Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

bekleyeceksin canım 10 gün sonra keseyi göreceksin bu 10 gün içinde anormal bir durum hissedersen git tabiki doktoruna
 
Canim bende ikinci testimi bugun yaptim doktorum 10 gun sonra kese gormeye gel dedi ilaclarima ayni sekilde devam dedi yani 10 gune kadar bekliyorsun rabbim yardimcimiz olsun insallah
 
Amin canım inşallah Rabbim herkese nasip etsin
Gözünaydın peneplen.Bugünden beri sürekli siteye girip çıktım sana bakmak için çok şükür canım çok sevindim.Bende Samsunda Medical Parka gidecem haftaya.Allahım tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
 
canım bende bugün beş haftalık oldu.
sen keseyi gördün mü?
ben haftaya cuma gidicem daha
Keseyi gördüm canım , 6,8 mm... Her doktorun tarzı farklı . 6. Haftada Yolk kesesi oluşuyormuş mesela , bana o aşamayı görmemize gerek yok direk 8. Haftada geleceksin kalp atışı için dedi , ama Yolk kesesi boş gebelik mi değil mi onu anlamayı sağlıyor ve önemli fakat çok net bir doktordur o yüzden bi şey diyemedim :) keseyi dün gördüm bu arada , bugün tam 5. Haftam.
 
6 Ocak !!! Daha 3 hafta var. Senin muhtemelen kesenin içinde 2. Bir kese gibi olan Yolk kesesi de görülür , o da boş gebelik olmadığının en önemli göstergelerindenmiş ama Rabbim bilir tabi hayırlısını , eminim herşey yolundadır bebişinle :)) görünecek diye kesin bir kural da yok bu arada , boş gibi görünüp 8. Haftada kalp atışı duyulan nice gebelikler varmış okudum dünden beri hemşire kafamı bozdu ya ... Evet ekstra tedirginiz , inşallah herşey güzel olacak Allah'ın izniyle :))
 
Teşekkür ederim canım Amin inşallah iyi edersin canım Rabbim bu yolda hiç kimsenin emeklerini boşa çıkrmasın
 
Guzel haberler alanlar ve transfer olupta bekleyenler alakasi var mi bilmiyorum herkes ates basmasindan ates yukselmesinden bahsediyor ama ben aksine Üşüyorum. Benim gibi usuyen var mi usuyupte guzel haber alan varmi
 
Merhabalar
öncelikle bakıyorum herkes güzel haber vermiş tebrikler hayırlı olsun allah sag salim kucaginiza almayi nasip etsin...

benimde bugun transferimin 8.günü ama şuana kadar idrar testi falan yapmadim
22 aralik sonuc ögrenme günüm insallah bende iyi haberler yazarım :)

Birde transferimin 7.günü dr tahlil yaptırmami istedi progesteron ve E2 bu tahlili yaptiran varmi yada bilgisi olan varmi????
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…