Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Sabah gittim canim simdi geldim elhamdullillah pozitif 165 cikti cok sukur rabbime doktor maslaktaymis telefondan aradim 10 gun sonra gel dedi
Hayirli olsun insalah gozunaydin canm bu 10 gun nasil gecicek bakalim hep boyle diken ustundeydim bende acaba bi sorun olucakmi boyle devam edicekmi diye rabbin yuzumuzu guldursun insalah

Hayirli olsun insalah gozunaydin canm bu 10 gun nasil gecicek bakalim hep boyle diken ustundeydim bende acaba bi sorun olucakmi boyle devam edicekmi diye rabbin yuzumuzu guldursun insalah
Saol canim aynen bende senin gibiyim suan insan tam sevinemiyor insallah sevinicegimiz gunlerimizde olur canim darisi tum isteyenlerin basina

Slm arkadaş lar benim transfer in bugun 8. Günüydü idrar testi yaptim cok silik cikti boyle olan varmi? Çok Merak ediyorum. Perşembe günü kan testim korkuyorum.
benimde 8.gun belli belirsiz cizgi gozukmustu.. diger gunler daha belliydi ama gene silikti..cok sukur 11. gun 300 hcg...darisi başına

Ayy çok sevindim cnm yaa nası bi duygu? Tedirginliğin azaldı mı biraz? Hadi darısı başımıza:)
Karmakarışık bi his.. Hem mutlusun hem tedirgin ... Kalp atışını bir duysam .. Sanırım o zaman rahat Edicem bi nebze. Bi de Dr hemşiresi odadan çıkarken kimseye söylemeyin hamileliği dedi . Sonradan kafama takıldı , bi sorun mu var da öyle dedi diye . O an soramadim , Dr şu anda bi problem yok dedi ama , düşünmemeye çalışıyorum. Rabbim hepimiz için hayırlısını nasip etsin inşallah :)) tam 5 haftalık oldu bugün, darısı isteyen herkesin başına ..

cnm hiç takma kafana. ben de kalp atışını duyana kadar kimseye söylemeyi düşünmüyorum. İlk üç ayda risk hep var ama biz tabi ne çabalarla eriştiğimiz için bugünlere, normalden de tedirgin oluyoruz. Bir dahaki randevuyu ne zamana verdi. Ben 6. haftanın içindeyim ama ilk randevu yarın. off bugün bir an önce geçsin istiyorum

canım bende bugün beş haftalık oldu.
sen keseyi gördün mü?
ben haftaya cuma gidicem daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…