaptiran arkadasim bugun 6. Gunu 50 ciktii
Oluyor aynı tarif ettiğin gibi .. Belimde de ağrı oluyor. Bi de kasıklarımda bir ağırlık var gibi , bunun dışında uyku Halim var başka da bi şey yok belirti olarakCanim senin nasil belirtilern var ara ara kasik agrin oluyomu regl gibi ama tamda onun gibi degil
Evet söylüyor , benim tek :) Allah isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla :))bir de dış gebelik mi kimyasal mı o anlaşılıyor , kese görmek o yüzden de çok önemliymiş .bu ignelerden bende b
ne güzel. .darısı bizim başımıza. ..kesey8 gormeye gittiğimiz de tek mi ikiz mi onu soyluyor demi..kese sayisinaa göre. .benim onceki gebeligimde kalp atışında beklemistide kesin konusmak icin
Amin canim insallah rabbim en kisa zamanda versin umudunu kesme rabbimden ol dedikten sonra olur vakti gelinceAllah razı olsun canım ya ben de bugün 3. denemenin negatif sonucunu aldım ama pes etmeyeceğim hemen ocakta 4. denemeyi aptıracam o da dondurulmuş.Bakalım Allah hepimize sabır versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?