Sabah gittim canim simdi geldim elhamdullillah pozitif 165 cikti cok sukur rabbime doktor maslaktaymis telefondan aradim 10 gun sonra gel dedi
Hayirli olsun insalah gozunaydin canm bu 10 gun nasil gecicek bakalimSabah gittim canim simdi geldim elhamdullillah pozitif 165 cikti cok sukur rabbime doktor maslaktaymis telefondan aradim 10 gun sonra gel dedi
Evet demistin insallah devami gelir keseyi kalp atisinida duymak nasip olur cok saol allah razi olsunYasa ben sana demistim ama dimi kuzu super ya masallahhh
Saol canim aynen bende senin gibiyim suan insan tam sevinemiyor insallah sevinicegimiz gunlerimizde olur canim darisi tum isteyenlerin basinaHayirli olsun insalah gozunaydin canm bu 10 gun nasil gecicek bakalimhep boyle diken ustundeydim bende acaba bi sorun olucakmi boyle devam edicekmi diye rabbin yuzumuzu guldursun insalah
hadi gÖzün aydin..insallah sağlıkla kucaginada alırsın. ..Sabah gittim canim simdi geldim elhamdullillah pozitif 165 cikti cok sukur rabbime doktor maslaktaymis telefondan aradim 10 gun sonra gel dedi
benimde 8.gun belli belirsiz cizgi gozukmustu.. diger gunler daha belliydi ama gene silikti..cok sukur 11. gun 300 hcg...darisi başınaSlm arkadaş lar benim transfer in bugun 8. Günüydü idrar testi yaptim cok silik cikti boyle olan varmi? Çok Merak ediyorum. Perşembe günü kan testim korkuyorum.
Aminnnn cok saol darisi tum isteyenlerin basinahadi gÖzün aydin..insallah sağlıkla kucaginada alırsın. ..
Canım hayırlı olsun inşallah sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir.Sabah gittim canim simdi geldim elhamdullillah pozitif 165 cikti cok sukur rabbime doktor maslaktaymis telefondan aradim 10 gun sonra gel dedi
Evet demistin insallah devami gelir keseyi kalp atisinida duymak nasip olur cok saol allah razi olsun
gözün aydın olsun.Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallahAminnnn cok saol darisi tum isteyenlerin basina
Sabah gittim canim simdi geldim elhamdullillah pozitif 165 cikti cok sukur rabbime doktor maslaktaymis telefondan aradim 10 gun sonra gel dedi
Karmakarışık bi his.. Hem mutlusun hem tedirgin ... Kalp atışını bir duysam .. Sanırım o zaman rahat Edicem bi nebze. Bi de Dr hemşiresi odadan çıkarken kimseye söylemeyin hamileliği dedi . Sonradan kafama takıldı , bi sorun mu var da öyle dedi diye . O an soramadim , Dr şu anda bi problem yok dedi ama , düşünmemeye çalışıyorum. Rabbim hepimiz için hayırlısını nasip etsin inşallah :)) tam 5 haftalık oldu bugün, darısı isteyen herkesin başına ..Ayy çok sevindim cnm yaa nası bi duygu? Tedirginliğin azaldı mı biraz? Hadi darısı başımıza:)
İnsallah bugun 9. Gunum asil test tarihim yarindi keseye altanmi bakti canim doktorOlur olir allahim izniyle onlarda olur kacinci gunun bugun
Amin canim insallah allah razi olsunG
gözün aydın olsun.Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah
Amin canim insallah rabbim sizede nasip etsin insallahGözün aydın canım allah kucagina almayi nasip etsin darısı basimiza
Karmakarışık bi his.. Hem mutlusun hem tedirgin ... Kalp atışını bir duysam .. Sanırım o zaman rahat Edicem bi nebze. Bi de Dr hemşiresi odadan çıkarken kimseye söylemeyin hamileliği dedi . Sonradan kafama takıldı , bi sorun mu var da öyle dedi diye . O an soramadim , Dr şu anda bi problem yok dedi ama , düşünmemeye çalışıyorum. Rabbim hepimiz için hayırlısını nasip etsin inşallah :)) tam 5 haftalık oldu bugün, darısı isteyen herkesin başına ..
canım hayırlı olsun..Sabah gittim canim simdi geldim elhamdullillah pozitif 165 cikti cok sukur rabbime doktor maslaktaymis telefondan aradim 10 gun sonra gel dedi
Karmakarışık bi his.. Hem mutlusun hem tedirgin ... Kalp atışını bir duysam .. Sanırım o zaman rahat Edicem bi nebze. Bi de Dr hemşiresi odadan çıkarken kimseye söylemeyin hamileliği dedi . Sonradan kafama takıldı , bi sorun mu var da öyle dedi diye . O an soramadim , Dr şu anda bi problem yok dedi ama , düşünmemeye çalışıyorum. Rabbim hepimiz için hayırlısını nasip etsin inşallah :)) tam 5 haftalık oldu bugün, darısı isteyen herkesin başına ..
COk tesekkur ederim umarım pozitif cikar.CNM BENIMDE DUN 7. GUNUMDU İDRAR TESTİ SİLİK ÇIKTI KAN TESTI YAPTIRDIM 10,86 ÇIKTI DEGERIN ARTMASINI BEKLICEM BENCE GUNUNDE TEST YAPTIR AMA IKINCI CIZGI CIKINCA POZİTİF ÇIKIYO GENELDE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?