- 10 Ocak 2013
- 2.927
- 2.520
- 133
bekleyeceksin canım 10 gün sonra keseyi göreceksin bu 10 gün içinde anormal bir durum hissedersen git tabiki doktorunaKizlar selam oncelikle sonucunuz hayirli olsun.
benimde pozitif cok sukur iki kan testim de artti.
10 gun sonra cagirmasinin sebebi kese gormek degil mi?
10 gun boyunca ilaclariniza devam ediyorsunuz sanirim?
Bu 10 gunden oncede doktorunuzu gormuyorsunuz dimi ?
benim de cunku merkezi arayip sonuclari soledigimde 10 gun sonrasina randv verdiler ve tebrik ettiler baska bisi olmadi :)) ve benim sorunum doktorum cok yogun oldugu icin onunla her istedigimde telf vs gorusemeyecek olmam. Ama onu da birakmak istemiyorum baska bir dok. Devam etmek istemiyorum.
Yani 10 gun sonra klasik hepsi cagiriyo herhalde dimi? Bu 10 gun icinde hic muayene etmiyorlar mi hicbirinizi etmediler mi?
O zaman merkezim normal ilerliyo bende cok ilgilen miyorlar mi acaba dedim de :))bekleyeceksin canım 10 gün sonra keseyi göreceksin bu 10 gün içinde anormal bir durum hissedersen git tabiki doktoruna
Kacinci gunundesin cnm?Herkese hayirli ugurlu olsun.ben sabirla 12. Gunun dolmasini bekliyorum hepimize hayilrli olsun :)
Canim bende ikinci testimi bugun yaptim doktorum 10 gun sonra kese gormeye gel dedi ilaclarima ayni sekilde devam dedi yani 10 gune kadar bekliyorsun rabbim yardimcimiz olsun insallahKizlar selam oncelikle sonucunuz hayirli olsun.
benimde pozitif cok sukur iki kan testim de artti.
10 gun sonra cagirmasinin sebebi kese gormek degil mi?
10 gun boyunca ilaclariniza devam ediyorsunuz sanirim?
Bu 10 gunden oncede doktorunuzu gormuyorsunuz dimi ?
benim de cunku merkezi arayip sonuclari soledigimde 10 gun sonrasina randv verdiler ve tebrik ettiler baska bisi olmadi :)) ve benim sorunum doktorum cok yogun oldugu icin onunla her istedigimde telf vs gorusemeyecek olmam. Ama onu da birakmak istemiyorum baska bir dok. Devam etmek istemiyorum.
Yani 10 gun sonra klasik hepsi cagiriyo herhalde dimi? Bu 10 gun icinde hic muayene etmiyorlar mi hicbirinizi etmediler mi?
Gözünaydın peneplen.Bugünden beri sürekli siteye girip çıktım sana bakmak için çok şükür canım çok sevindim.Bende Samsunda Medical Parka gidecem haftaya.Allahım tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Amin canım inşallah Rabbim herkese nasip etsin
Canim hayirli olsun insallah hersey gonlunce olsun degerin gayet cok guzelKızlar sonucumu yeni öğrendim 11.gün değerim 206 çok şükür değerim nasıl bu arada. zaten asıl 2 gün sonra artarsa netleşecek dedi doktorda
Benim karindan baktilar canim. Transferin 20. Gunuydu..Kizlar kese gormeye gittiginizde altanmi bakiliyor karindan mi
Anladim canim saolBenim karindan baktilar canim. Transferin 20. Gunuydu..
Keseyi gördüm canım , 6,8 mm... Her doktorun tarzı farklı . 6. Haftada Yolk kesesi oluşuyormuş mesela , bana o aşamayı görmemize gerek yok direk 8. Haftada geleceksin kalp atışı için dedi , ama Yolk kesesi boş gebelik mi değil mi onu anlamayı sağlıyor ve önemli fakat çok net bir doktordur o yüzden bi şey diyemedim :) keseyi dün gördüm bu arada , bugün tam 5. Haftam.canım bende bugün beş haftalık oldu.
sen keseyi gördün mü?
ben haftaya cuma gidicem daha
6 Ocak !!! Daha 3 hafta var. Senin muhtemelen kesenin içinde 2. Bir kese gibi olan Yolk kesesi de görülür , o da boş gebelik olmadığının en önemli göstergelerindenmiş ama Rabbim bilir tabi hayırlısını , eminim herşey yolundadır bebişinle :)) görünecek diye kesin bir kural da yok bu arada , boş gibi görünüp 8. Haftada kalp atışı duyulan nice gebelikler varmış okudum dünden beri hemşire kafamı bozdu ya ... Evet ekstra tedirginiz , inşallah herşey güzel olacak Allah'ın izniyle :))cnm hiç takma kafana. ben de kalp atışını duyana kadar kimseye söylemeyi düşünmüyorum. İlk üç ayda risk hep var ama biz tabi ne çabalarla eriştiğimiz için bugünlere, normalden de tedirgin oluyoruz. Bir dahaki randevuyu ne zamana verdi. Ben 6. haftanın içindeyim ama ilk randevu yarın. off bugün bir an önce geçsin istiyorum
Benim aşağıdan baktılar , bi daha da bakılmayacak dedi doktorumAnladim canim saol
Hayırlı olsun .. İnşallah herşey yolunda gitsin :))Amin canım inşallah Rabbim herkese nasip etsin
Teşekkür ederim canım Amin inşallah iyi edersin canım Rabbim bu yolda hiç kimsenin emeklerini boşa çıkrmasınGözünaydın peneplen.Bugünden beri sürekli siteye girip çıktım sana bakmak için çok şükür canım çok sevindim.Bende Samsunda Medical Parka gidecem haftaya.Allahım tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Teşekkür ederim canım senin de gözün aydın zaten aynı günlerdeyiz seninle ve inşallah değerlerimiz daha da artar canımCanim hayirli olsun insallah hersey gonlunce olsun degerin gayet cok guzel
Amin teşekkür ederim canım...Hayırlı olsun .. İnşallah herşey yolunda gitsin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?