- 10 Ocak 2013
- 2.927
- 2.520
- 133
Benim doktorum progesteron ve e2 istemedi. Bi onceki tedavimde kizim olmustu o zamanda istememisti neden acabaMerhabalar
öncelikle bakıyorum herkes güzel haber vermiş tebrikler hayırlı olsun allah sag salim kucaginiza almayi nasip etsin...
benimde bugun transferimin 8.günü ama şuana kadar idrar testi falan yapmadim
22 aralik sonuc ögrenme günüm insallah bende iyi haberler yazarım :)
Birde transferimin 7.günü dr tahlil yaptırmami istedi progesteron ve E2 bu tahlili yaptiran varmi yada bilgisi olan varmi????
Canim sende testten önce üşüme mi yoksa ates basmasi terleme mi olmustuHayırlı olsun .. İnşallah herşey yolunda gitsin :))
Canim senin terleme yada üşüme gibi birsey yasamismiydinO zaman merkezim normal ilerliyo bende cok ilgilen miyorlar mi acaba dedim de :))
Canim sen üşüme yada terleme gibi birsey yasadin mi ben cok ÜşüyorumBenim karindan baktilar canim. Transferin 20. Gunuydu..
Ateş basması ve terleme olmuştu , ama bazen de ayaklarım ellerim buz kesiyordu usuyordum ..Canim sende testten önce üşüme mi yoksa ates basmasi terleme mi olmustu
Progesteron ve e2 tarzinda hic bir sey konusmadik doktorla onlar ne icin isteniyor arkadaslar.Benim doktorum progesteron ve e2 istemedi. Bi onceki tedavimde kizim olmustu o zamanda istememisti neden acaba
Benim doktorum progesteron ve e2 istemedi. Bi onceki tedavimde kizim olmustu o zamanda istememisti neden acaba
Esmakavak gözün aydın ben biliyodum tutcağını seninkinin..maşallah..4.denemem yazmışsın diğerlerinde niye tutmadı acaba..sorun neydi..bi de zahmet olmazsa yazar mısın kaç milimdi rahim kaç embriyo kondu kaliteleri neydi..transferim yarın da..Canim cok saol amin insallah rabbim hepimizin kucagini doldursun insallah seninde artmistir insallah guzel haberini bekliyoruz
Saol canim darisi sana insallah sebepsiz bizimki transferden onceki muanede 9 mm di transferde kacti bilmiyorum 2 embriyo konuldu 5. Gun blastti kaliteleri biri iyiydi biri ortaydi canim yarin allah yardimcin olsun bol bol dua etEsmakavak gözün aydın ben biliyodum tutcağını seninkinin..maşallah..4.denemem yazmışsın diğerlerinde niye tutmadı acaba..sorun neydi..bi de zahmet olmazsa yazar mısın kaç milimdi rahim kaç embriyo kondu kaliteleri neydi..transferim yarın da..
Ya ben surekli usuyorum ates basmasi yada terleme olmadi. Esimde bebek kanla oluştuğu icin usuyorsundur diyo insallah diyorumAteş basması ve terleme olmuştu , ama bazen de ayaklarım ellerim buz kesiyordu usuyordum ..
Ben de cok usuyordum canim. Yorganin altindan cikmadim pek.. ayaklarımı hele isitmak mumkun olmadi.. simdi ise sicak midr bulantisi hapiyor bende.. niye bilmem.. cok sicak oldu mu neges alamiyorum midem bulaniyor. Balkona atiyorum kendimi.Ya ben surekli usuyorum ates basmasi yada terleme olmadi. Esimde bebek kanla oluştuğu icin usuyorsundur diyo insallah diyorum
Teşekkürler dilerimm ben de kavuşurummm içime öyle doğuyoo zaten ..Saol canim darisi sana insallah sebepsiz bizimki transferden onceki muanede 9 mm di transferde kacti bilmiyorum 2 embriyo konuldu 5. Gun blastti kaliteleri biri iyiydi biri ortaydi canim yarin allah yardimcin olsun bol bol dua et
Hadi bakalim.. Rabbim hayırlısıyla gönlündekini verversin inşallahArkadaşlar simdi kan verdim. Ama cok korkuyorum. 2 saat sonra sonuc cikacak. Dua edin lütfen...
8. haftanın içindesin vücudunda hormon üretiyor bence çokta sorun olmazGünaydın ya sabah ise gelirken je liyapmayi unuttum bisi olurmuki
Sorun olmaz ben de unutuyorum bazen..Günaydın ya sabah ise gelirken je liyapmayi unuttum bisi olurmuki
Düşük bir deger gordugunde uzulmeyeceksen yaptir. 12. Gun 50 cikacak bir deger 9. Gun 25in altında cikar biliyorsun. En azindan pozitif olup olmadığını anlarsin..Kızlar benim bugün iğnem var. eşimde gitmişken kanda verelim diyor ama ben çok korkuyorum. normalde yarın vermeyi düşünüyordum. bugün 9. günüm hiç bir belirtim yok. bugün kan versem mi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?