Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Benim doktorum progesteron ve e2 istemedi. Bi onceki tedavimde kizim olmustu o zamanda istememisti neden acaba

Benim doktorum progesteron ve e2 istemedi. Bi onceki tedavimde kizim olmustu o zamanda istememisti neden acaba

Bilmiyorum neden istedigini sonuc pazartesi günü nasipse bazen idrar testi yapsam mı diyorum ama daha önceki tedavimde 12.günde bile cikmamisti idrarda o yüzden vazgeciyorum
Progesteron 12.04 E2 231.09 cikmiti pek bisey bulamadim bununla ilgili

Kullandigimiz ilaclar yeterlimi diye bakiliyo sanirim bende yaptirdm e2 ve progest. Doktorm takviye prigestan igne verdi mesela

Canim cok saol amin insallah rabbim hepimizin kucagini doldursun insallah seninde artmistir insallah guzel haberini bekliyoruz
Esmakavak gözün aydın ben biliyodum tutcağını seninkinin..maşallah..4.denemem yazmışsın diğerlerinde niye tutmadı acaba..sorun neydi..bi de zahmet olmazsa yazar mısın kaç milimdi rahim kaç embriyo kondu kaliteleri neydi..transferim yarın da..

Saol canim darisi sana insallah sebepsiz bizimki transferden onceki muanede 9 mm di transferde kacti bilmiyorum 2 embriyo konuldu 5. Gun blastti kaliteleri biri iyiydi biri ortaydi canim yarin allah yardimcin olsun bol bol dua et

Ya ben surekli usuyorum ates basmasi yada terleme olmadi. Esimde bebek kanla oluştuğu icin usuyorsundur diyo insallah diyorum
Ben de cok usuyordum canim. Yorganin altindan cikmadim pek.. ayaklarımı hele isitmak mumkun olmadi.. simdi ise sicak midr bulantisi hapiyor bende.. niye bilmem.. cok sicak oldu mu neges alamiyorum midem bulaniyor. Balkona atiyorum kendimi.

Saol canim darisi sana insallah sebepsiz bizimki transferden onceki muanede 9 mm di transferde kacti bilmiyorum 2 embriyo konuldu 5. Gun blastti kaliteleri biri iyiydi biri ortaydi canim yarin allah yardimcin olsun bol bol dua et
Teşekkürler dilerimm ben de kavuşurummm içime öyle doğuyoo zaten ..

Kızlar benim bugün iğnem var. eşimde gitmişken kanda verelim diyor ama ben çok korkuyorum. normalde yarın vermeyi düşünüyordum. bugün 9. günüm hiç bir belirtim yok. bugün kan versem mi ki

Günaydın ya sabah ise gelirken je liyapmayi unuttum bisi olurmuki
8. haftanın içindesin vücudunda hormon üretiyor bence çokta sorun olmaz

Kızlar bu arada ben isim ve rumuzumu değiştirdim haberiniz olsun. sevnih idi eskiden

Son düzenleme:
Kızlar benim bugün iğnem var. eşimde gitmişken kanda verelim diyor ama ben çok korkuyorum. normalde yarın vermeyi düşünüyordum. bugün 9. günüm hiç bir belirtim yok. bugün kan versem mi ki
Düşük bir deger gordugunde uzulmeyeceksen yaptir. 12. Gun 50 cikacak bir deger 9. Gun 25in altında cikar biliyorsun. En azindan pozitif olup olmadığını anlarsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…